Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το πνεύμα του MYKONOS MUSIC MOVEMENT!!!

 
Η Νεανική Δράση Μυκονιατών διοργάνωσε και φέτος την συναυλία
MYKONOS MUSIC MOVEMENT,
 η οποία γέμισε το Θεατράκι νιάτα, ταλέντο και ενθουσιασμό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος!!!
Η παρακάτω φωτογραφία αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα που χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία αυτή -
νέοι και νέες (στην ηλικία και στην νοοτροπία) από την Μύκονο σε μία συλλογική προσπάθεια γεμάτοι κέφι και χαρά, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!!! 



Αυτήν την νότα αισιοδοξίας, που ζήσατε από κοντά όσοι παρεβρεθήκατε στο Θεατράκι, μακριά από κάθε μιζέρια που συνεχώς μας ποτίζουν τα δημοτικά ζητήματα, έχασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μυκόνου οι οποίοι φέτος έλαμψαν δια της απουσίας τους από την μία και μοναδική νεανική εκδήλωση που γίνεται σε ολόκληρο τον χρόνο στο νησί μας!!! 

Ο μόνος που δικαιολογείται για την απουσία του, είναι ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς, ο οποίος είχε επιβαρυμμένο πρόγραμμα την επομένη κι έπρεπε να πέσει νωρίς για ύπνο, αφού θα έδινε την ζώνη του πρωταθλητή στον μεγάλο νικητή του NO LIMITS 19 (που παρεπιπτόντως ήταν εξαιρετικό).

Από εκεί και πέρα, η σύσσωμη απουσία εκλεγμένων αντιπροσώπων του νησιού από την εκδήλωση, αποδεικνύει περίτρανα τον τρόπο που αντιμετωπίζει η δήμοτική εξουσία την νεολαία  - η νεολαία της Μυκόνου παραμένει περιφρονημένη από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και των εκλεγμένων αρχόντων του νησιού, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις που στηρίζουν σταθερά από την αρχή αυτήν την προσπάθεια.  
Το να βγει κάποιος να μου πει "εκεί ήμουν, εσύ δεν με είδες" δεν λέει απολύτως τίποτα, διότι η στήριξη από τα ανώτατα διοικητικά όργανα του νησιού δεν έρχεται από την παρουσία τους ανάμεσα στους θεατές, αλλά από την άμεση επαφή με τους συντελεστές στο τέλος της παράστασης, από το σφίξιμο του χεριού, από δύο λόγια που θα ενθαρρύνουν και θα δώσουν επιπλέον κίνητρο στους νέους καλλιτέχνες να συνεχίσουν αυτό που κάνουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!!!

Μία εκδήλωση δικοργανώνεται από την νεολαία όλη κι όλη κάθε χρόνο κι αυτή - τι να κάνουμε? - είναι το MYKONOS MUSIC MOVEMENT! Η συναυλία αυτή αποτελεί την μοναδική ευκαιρία για την δημοτική εξουσία να είναι κοντά στους νέους του νησιού και να ενισχύσει την συλλογική τους προσπάθεια.

Όποιος λοιπόν θέλει να στηρίξει την νεολαία της Μυκόνου, ξέρει που να έρθει και πότε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου