Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τα σκουπίδια κλείνουν την πρόσβαση σε στενό της Μυκόνου

Ε όχι κι έτσι ρε παιδιά!! Μα αυτοί οι καταστηματάρχες τι λένε στους υπαλλήλους τους τελικά?? Πετάξτε τα σκουπίδια όπου βρείτε αρκεί να φύγουν από το μαγαζί??

Πραγματικά σε αυτό το στενό δεν μπορείς να περάσεις, 
από τα τόσα σκουπίδια που μαζεύονται.


Κι αυτοί οι επιχειρηματίες που έρχονται να κάνουν τις αρπαχτές τους στο νησί, ας προσέξουν λίγο την συμπεριφορά τους και ας μην χαλάνε την εικόνα του νησιού με τέτοια άνεση...

Ο Δήμος ας αστυνομεύσει επιτέλους της πόλη της Μυκόνου, ώστε να μην επιτρέπεται στον καθένα να κάνει ότι θέλει και να διατηρείται αν όχι καθαρή,
τουλάχιστον προσβάσιμη και κυκλοφορίσιμη από τους πεζούς...

Και για τους λάτρεις της θεματολογίας για την Δημοτική Αστυνομία, ας ενεργοποιήσει ο Δήμος την Δημοτική Αστυνομία να κάνει κάτι χρήσιμο. Βάλτε τους να ελέγχουν τέτοια σημεία όπως αυτά, ώστε να μην γεμίζει ο τόπος σκουπίδια, να διατηρείται η εικόνα αξιοπρεπής και να κυκλοφορούν οι περαστικοί άνετα. 

Είμαι σίγουρος ότι αν το σκεφτείτε 5 λεπτά θα βρείτε πολλούς τρόπους να κάνετε την υπηρεσία αυτή να φανεί χρήσιμη για το καλό του νησιού και της εικόνας του. Μπορείτε να τα καταφέρετε!!!

6 σχόλια:

  1. Αγαπητε μου φιλε , οπως παρουσιαζεις το θεμα των σκουπιδιων στο στενο της Παναχραντου το κανεις(γιατι δεν μενεις εκει) να φαινεται πολυ απλο ! δυστυχως γραφω και στα blogs αλλα και στον τοπικο τυπο (μαλιστα στο υπο εκδοση φυλλο, καταχωρω μια διαμαρτυρια - ειδοποιηση )επι χρονια!!!! οπως ομως βλεπεις η κατασταση χειροτερευει καθημερινα.! τωρα φερνουν τα σκουπιδια τους απο ολο το main street (οπως το ονομασαν αυθαιρετα οι εχοντες καταστηματα στο ματογιαννη ,)και φυσικα γνωριζεις οτι το θεμα των σκουπιδιων δεν ειναι μονο καλαισθητικο αλλα και σοβαροτατο θεμα υγειας. αν λοιπον μετα την δημοσιευση της διαμαρτυριας μου δεν διορθωθει θα αναλαβει (και λυπαμαι που το λεω) το υγειονομικο και το υπουργειο υγειας!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγνωμη που δεν υπεγραψα το παραπανω σχολιο αλλα πιστευω οτι καταλαβες οτι ειμαι ο Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΑΜΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ.
    ΜΗ ΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ... ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ,για σιγα ρε φιλαρακι...Σαν πολλη αντιδραση. Δηλαδη δεν υπαρχει κανονισμος καθαριοτητας? Ταμπελα απαγορευετε η αποθεση σκουπιδιων?
      Αν παει η δημοτικη αστυνομια και πιασει τουλαχιστον τον εστιατορα που φαινονται τα ιχνη του απ τα λαδια και του τριξει λιγο τα δοντια,τι θα παθει?

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΨΗΦΟΙ)
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΠΑΛΙ ΛΟΓΟ ΨΗΦΟΥΣ)

      Διαγραφή
    3. Ας συννενοηθουν να πηγαινει το αυτοκινητακι του Δημου στο κλεισιμο και να τους παιρνει τα αποφαγια με τα ζουμια[απ την πορτα τους] και ας ακολουθησουν οι υπολοιποι τον κανονισμο για τις χαρτοκουτες [αληθεια! τι εγινε εκεινο το βιβλιαρακι με τις οδηγιες και τα προστιμα] και να δει ο δημαρχος ποσους ψηφους θα κερδισει απ την γειτονια. Εγω προσωπικα αποφευγω να περναω τους επισκεπτες μου απο εκει απο ντροπη για το θεαμα. Και η εκκλησια διπλα θα μπορουσε να βοηθησει[και δεν εννοω το κτιριο] και εκει να δεις ψηφους. Η Δημοτικη Αστυνομια πρεπει να αποκτησει καποιο κυρος και να καταλαβει τη δυναμη της. Δεν ειναι τσιρακι κανενος. Αισθημα δικαιοσυνης και λογικη χρειαζετε.Α,και αμφιβαλλω αν οι συγκεκριμενοι εστιατορες ψηφιζουν εδω και ποσο μυκονιατες ειναι αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχει σημασια.

      Διαγραφή