Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι Μυκονιάτες να χαιρόμαστε την Δημοτική Αρχή μας!

Καθημερινά η Δημοτική Αστυνομία κλείνει τις πόρτες της στις 6-7 το απόγευμα. Σαββατοκύριακα παραμένει εντελώς κλειστά. Αν δηλαδή το βράδυ, που σημειώνονται και τα περισσότερα περιστατικά, χρειαστείς την επέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας, τι κάνεις?? Υπομονή μέχρι την άλλη μέρα???



Η υπηρεσία καθαριότητας επίσης δεν εργάζεται Σάββατα και Κυριακές.  Και τις μέρες που εργάζεται δεν γνωρίζουμε για πόσες ώρες και πόσα σημεία του νησιού καλύπτουν, αφού περνούν 3 και 4 ημέρες και οι κάδοι απορριμμάτων δεν αδειάζονται, αλλά αντίθετα τα σκουπίδια επεκτείνονται ολοένα και πιο μακριά από τους κάδους!



Συνεχώς προκύπτουν νέα προβλήματα στο νησί και η Δημοτική Αρχή δείχνει περισσότερο από ποτέ πελαγωμένη και φουρτουνιασμένη, έτοιμη να βυθιστεί και να συμπαρασύρει δυστυχώς μαζί της όλο το νησί και τους εργατικούς ανθρώπους του.

Το νησί μας καταρρέει και η πολιτική αρχή παρακολουθεί αυτήν την κατάρρευση ανήμπορη να αντιδράσει...χωρίς ιδέες, χωρίς προτάσεις, χωρίς δράσεις και πολιτικές που θα βρουν λύσεις σε προβλήματα που μέχρι χτες δεν τα είχαμε και τα οποία προέκυψαν από την διοικητική ανικανότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν τις νευραλγικές θέσεις εξουσίας του Δήμου μας.

Αυτές είναι οι επιπτώσεις φίλοι Μυκονιάτες όταν ξεπουλάτε την ψήφο σας για να σας ικανοποιήσουν προσωπικά αιτήματα. Τους μαθαίνετε να δουλεύουν για εσάς και ξεχνούν ότι είναι υπεύθυνοι για ένα νησί με τεράστιες ανάγκες και τεράστια φήμη από το οποίο ζούμε όλοι μας.

Πλέον δεν μπορώ να κατηγορώ την Δημοτική Αρχή για το έργο που δεν κάνει, αφού έχει δώσει κατ'επανάληψη τα διαπιστευτήριά της όσον αφορά την ανικανότητα στην διαχείριση ειδικών καταστάσεων, όπως αυτή με την Δημοτική Αστυνομία και την υπηρεσία καθαριότητας.

Δεν μπορεί να πει κανείς μας ότι δεν γνώριζε τις ικανότητές τους στην διαχείριση και την διοίκηση και τις προθέσεις τους να ικανοποιούν προσωπικά συμφέροντα. Γνωρίζαμε και το γνωρίζουμε πολλά χρόνια. Από την στιγμή που τους βγάλαμε στην εξουσία ενώ γνωρίζαμε ότι είναι επιζήμιοι για τον τόπο, εμείς φταίμε για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε καθημερινά και περισσότερο από όλους φταίτε όσοι από εσάς τους ψηφίσατε!

Κατ'επέκταση, εσείς φταίτε και για την κατάντια του νησιού! Υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος που διαφωνεί????

6 σχόλια:

  1. Φιλε συμφωνώ και επαυξάνω , αλλά όλα αυτά τα μελανά σημεια της δημοτικής αρχής που αναφέρεις - και εχεις δίκιο - δεν είναι καινούρια τα τελευταία 20 χρόνια ειδικά η καθαριότητα πάει από το κακό στο χειρότερο τώρα όσο αφορά την δημοτική αστυνομία "αυτός" που την έφτιαξε "αυτός" την κατέστρεψε και όλας , γιατί τους ήθελε για την προσωπική του προβολή μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι μου πρωτα απο ολα οταν γραφετε καπου την αποψη σας , θα ηταν καλυτερα να υπογραφετε οχι για τιποτε αλλο αλλα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα! επι του θεματος τωρα , συμφωνω απολυτως με τον σχολιαζοντα διοτι η δημοτικη αστυνομια ειναι δυστυχως κατωτερα των περιστασεων! αν ανατρεξεις στο φυλλο της "εγκριτου" εφημεριδας μυκονος news της 01/07/2005 θα διαβασεις της αρμοδιοτητες της ΔΑ και θα γελασεις διοτι τιποτε απο αυτα δεν εφαρμοζονται και αναρωτιεμαι γιατι πληρωνουμε 800000 ισως και παραπανω οταν γι" αυτο που τους χρειαζομαστε δεν κανουν τιποτα!και φυσικα τα παιδια που δουλευουν εκει δεν φταινε για να πληρωνουν την ανικανοτητα των επικεφαλης των!!!!!!!!!! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Α. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙ ΒΑΡΔΥΕΣ ΗΤΑΝ 7ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 24ΩΡΕΣ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ (ΒΕΒΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ.;;;;;;;;)ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 5 Κ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:30-22:00.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....
    ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ....ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.....
    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ.....ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ;;;;;;ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την έντονη αίσθηση ότι τα ποσά που πληρώνουμε οι Μυκονιάτες την Δημοτική Αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική της προσφορά. Κατά την γνώμη μου με τα λεφτά που δίνουμε θα έπρεπε η εικόνα της πόλης μας να είναι πολύ καλύτερη, να μπορούμε να απολαύσουμε την πόλη μας περισσότερο και να διεξάγεται η εμπορική δραστηριότητα ανεμπόδιστα - ωστόσο βλέπουμε ότι στην πραγματικότητα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Με άλλα λόγια υπάρχει μία αναντιστοιχία ανάμεσα στο κόστος της υπηρεσίας που προσφέρει η Δ.Α. και στο πραγματικό όφελος που αποκομίζουμε από την ύπαρξή της. Ποιός φταει για αυτό? Μα φυσικά η εκάστοτε Δημοτική Αρχή είναι υπεύθυνη και υπόλογη και για τα ποσά που ξοδεύονται και για την αποτελεσματικότητα ή μη των υπηρεσιών που προσφέρονται. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Είναι καθαρά θέμα ηγεσίας και διοίκησης. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί υπάρχει αυτή η χαώδης διαφορά μεταξύ του τι πληρώνουμε ως δημότες και του τι παίρνουμε ως αντάλλαγμα, όχι μόνο για την ΔΑ αλλά και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοτική αστυνομία 5νθημερο.- Καθαριότητα 5νθημερο.-Ο δήμος δεν έχει χρήματα (χα χα)Απόφαση δημοτικού συμβουλίου---9.048 ευρώ δωρεά από το δήμο για ράσα σε παππά. Προσκυνήστε οι πιστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα επαναλαβω οτι στο φυλλο της 01/05/2005 mykonos news ειχαν δημοσιευθει τα καθηκοντα της δημοτικης αστυνομιας! και ερωτω αν δεν κανουν αυτα για τα οποια προσεληφθησαν, τοτε τι τους θελουμε? μονο για πληρωνουμε τα 800 χιλιαρικα τον χρονο? βεβαια τα παιδια της δημοτικης κανουν και ενεργουν κατοπιν εντολων. ποιος ειναι λοιπον εκεινος ο ανεγκεφαλος που δεν βλεπει γυρω του τα αισχη και παρ' ολα αυτα παραμενει στην θεση του? δημαρχε αλλαξε τα ποστα διοτι στο τελος θα ψαχνεσαι! βαλε πιο ικανους απο τους τωρινους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φ,ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή