Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Έκτακτο, ο Μέγας παραδέχτηκε ότι τα βραβεία του Conde Nast Traveller είναι σικέ!!



Σε μία έκρηξη ειλικρίνειας ο Δήμαρχος Μυκόνου προέβη σε μία συνταρακτική δήλωση στην οποία παραδέχεται ότι τα βραβεία που κερδίζει η Μύκονος εδώ και 10 περίπου χρόνια από το περιοδικό Conde Nast Traveller ως ο καλύτερος ευρωπαϊκός νησιώτικος προορισμός για τους Αμερικανούς ουσιαστικά είναι μία καλοστημένη απάτη.

Ο κ. Κουσαθανάς δήλωσε ότι τα βραβεία δεν είναι τίποτα παρά ένα πολύ καλό διαφημιστικό τρικ που εκτελούνταν με παχυλά συμβόλαια που πλήρωνε (και πληρώνει) ο Δήμος Μυκόνου σε διαφημιστική εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του περιοδικού στην Ελλάδα, για να είναι η Μύκονος πάντα πρώτη σε φήμη και κύρος σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς της προορισμούς.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι τα βραβεία είναι ικανά να διαγράψουν τα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα του νησιού, ο Δήμαρχος απάντησε: "Ποιά προβλήματα??? Πού τα βλέπετε εσείς τα προβλήματα??? Η Μύκονος δεν έχει προβλήματα. Όποιος διαδίδει τέτοια αναληθή και συκοφαντικά, ζηλεύει την επιτυχία μας και μισεί εμάς που πετύχαμε με πενιχρά μέσα να έχουμε έναν Δήμο μοντέλο που τον αντιγράφουν σε όλον τον κόσμο".

Κατόπιν τούτου ο δημοσιογράφος, αφού κοπάνησε το κεφάλι του στον τοίχο 37 φορές, παραιτήθηκε κι άλλαξε επάγγελμα.

 Καλή πρωταπριλιά και καλό μήνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου