Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Mykonensis

Το blog ενημερώνει τους φιλους αναγνώστες ότι η αναρτηση σχετικα με το δημοσιευμα της κοινης γνωμης για το σκανδαλο του Δημου Μυκονου δεν θα ξανα αναρτηθει και το οικονομικο σκανδαλο δεν θα μας απασχολήσει αλλη φορα μέχρι να ολοκληρώσει η δικαιοσύνη το έργο της.

Η υπόθεση βρίσκεται στην κρισιμοτερη καμπή της και ολοι μας αναμένουμε την τελική της έκβαση.

Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί αυτήν την στιγμή.

8 σχόλια:

  1. Αφού πρώτα τα είπατε όλα, και κατασυκοφαντήσατε τους ανθρώπους και εδώ και στην Σύρο, μόνο και μόνο για να γίνετε δημάρχοι,τώρα σιωπάτε και περιμένετε. Και εμείς περιμένουμε, και το ξύλο που θα φάτε και εσείς και ο ΑΡΧΗΓΟΣ σας θα σας το δώσουμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, αυτά που έχουν κάνει όλοι αυτοί που εμπλέκονται είναι πολύ χειρότερα από οτιδήποτε έχει ποτε γραφτει για αυτούς εδώ. Για αυτο και δεν εβγαλε ποτε κανενας τους τσιμουδια, αφου τους βολευε η ασκηση πολιτικης κριτικης που τους εκανα.

      Διαγραφή
  2. XAXAXAXA!!! TOYΣ ΔΙΚΑΖΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΑ.... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΛΕΟΣ!!! ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ανώνυμη τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη. Οταν με το καλό ολοκληρώσει το έργο της θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

      Διαγραφή
  3. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Αφήστε τις απειλές τσιρακια του κερατα γιατί δεν θα προλαβαινετε να τις αρπαζετε. Αντε γιατί πολλά σας τα έχουνε μαζεμένα οι Μυκονιατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Μυκονιάτες σας έχουν βάλει οριστικά στην άκρη. Να την θυμάσαι την κουβέντα που θα σου πω: Πρώτοι αυτοί θα φτύσουν τον Αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε εξυπνοι ολοι εσεις!! αντι να βριζετε οι μεν τους δε, δεν περνετε καμια σκουπα να μαζεπσετε κανενα σκατο απο την χωρα που βρομαει? παντου ακαθαρσιες απο σκυλους και απο γατες!! και τα περισσοτερα οχι απο αδεσποτα!! αλλα απο δικα σας ζωα!! ο σωστος και πολιτισμενος αν8ρωπος μαζευει τις ακαθαρσιες απο το κατοικιδιο του, δεν τις αφηνει να τις πατανε οι αλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει να πει άλλα και άλλα λέει..
    Να περάσει πρώτα ο πρώην δήμαρχος, που παραιτήθηκε "λόγω κούρασης" και όψιμος σύμμαχός τους από τον ανακριτή, να δούμε πως θα γλυτώσει την προφυλάκιση .. και μετά βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή