Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα των εκπροσώπων της Νεανικής Δράσης

Θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους με αξιοκρατικά κριτήρια επέλεξαν να δώσουν σταυρό προτίμησης σε νεαρούς υποψηφίους ανεξαρτήτου συνδυασμού, σε αυτές τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα νέα παιδιά που έκαναν το μεγάλο βήμα και εξέθεσαν τους εαυτούς τους στην κρίση της κοινωνίας, την στιγμή που η πολιτική είναι πλημμυρισμένη από ανήθικους ανθρώπους χωρίς υψηλά ιδανικά και αρχές και η ενασχόληση με την πολιτική αποτελεί συχνά κατακριτέα πράξη.


Σε αυτή την κατηγορία των παιδιών που εκτέθηκαν για τα πιστεύω τους και τα ιδανικά τους, ανήκουμε κι εμείς, που εκπροσωπούμε την Νεανική Δράση Μυκονιατών. Θα θέλαμε, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα σε εκείνους που στήριξαν τους εκπροσώπους της "Νεανικής Δράσης", Αναστάσιο Συριανό (81ψήφοι) και Φλώρα Συριανού (84ψήφοι), στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο και να διεκδικήσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη ο τόπος μας. 

Σίγουρα η αποστολή μας ήταν εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της εισχώρησής μας στο ψηφοδέλτιο του κ. Φιορεντίνου 15 ημέρες πριν τις εκλογές αλλά και της εξαιρετικής ποιότητας των υποψηφίων του συνδυασμού "Μύκονος-Επόμενη Μέρα". Παρόλα αυτά εμείς ούτε απογοητευόμαστε, ούτε παρεκκλίνουμε από την αρχική μας πρόθεση να προσφέρουμε στον τόπο και η οποία μας οδήγησε και στην δημιουργία της Νεανικής Δράσης Μυκονιατών!


Για μάς ο πραγματικός αγώνας αρχίζει τώρα - τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να εφαρμόσουμε το πλάνο της Νεανικής Δράσης για το καλό του τόπου, τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τους νέους της Μυκόνου και να εργασθούμε με δράσεις και πρωτοβουλίες για να προσφέρουμε στο νησί μας!


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς,
Αναστάσιος Συριανός
Φλώρα Συριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου