Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κλειστό Γυμναστήριο για την νεολαία από τον Αντώνη Ρουσσάκη

Κατηγορήθηκε. Λοιδωρήθηκε όσο λίγοι (κι όχι άδικα για να λέμε την αλήθεια). Τώρα όμως αποδεικνύει ποιός πραγματικά είναι.

Ο Αντώνης Ρουσσάκης, ο πρώην ταμίας του Δήμου Μυκόνου,  του οποίου το όνομα εμπλέχτηκε στο οικονομικό σκάνδαλο του 2009, αποφάσισε να πληρώσει ιδιωτική εταιρεία 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου στην Μύκονο, αναδεικνύοντας τον εαυτό του σε μεγα ευεργέτη της νεολαίας και της νήσου ταύτης γενικότερα.


Σε ερώτηση για ποιό λόγο δεν δώρησε τα χρήματα στον Δήμο προκειμένου να αναλάβει αυτός την ολοκλήρωση του έργου, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική "Αμα τα δώσω στον Δήμο δεν θα μείνει ούτε ευρώ..."

Κατόπιν τούτου αντιπροσωπεία μαθητών από Γυμνάσιο και Λύκειο έκαναν πορεία συμπαράστασης από τα σχολεία τους μέχρι το σπίτι του Ρουσσάκη, με επευφημίες και ζητωκραυγές υπέρ του Ρουσσάκη. Στην πορεία συμμετείχαν και πολλοί ηλικιωμένοι Μυκονιάτες, παππούδες και γιαγιάδες των σημερινών μαθητών στους οποίους οι πολιτικοί του νησιού πρωτοέταξαν την ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου πριν 20, 30 και 40 χρόνια.

Καλή πρωταπριλιά και καλό μήνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου