Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μυκονιάτης πίσω από μεγάλα blogs και κανάλια στο youtube δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο Mykonensis!


1. Αγαπητέ Μυκονιατο, σας καλωσορίζω στο Mykonensis. Η ομοιότητα των προσωνυμίων μας μου είναι εντυπωσιακή. Το προσωνύμιο σας είναι τυχαίο ή έχετε κάποια σχέση με την Μύκονο??

H ομοιότητα των προσωνυμίων (mykoniato) φυσικά υποδηλώνουν ότι προέρχομαι από την Μύκονο και διαμένω εδώ.
Θα ήθελα όμως προτού προχωρήσουμε να σας ευχαριστήσω για την δυνατότητα που μου δίνετε να επικοινωνήσω με το Μυκονιάτικο κοινό, ώστε να του εκφράσω τις σκέψεις μου και τις ανησυχίες μου. Το όνομα μου είναι «Νίκος» και χαίρομαι πάρα πολύ που ένας Μυκονιάτης (σίγουρα είναι και άλλοι) ασχολείται με τα τοπικά αλλά και γενικότερα με τα αληθινά προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι σχετίζομαι με το γνωστό site Αντι-Νέα Τάξη πραγμάτων (anti-ntp.blogspot.com) και το μεγαλύτερο πατριωτικό κανάλι στο youtube (www.youtube.com/mykoniato)


2. Παρατηρώ ότι τα βίντεό σας, έχουν μεγάλη απήχηση, αν και καταφέρονται εναντίον και των πολιτικών και των τραπεζών και γενικά του συστήματος. Γιατί αυτή η στάση απέναντι στο σύστημα?

Πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε το σύστημα. Στην κορυφή του συστήματος είναι οι τράπεζες και οι πετρελαϊκές εταιρίες. Μέσω των τραπεζών και του χρέους μπορείς να ελέγξεις ολόκληρα έθνη χωρίς να έχεις τις αντιδράσεις που θα είχε μια στρατιωτική επέμβαση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και αυτό που είχε πει και ο μεγαλοτραπεζίτης και μέλος της δυναστείας των Rothchild, Mayer Amschel Rothschild (o πιο αιματοβαμμένος άνθρωπος της γήινης ιστορίας): Δώστε μου τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος ενός έθνους και δε με νοιάζει καθόλου ποιος κάνει τους νόμους του”.
Πως λοιπόν ελέγχουν τα έθνη ; Τυπώνοντας χρήμα χωρίς αντίκρισμα όποτε εκείνοι θέλουν. Πως το κάνουν αυτό; Μέσο της FED (federal reserve bank) Οσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής η οποία είναι ιδιωτική! Δηλαδή το χρήμα ενός έθνους όπως οι ΗΠΑ το τυπώνει μια ιδιωτική τράπεζα, μια ιδωτική Α.Ε και το παρέχει στην κυβέρνηση με τόκο! Με άλλα λόγια αντί ένα κράτος να τυπώνει αυτόνομα και ανεξάρτητα το νόμισμά του, το αγοράζει από μια ιδιωτική εταιρία επιβαρύνοντας του φορολογούμενους πολίτες, αφού εκείνοι θα πληρώσουν τον τόκο της «εκτύπωσης» του νομίσματος, που κανονικά θα έπρεπε να τυπώνεται και να παρέχεται στον λαό χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με την Ελλάδα; Μα ακριβώς αυτό συμβαίνει με την Ελλάδα, την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος. Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική! Το 92% ανήκει σε ιδιώτες που δεν γνωρίζουμε και μόνο το 8% στο Ελληνικό δημόσιο. Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος έχει καταθέσει σχετική επερώτηση στην βουλή ώστε να διαπιστώσει ποιοι είναι οι μέτοχοι, αλλά δεν πήρε απάντηση ποτέ. Θα μου πεις μα πως είναι δυνατόν ένα καραμπινάτο σκάνδαλο σαν αυτό που υποδουλώνει όλες τις γενιές, να μην είναι αντικείμενο συζήτησης στα κεντρικά παράθυρα και στα εξώφυλλα των εφημερίδων; Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι τράπεζες μοιράζουν χρήματα μέσω των διαφημίσεων σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στα ιστολόγια που ανήκουν στους ίδιους ομίλους (βήμα, ελεύθερος τύπος, real news, πρώτο Θέμα κτλ). Συνδυάστε και όλα τα reality τύπου big brother, master chef, greek idol, dancing with the stars (όλα με ξένο όνομα παρεμπίπτοντος) και θα καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να αποβλακώσεις και να αποπροσανατολίσεις έναν λαό ώστε να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματά του. Παρ' όλο αυτά όχι μόνο ο μέσος πολίτης αλλά ακόμα και αρκετοί απόφοιτοι οικονομικών πανεπιστημίων δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως πραγματικά λειτουργεί αυτό το σύστημα. Γιατί εάν είχαν ιδέα θα είχαν επαναστατήσει!!!!!! Και όσοι έχουν ιδέα και δεν επαναστατούν είναι είτε γιατί τους συμφέρει είτε γιατί το αποδέχονται σαν μέρος της δημοκρατίας, καθώς κατάφερε, μετά από αγώνες αιώνων από τους τραπεζίτες, να είναι πλήρως νόμιμο. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε το σύστημα με το οποίο οι τράπεζες πλουτίζουν εις βάρος του λαού. Ονομάζεται: " fractional reserve banking" (κλασματικό αποθεματικό σύστημα). Εάν ρωτήσεις έναν οικονομολόγο να σου εξηγήσει τι σημαίνει "fractional reserve banking", θα σε βομβαρδίσει με 5 κάρα μακροοικονομικές ορολογίες και άλλα 10 κάρα μαθηματικές εξισώσεις και στο τέλος θα νιώσεις βλάκας και θα πιστέψεις ότι το "fractional reserve banking" είναι η ενδέκατη εντολή. Σε ορολογία της καθομιλούμενης και με πιο απλά μαθηματικά "fractional reserve banking" σημαίνει ότι από κάθε περίπου 1.000 ευρώ αποθεματικών κεφαλαίων μιας τράπεζας, το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα δημιουργεί περίπου 100.000 ευρώ ζεστό χρήμα.
Δηλαδή κάθε φορά που παίρνεις δάνειο από την τράπεζα στην ουσία η τράπεζα δημιουργεί από κοπανιστό αέρα ζεστό χρήμα το οποίο καλείσαι μετά να το αποπληρώσεις με τοκογλυφικό επιτόκιο. Εάν πιστεύεις ότι η τράπεζα σου δανείζει τα χρήματα που έχει από τις καταθέσεις των άλλων, τότε είσαι πιο βαθιά νυχτωμένος από αυτόν που «νύχτωσε χωρίς φεγγάρι»... Άλλο τόσο νυχτωμένος είσαι εάν νομίζεις ότι οι κυβερνήσεις δημιουργούν το χρήμα που έχεις στον λογαριασμό σου...Η διεθνής μαφία των πλούσιων τραπεζιτών, όχι μόνο διαφθείρει το πολιτικό σύστημα για να στηρίξει με νόμους το άρρωστο "fractional reserve banking", το οποίο εξυπηρετεί μόνο αυτούς, αλλά επί πλέον καταφέρνει να το κρατάει μακριά και από την ενημέρωση, καθώς τόσο από τα σχολεία όσο και από τον τύπο, την τηλεόραση και το σινεμά δεν έμαθες ποτέ από που έρχονται τα χαρτονομίσματα που κρατάς στα χέρια σου κάθε μέρα.

Τώρα που όλοι κοιτάνε την Ελλάδα είναι ευκαιρία για την οικονομική επανάσταση του φτωχού και του μέσου έλληνα, καθώς θα τους κερδίσετε με τα ίδια τους τα όπλα εάν κάνετε ανάληψη τα εικονικά λεφτά του "fractional reserve banking" από τις τράπεζες. Θα τους κερδίσετε γιατί δεν τα έχουν σε χαρτονομίσματα να στα δώσουν!!! Και κανείς έλληνας δεν θα χάσει τα λεφτά του, καθώς είμαστε μόνο το 2% της οικονομίας της Ευρώπης και η ΕΚΤ θα στηρίξει τις καταθέσεις, για τον ίδιο λόγο που στηρίζει τώρα την πτώχευση μας. Για να την γλιτώσουν και αυτοί. Απλούστατα τώρα που μας κοιτάει όλος ο πλανήτης, εάν γίνει ένα μαζικό bank run στην Ελλάδα, θα δημιουργηθεί μια παγκόσμια αναστάτωση η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους έντιμους πολιτικούς, (ναι υπάρχουν και αυτοί!) να βγουν μπροστά και να καταδείξουν τον λόγο που υποφέρουν οι λαοί στον πλανήτη.
Το ξέρουν καλά οι τραπεζίτες ότι δεν πρέπει να γίνει γενικευμένο bank run ακόμα και σε μικρές οικονομίες, όπως είναι η ελληνική. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν στήσει ένα ντόμινο που είναι τόσο ισχυρό όσο και ο πιο αδύναμος κρίκος μιας αλυσίδας. Αλλά είναι τόσο καλά οργανωμένοι οι τραπεζίτες που ακόμα και οι έντιμοι άνθρωποι έχουν φαει την προπαγάνδα για κατάρρευση του κοινωνικού ιστού εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες.

Τον ληστρικό μηχανισμό του "fractional reserve banking" δεν τον αντιλαμβάνονται ακόμα και άνθρωποι που έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο ποσό μάλλον ο μέσος καθημερινός άνθρωπος. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μορφωμένοι και έντιμοι άνθρωποι, που έχουν είτε κάποια ηγετική θέση είτε απολαμβάνουν ευρεία αποδοχή στην ελληνική κοινωνία, θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν. Γιατί αν τον ξέρουν ήδη και δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα ένα μαζικό bank run, τότε είτε είναι αφελείς και έχουν φαει στην μάπα την προπαγάνδα περί διάλυσης του κοινωνικού ιστού είτε προστατεύουν την αληθινή τους ταυτότητα, η οποία είναι: είμαι αριστερός για τα πλήθη και δεξιός για την τσέπη μου.
Πως πολεμάς αυτό το σύστημα; Πόσες Rothschild οικογένειες λες να υπάρχουν σκορπισμένες σε όλη τη γη στα διακόσα χρόνια που πέρασαν;;; Όσες και να είναι, αυτές και μερικές άλλες κάνουν κουμάντο τις τύχες όλων των λαών μέσω του τραπεζικού συστήματος. Σου φαίνεται παράξενο ότι μερικές οικογένειες μπορούν να κουμαντάρουν όλο τον κόσμο; Εδώ στο Greece δύο οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα για 35 χρόνια και ακόμα δεν ήρθε το τέλος... Ο Καραμανλής έχει δίδυμα και ο Γιωργάκης τον Ανδρέα και την Μαργαρίτα... Τα παιδιά σου σε λίγα χρόνια από τώρα θα φωνάζουν: «εμπρός Αντρέα για μια Ελλάδα νέα»...
Δες την αλήθεια: θες μόνο 2 τσοπανόσκυλα για να φυλάξεις 500 πρόβατα! Στον πλανήτη γη υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια πρόβατα και 100 χιλιάδες τσοπανόσκυλα... Και εγώ πρόβατο είμαι αλλά τουλάχιστον το ξέρω...
«bank run» όλα τα πρόβατα μαζί μπας και φύγουν τα τσοπανόσκυλα.

Για αυτό λοιπόν φίλε mykonensis έχω αυτή την στάση στο σύστημα.. Διότι το σύστημα είναι αυτό που κοιμίζει αποπροσανατολίζει και έχει καταφέρει να μην ξέρει σχεδόν κανείς την μεγαλύτερη απάτη όλων τον εποχών το τραπεζικό σύστημα που μας εξαθλιώνει οικονομικά. Φυσικά εάν έχεις την επιχείρηση σου και βγάζεις αρκετά χρήματα όπως συμβαίνει με πολλούς Μυκονιάτες νεόπλουτους που έχουν τα μυαλά πάνω απ’ το κεφάλι, δεν σε αφορούν αυτά..


3. Η οικονομική κρίση πλήττει την χώρα μας. Η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων μία πρωτοφανή αντιλαϊκή οικονομική πολιτική. Που θα πάει η κατάσταση, υπάρχει περίπτωση να ξεχρεώσουμε με την οικονομική τρομοκρατία που εφαρμόζει η κυβέρνηση?

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι το μνημόνιο και τα αντιλαϊκά μέτρα δεν ήταν μονόδρομος. Σίγουρα ήταν μονόδρομος για να διασφαλίσουν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες τα κέρδη τους. Αυτή τι στιγμή δεν σώζουμε την Ελλάδα αλλά τις τράπεζες. Δεν είναι δικά μου λόγια αυτά αλλά πολλών ανεξάρτητων οικονομολόγων όπως ο Δημήτρης Καζάκης ο Κώστα Λαπαβίτσας που με ένα κλικ στo google μπορείτε να δείτε τι λένε. Δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο η Ελλάδα να ξεχρεώσει το χρέος της διότι είναι τεράστιο. Το 70% αυτού είναι πανωτόκια!! Δεν βγαίνουν οι αριθμοί, είναι πολύ απλό.
Πάμε να δούμε σε απλά μαθηματικά πως διαψεύδονται οι παπαγάλοι του μνημονίου:
Το 2010 από τις περικοπές συντάξεων και μισθών το κράτος εξοικονόμησε 5-6 δις ευρώ.
Σε τόκους το 2010 πληρώσαμε 15 δις ευρώ!!!!! Επαναλαμβάνω μόνο σε τόκους!
Την ίδια ώρα οι τράπεζες τα τελευταία 6 χρόνια εμφανίζουν αύξηση πλούτου 300δις ευρώ!!
Εν μέσω κρίσης οι τράπεζες έχουν πάρει από το κράτος 90 δις ευρώ εγγυήσεις και ζεστό χρήμα!!!
Όταν παρουσιάζουμε αυτά τα στοιχεία σε κάποιον που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα κατεστημένα ΜΜΕ μας λένε το εξής: Μα εάν δεν προσφεύγαμε στο ΔΝΤ δεν θα είχαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις . Πράγμα το οποίο είναι μεγάλο ψέμα και είναι ο φόβος που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για να περάσουν κάθε αντιλαϊκό μέτρο… Μέτρα ή πτώχευση. Για την μεσαία τάξη τα μέτρα είναι η πτώχευση και η στάση πληρωμών προς τους διεθνής τοκογλύφους είναι η σωτηρία μας. Όποιος έκανε τον κόπο να διαβάσει τους όρους του μνημονίου θα είδε ότι το ΔΝΤ απαγορεύει στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που δανείστηκε από τον μηχανισμό στήριξης για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την αποπληρωμή των δανείων της. Mε άλλα λόγια δανειστήκαμε για να πληρώσουμε παλαιότερα δάνεια. Μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε ότι είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για μισθούς και συντάξεις.

Η κατάληξη αυτής της πορεία είναι περαιτέρω εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, ισχυροποίηση των πολυεθνικών, ξεπούλημα όλων των φιλέτων (ακινήτων) που ανήκουν στο δημόσιο, έναντι πινακίου φακής, σε ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα και κινεζοποίηση των μισθών και των συντάξεων.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι το εξής:
1)Έξοδος από το ευρώ
2)ΕΞΟΡΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
3)Εκτύπωση ανεξάρτητου νομίσματος,
4)Κρατικοποίηση των τραπεζών,
5)Αποκρατικοποίηση της οικονομίας,
6) Έλεγχος των μετοχών
7)Αυτοδιοίκηση και αυτοδιαχείριση κράτους και οικονομίας,
8)Ελεύθερη πρόσβαση στα ΜΜΕ


4. Είναι τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας?

Φυσικά και όχι. Για δύο λόγους επιλέχθηκε η Ελλάδα. Πρώτον: Οι Έλληνες στην διάρκεια της ιστορίας μας έχουμε διδάξει ότι μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς καταφέραμε να απελευθερωθούμε ενωμένοι και δυνατοί. Το ίδιο κάναμε όταν κατέρρευσε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο το Γερμανικό Ράιχ όπου λόγω της εμμονής και του πατριωτισμού των Ελλήνων έχασε τον πόλεμο. Όπως μου είπε και ο Πάνος Κομμένος όταν του πήρα συνέντευξη για το blog anti-ntp.blogspot.com, Ο Ελληνικός και ο Ιρλανδικός λαός, ήταν οι επίφοβοι λαοί να αντιδράσουν στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Είναι το Γαλατικό χωριό η Ελλάδα και σε δεύτερη επιλογή η Ιρλανδία η οποία διατήρησε και ένα απελευθερωτικό στρατό μέχρι σήμερα, κάνοντας ένα δικό της αγώνα. Έπρεπε λοιπόν να καμφθεί η αντίσταση των Ελλήνων και μετά των ιρλανδών γιατί θεωρούν ότι οι υπόλοιποι αποτελούν έναν εύκολο στόχο.
Δεύτερον η Ελλάδα είναι πλούσια σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, χρυσό, ουράνιο και άλλα πολύτιμα μέταλλα που καθιστούν την χώρα υπερδύναμη. Στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας μπορεί κάποιος να γελάσει, αλλά όταν ερευνήσει με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δει ότι η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα στην Ευρώπη σε φυσικούς πόρους και ορυκτά.
συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο: Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Χρωμίτης: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο: Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας "Αθηναϊκή" είχε ως τίτλο "Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα" και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου "Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης" Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται.


Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns (σ.Α: Εβραϊκής καταγωγής) σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.
Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι:

Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθο και στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές..."
Ολόκληρος ο ορυκτός πλούτος που αναφέραμε, υποθηκεύτηκε με την υπογραφή μας στο μνημόνιο καθώς η κυβέρνηση του Jefrey Παπανδρέου υπέγραψε το μνημόνιο που παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα στου δανειστές μας. Παρακάτω θα σας δώσω περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.

ΣΗΜ.: Η συνέχεια της συνέντευξης προσεχώς στο Mykonensis.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη. Περιμένουμε και την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δεύτερο μέρος.

    http://mykonensis.blogspot.com/2011/03/mykoniato-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.arisgiavris.gr/kodikas-deontologias-dimosiographon.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ενδιαφεροντα πραγματα αυτα που μας λεει τα οποια ερχοντε να επιβεβαιωσουν το dvd που εχω δει για ολα αυτα και κυριως το τραπεζικο συστημα το οποιο σαν βρυκολακας προσπαθει να ρουφηξει οσο πιο πολυ αιμα μπορει για να κρατηθει στην ζωη! πιστευω οτι υπαρχουν λυσεις αλλα δεν ειναι για αναρτηση ! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ" ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή