Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

"Ο ΣΠΕΙΡΩΝ ΑΙΣΧΡΩΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΑΚΩΣ"


΄΄Ο ΣΠΕΙΡΩΝ ΑΙΣΧΡΩΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΑΚΩΣ’’
Αριστοτέλης

Καθημερινώς οι ...Μαθητευόμενοι Μάγοι της Εθνικής Οικονομίας εξαγγέλουν συνεχώς νόμους και μέτρα που σκοπό έχουν την Άγρια Φορολογία του Χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, απειλώντας τους μη συμμορφούμενους με Δημέυσεις και Φυλακίσεις!!!
Το μεγάλο τους μίσος και μένος έχει επικεντρωθεί στην Ακίνητη Περιουσία προσπαθώντας – αλλά ματαίως – να αποκόψουν τον Ομφάλιο Λώρο που συνδέει τον Έλληνα με την Ελληνική Γη. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Έλληνας Είναι γέννημα της Ελληνικής Γης, δηλαδή ΑΥΤΟΧΘΩΝ, εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια και είναι αδύνατον να τον ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ από τη Γη των Πατέρων του – της Πατρίδας του .
Η Βάρβαρη φορολογία, η Ανασφάλεια, η Ανεργία, οι Απεργίες, η Γραφειοκρατία, η κατασυκοφάντηση των Επιχειρηματιών και της Επιχειρηματικότητας έχει Ιστορικά αποδειχθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να συντελέσει στο νέο Ξεριζωμό των Ελλήνων (κυρίως των Νέων με 55% ανεργία) όπως ακριβώς συνέβη και τον 12ο αιώνα στην Ευρύτερη περιοχή της Μικράς Ασίας, κυρίως από τους ανεύθυνους – όπως και σήμερα – Κρατικοδίαιτους Γραφειοκράτες του Βυζαντίου όπου κατόρθωσαν να μετατρέψουν 25 εκατομμύρια Έλληνες Χριστιανούς σε Μουσουλμάνους Τούρκους!!!
Μετά το θάνατο του Βασιλείου Β’ του Βουλγαροκτόνου (926-1025μ.Χ) αυξήθηκε τρομερά η πίεση για Υπερβολική Βάρβαρη Φορολογία και λόγω της άθλιας Οικονομικής Κατάστασης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των αυξημένων δαπανών της Δημόσιας Διοίκησης, επέβαλαν τότε τρομερές κρατήσεις σε χρήματα και αγαθά στον λαό με άκρως πιεστικό τρόπο, μέχρι και τον περιορισμό της προσωπικής ελευθερίας!!! (όπως σήμερα).
Εν αντιθέσει οι Υποτελείς του Σουλτάνου ΔΕΝ Πλήρωναν Φόρο ή Δασμό για τα 5 πρώτα χρόνια υποτέλειας και στη συνέχεια πλήρωναν λιγότερο φόρο από τον συνηθισμένο στους Βυζαντινούς (Χωνιάτης Ν.).
Έτσι, Ολόκληρες Ελληνικές Πόλεις προτιμούν την Υποτέλεια στον Σουλτάνο από το Βυζαντινό Αυτοκράτορα!!
Μόνο 8 χρόνια από την Πτώση της Νίκαιας, το 1340μ.Χ. ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως διεπίστωνε Έκπληκτος ότι η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών Κατοίκων είχε αγκαλιάσει το ΙΣΛΑΜ!!!
Έτσι, το Τεράστιο Πολιτιστικό Έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που επί αιώνες κυριαρχούσε στην Μέση Ανατολή και σ’όλη την Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία, επιβάλοντες την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό, καταστρέφεται εξ’αιτίας της Απληστίας και της Ανικανότητας των Βυζαντινών Γραφειοκρατών!!

Έτσι, σήμερα, σύγχρονοι μελετητές, διεθνολόγοι, με τον προσδιορισμό τουDNA – ανεβάζουν τους Έλληνογεννείς της σημερινής Τουρκίας σε 20 Εκαατομμύρια!!! και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξή της σε Περιφερειακή Δύναμη με στόχο να γίνει Παγκόσμια Δύναμη μέχρι το 2023 (Νταβούτογλου, Αχμέτ, Υπεξ. Τουρκίας)
Γι’αυτό ας προσέξουν καλά οι νέοι Κρατικοδίαιτοι Γραφειοκράτες να μη ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ στην περαιτέρω συρρίκνωση του Ελληνισμού με την Απληστία και Αφροσύνη που τους Κυριαρχεί. (Θράκη – Αιγαίο)

Μιχάλης Ζουγανέλης
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου