Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση των Σχολείων της Μυκόνου σε μαθησιακο υλικό


Καλη χρονια σε ολους. Με Υγεια και Χαρα να ειναι γεμάτο το 2014! Με την ευχη όσοι εχουμε την δυνατοτητα να βοηθάμε το νησι μας εκει οπου υπάρχει αναγκη και μπορούμε να προσφέρουμε το οτιδήποτε.   

Με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του νησιου - ειδικότερα Γυμνάσιο και Λύκειο - λόγω έλλειψης χρηματοδότησης απο τον Δήμο, σκεφτήκαμε οτι μεχρι να λυθει το θεμα θα μπορουσαμε να βοηθησουμε να καλυφθουν καποιες βασικες αναγκες. Μια πρώτη αναγκη που με την συνεισφορά μας θα μπορούσε εύκολα να καλυφθεί και η οποία εχουμε ενημερωθει οτι αποτελει βασική έλλειψη αλλα και απαραίτητο συστατικό της μαθησιακης διαδικασίας, ειναι το απλο γνωστο σε ολους μας φωτοτυπικό χαρτί. Λιγο πολυ το χρησιμοποιούμε όλοι όσοι κάνουμε εργασία γραφείου ή εκτυπωνουμε στον προσωπικο μας εκτυπωτη. 

Καλούμε οσους εχουν την δυνατότητα να προσφέρουν φωτοτυπικό χαρτί για τις ανάγκες των σχολείων του νησιου, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6942408174 (επιμείνετε αν χρειαστει). 

Ο στόχος μας ειναι να συγκεντρώσουμε το υλικό και να το παραδώσουμε στο Γυμνάσιο και στο Λυκειο εγκαίρως, ώστε να ξεκινήσει η χρονια χωρις τέτοιου είδους ελλείψεις. Απο εκει και πέρα, ανάλογα με την ενεργοποίηση κ το ενδιαφέρον που θα παρουσιαστεί, θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια.

Μια πρωτοβουλία του blog Mykonensis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου