Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χορός Hip Hop στο Θεατράκι της Λάκκας 18-06-2011



Έχοντας παρακολουθήσει και τις 3 χορευτικές παραστάσεις Hip Hop που έχει οργανώσει η Νικόλ, έχω κάποια σχόλια να κάνω για την πρόοδο των παιδιών.

Αρχικά, φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά για να βγει το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε το Σάββατο στο Θεατράκι. Για τον λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους κι ακόμα περισσότερα για τον επιπλέον λόγο ότι οι πρόβες και η εν γένει προετοιμασία συνέπεσε με τις εξετάσεις στο σχολείο.



Ας πάρουμε τα παιδιά που εμφανίζονται εδώ. Χωρίς να είμαι ειδκός, στην παράσταση είδα έναν Ραφαήλ ο οποίος έχει βελτιώσει κατά πολύ τον ρυθμό και τις κινήσεις του σε σχέση με εκείνο που μας είχε παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη αξία την στιγμή που δεν είχε συναγωνισμό με άλλα αγόρια της ηλικίας του. Έδειξε έτσι ότι το κίνητρο για βελτίωση είναι καταρχήν εσωτερική υπόθεση και δεν είναι απαραίτητος ο συναγωνισμός.  Ο στόχος να γίνουμε καλύτεροι επειδή απλά το θέλουμε και μπορούμε, είναι εξίσου αποτελεσματικός.



Από εκεί και πέρα, όλα τα κορίτσια έχουν κι αυτά κάνει τις δικές τους υπερβάσεις. Χωρίς ξαναλέω να είμαι ειδικός, κρίνωντας από αυτά που βλέπω, νομίζω ότι η Σταυρούλα έχει την μεγαλύτερη αρμονία και σιγουριά στις κινήσεις της κάτι που την κάνει αυτήν την στιγμή ίσως την σταθερότερη σε απόδοση μαθήτρια στο Χιπ Χοπ. Η Γκρέτα θεωρώ ότι παρουσίασε την μεγαλύτερη και θεαματικότερη βελτίωση που έχει δείξει μαθήτια της Νικόλ. Έβγαλε σιγουριά και ένταση στις κινήσεις της και είχε ρυθμό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Τέλος η Κωνσταντίνα πιστεύω ότι αποτελεί την απόλυτη μεταμόρφωση μαθήτριας στο Χιπ Χοπ. Βλέπω αυτό το κορίτσι που δυσκολευόταν να συντονίσει τις κινήσεις της, να εξελίσσεται σε μία πάρα πολύ καλή χορεύτρια Χιπ Χοπ. Στην τελευταία παράσταση τα είχε όλα. Ρυθμό, αρμονία, σιγουριά και πάρα πολύ ένταση. Μπράβο παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου