Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εξαφανισανε μικροσκοπικό παραλιακι στην Παράγκα


Χτες έλαβα αυτην την θλιβερή και ντροπιαστικη φωτογραφία. Απεικονίζει το αμμουδακι που υπήρχε ως προέκταση της παραλίας της Παραγκας, στα αριστερα της οπως βλέπουμε την θάλασσα. Το αμμουδακι αυτο βρισκόταν κατω ακριβώς απο το πλάτωμα που χρησιμοποιούμε κι ως χώρο στάθμευσης και τα τελευταία χρονια ειχε στηθεί εκει μια επιχείρηση θαλάσσιων σπορ. Πολλοι απο εμάς πηγαίναμε εκει μικροί με τις οικογένειες μας και μας άρεσε να παίζουμε σε εκείνο το σημείο.

Κάποιοι έριξαν χώμα, οπως βλέπετε και κάλυψαν το αμμουδακι, κυριολεκτικά εξαφανιζοντας το. 




Πραγματικα δεν ξέρω τι να πω με την αναισθησια εκείνων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες κι αναρωτιέμαι πως ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ασυδοσία, τέτοια εξοφθαλμη κακοποίηση του φυσικού μας πλούτου και μάλιστα σε μια απο τις γνωστότερες και πλεον πολυσύχναστες παραλίες μας.

Παρακαλω κοινοποιησετε το. Δυστυχώς δεν βρίσκομαι στην Μυκονο ούτε εχω την δυνατότητα να έρθω αυτην την στιγμη. Πρεπει να ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πρεπει να το διορθώσουμε αυτο το λάθος άμεσα και να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να μας πουν γιατι έκαναν κάτι τέτοιο.

Αναστάσιος Π. Συριανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου