Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σημαντική πρωτοβουλία από πολίτες της Μυκόνου φέρνει τον Καζάκη στην Μύκονο!


8 σχόλια:

  1. Και τον Αλαβάνο μην ξεχάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ομιλία δεν την οργανώνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΚΕ. Η ομάδα πολιτών που την οργανώνει είναι ανεξάρτητη και ακομμάτιστη. Όπως πολλοί Έλληνες, έτσι και η ομάδα αυτή αναζητά την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μας. Ο προσκεκλημένος ομιλητής παρουσιάζει μία άλλη εκδοχή της αλήθειας που είναι αντίθετη με αυτή που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά στα ΜΜΕ. Όποιος δεν επιθυμεί να παρεβρεθεί και να την ακούσει, μπορεί να κάτσει σπίτι του να παρακολουθήσει τις ειδήσεις σε ΑΝΤ1, Mega, Star, Alpha κτλ και να συνεχίσει να πιστεύει ότι το μνημόνιο ήταν μονόδρομος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους "ψεκασμούς" των αεροπλάνων με χημικά θα μιλήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,επειδή δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ λόγω προσωπικών λόγων θα ήθελα να μεταβιβάσεις μια ερώτηση προς τον κυριο Καζάκη:Τη γνώμη έχει για την λαθρομετανάστευση,πως νομίζει οτι μπορεί να επιλυθεί το μεταναστευτικό και ποιο ρόλο πιστεύει ότι έπαιξε στην οικονομική κρίση μας(παρεμπόριο λαθρομεταναστών,εμβασματα μεταναστων προς τις χωρες τους,φύλαξη λαθρομεταναστών,δωρεαν περιθαλψη σε νοσοκομεια κτλ).Επίσης θα ήταν καλό να υπήρχε μαγνητοσκόπηση της ομιλίας έτσι ώστε όσοι δεν μπορούμε να παραβρεθούμε να την δούμε.Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα όπλα!!!
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

    "Εμείς που υπογράφουμε το παρών κάλεσμα αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) . Στόχος του Μετώπου είναι η πολιτική οργάνωση της αποφασιστικότητας που αποδεικνύει στην πράξη σήμερα ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
    Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:

    • Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
    • Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
    • Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
    • Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
    • Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
    • Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
    • Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί."


    Να υπογράψτε συντροφοι...
    Θα γίνει της Σιβηρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ραμπαλακος Κωστας19 Ιουνίου 2011 στις 11:59 π.μ.

    Μπραβο στα παιδια που τον φερνουν. Επιτελους ας ακουσουμε ανθρωπους που ειναι ειδικοι επι της οικονομιας και μπορουν να μιλησουν με επιχειρηματα στηριζομενοι σε επιστημονικα δεδομενα, παρα δημοσιογραφισκους οπως ο Πρετεντερης που διαστρεβλωνοντας την πραγματικοτητα εχουν αναδειχθει σε εργαλειο φοβου, τρομοκρατιας και παραπληροφορησης του κοσμου. Ας εχουμε τα αυτια μας ανοιχτα προς ολες τις μεριες, οι ιστορικες μερες που ζουμε το επιβαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή