Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Επιτεύχθηκε η συμφωνία με την British Airways



Οπως σας είχαμε προαναγγείλει στις 18 Σεπτεμβρίου, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Μυκόνου και την υποστήριξη της Αντιπεριφερειαρχου για θέματα τουρισμού κ. Φτακλακη, βρίσκονταν σε συζητήσεις με την βρετανική British Airways για την απευθείας διασύνδεση του νησιου μας με το Λονδίνο.

Σημερα, οπως μας ενημέρωσε ο κ. Φιορεντινος, αναπληρωτής Γ. Γραμματέας του ΕΟΤ και Προεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μυκόνου, η βρετανική αεροπορικη εταιρεία ανακοίνωσε την σύνδεση Λονδίνου-Μυκόνου με δυο πτήσεις ανα εβδομάδα, αρχής γενομένης απο τις 3 Μαΐου του 2014.

Η ευχαριστη αυτη εξελιξη αποτελει ακομα ενα εργαλειο για την βελτίωση της απευθείας διασύνδεσης της Μυκόνου με την ευρωπαϊκή αγορά που αναμένεται να συμβάλλει στην αναπτυξη της τουριστικής κίνησης του νησιου.

Εξ αλλου, για ακόμη μια φορα ο κ. Φιορεντινος αποδεικνύει με εργα τι σημαίνει να εργαζεται κανεις για το καλο της Μυκόνου και δειχνει την αναγκαιότητα να εμπιστευθεί ο τόπος ανθρώπους με γνώσεις και ικανότητες στον τουρισμο, για να διαχειριστούν με επιτυχία το brand name του νησιου μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου