Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Να πώς φαίνεται ότι τα χρήματα που ξοδεύονται για τα γήπεδα μπάσκετ δεν πιάνουν τόπο

Το γήπεδο στο σχολείο της Άνω Μεράς θεωρώ ότι ήταν ένα σημαντικό έργο τόσο για την Άνω Μερά, όπου δεν υπήρχε γήπεδο μπάσκετ, όσο και για ολόκληρο το νησί.

Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στην Μύκονο τελούν υπό διωγμό ! Τα τρία γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στο υπόλοιπο νησί, είτε είναι σε άθλια κατάσταση είτε απαγορεύεται η πρόσβαση και η χρήση σε Μυκονιάτες που δεν ανήκουν σε κάποια από τις ομάδες του νησιού.

Για εμάς λοιπόν που το μπάσκετ δεν είναι μόνο αθλητισμός, αλλά είναι και διασκέδαση, το γήπεδο στην Άνω Μερά είναι μία ακόμη ευκαιρία να κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Κι αφού αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε στην χώρα, το κάνουμε στην Άνω Μερά.

Παρόλα αυτά, ενώ το γηπεδάκι αυτό κόστισε πανάκριβα, λόγω κυρίως των άλλων διακοσμητικών παρεμβάσεων στον γύρω χώρο, με την παραμικρή βροχή δημιουργούνται λιμνάζοντα ύδατα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου με αποτέλεσμα να παίζουμε με μόνιμη έννοια το πού θα καταλήξει η μπάλα μετά από ένα άστοχο σουτ ή ένα κλέψιμο.

Στο γήπεδο της Άνω Μεράς, ενώ προσπαθούμε να ανοίξουμε δίοδο φυγής στην μικρή "λίμνη" που έχει δημουργηθεί, διότι ο κατασκευαστής δεν φρόντισε η έξω πλευρά του γηπέδου να είναι ελαφρώς πιο χαμηλή από την εσωτερική όπου συσσωρεύονται τα νερά.

Είναι κρίμα να γίνονται έργα αθλητισμού στην Μύκονο και να μην μπορούμε να παίξουμε σε αυτά. Είναι κρίμα να παίζουμε συνεχώς, σε όποιο γήπεδο στην Μύκονο κι αν πάμε, με μόνιμη ανησυχία ότι κάτι θα πάει στραβά...

Στο ένα γήπεδο φοβόμαστε ότι θα έρθει ο Σκόρδος ή ο Ρουσσουνέλος και θα μας διώξουν, στο άλλο γήπεδο φοβόμαστε ότι θα τραυματιστούμε, στο άλλο δεν πάμε καν γιατί μέχρι πρότινος δεν είχε ούτε καλάθια, στην Άνω Μερά έχουμε έννοια τα νερά, ενώ δεν υπάρχουν και προβολείς, άρα είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο χρόνος που μας απομένει για να παίξουμε...

...και τέλος κουραστήκαμε πριν πάμε να παίξουμε μπάσκετ, οπουδήποτε στην Μύκονο, να έχουμε να υπολογίσουμε πόσα μποφόρ έχει, προς τα που φυσάει, αν έχει συννεφιά κι αν πρόκειται να βρέξει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου