Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ/FC MYKONOS – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Kυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σκορ, θέαμα και παραμονή στην κορυφή

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα για την ομάδα μας απέναντι στον μαχητικό Α.Ο. Τήνου. Το σκορ άνοιξε ο Θεοδώρου Κ. στο 8' και γρήγορα γρήγορα ο Κεκελής Χ. έκανε στο 15' το 2-0. Στο 20' οι Τηνιακοί κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με αυτογκόλ του Ξένου Σ. Στο 35' ο Τσαλμάς έκανε το 3-1 και έτσι οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.
Στο 2ο ημίχρονο ο Τσαλμάς πέτυχε ακόμα ένα γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ξένος Σ. ο οποίος πεισμωμένος για το αυτογκόλ το οποίο είχε πετύχει στο 1ο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ στο 60' και το 70' κλείνοντας στο σκορ στο 6-1.
Πέρα από το πολύ όμορφο θέαμα που πρόσφερε η ομάδα μας πετυχαίνοντας για ακόμη ένα ματς πολλά γκολ οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χάρηκαν και για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας Δάμαι Β., Τσέκος Α. και Συριανός Ν. στους οποίους ο κύριος Παχατουρίδης επί την ευκαιρία και του μεγάλου σκορ από νωρίς τους έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πολλά υποσχόμενος έδειξε και ο Τόσκα Τζ. στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και αψήφησαν την βροχή καθώς επίσης και το Mykonos Channel για την ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Υδρούσας στην Ανδρο το προσεχές Σάββατο ή Κυριακή στην τελευταία της έξοδο από το νησί πριν από το μεγάλο ματς της χρονιάς με τον Α.Ο. Σύρου στο γήπεδο μας που θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα ποια ομάδα θα περάσει στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική Κατηγορία.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο προπονητής μας Θ. Παχατουρίδης

1. Eyong A.
2. Καρατζάς Ι.
3. Μπαλλής Δ.
4. Toska J.
5. Νάζος Αλ.
6. Αργυρίου Δ. (αρχηγός)
7. Κεκελής Χ. (αντικαταστάθηκε στο 65' από τον Συριανό Ν.)
8. Θεοδώρου Κ. (αντικαταστάθηκε στο 30' από τον Τσέκο A.)
9. Κυπριτίδης Αλ.
10. Tσαλμάς Ι. (αντικαταστάθηκε στο 52' από τον Δάμαι Β.)
11. Ξένος Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου