Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η δικηγόρος Αλέκα Δήμου συνήγορος υπεράσπισης του Πακιστανού εγκληματία!!


Η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από την Μύκονο, δέχτηκε να αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου Πακιστανού που λήστεψε, κακοποίησε σεξουαλικά και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 15χρονη Μυρτώ με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο με πέτρα βάρους 5 κιλών (Πηγή: http://www.madata.gr/epikairotita/social/214773.html).

Στις πρώτες της δηλώσεις στο enikos.gr, η κ. Δήμου μόνο υπερήφανη δεν δήλωσε για το γεγονός ότι δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του Πακιστανού την στιγμή μάλιστα που κανένας άλλος δικηγόρος δεν δεχόταν (αντιδεοντολογικό ίσως, αλλά καθόλου παράλογο), ενώ δεν παρέλειψε να υποστηρίξει ότι παραιτήθηκε από την αποζημίωση που δικαιούται (Πηγή: http://www.enikos.gr/society/68271,Mono_ston_eniko:Ayta_eipe_o_Pakistanos_.html).

Προφανώς την χαμένη αυτή αποζημίωση κ. Δήμου θα την αναπληρώσετε πολλαπλώς, από πολλές άλλες υποθέσεις κακοποιών που θα αναλάβετε μετά την εκτόξευση της δημοτικότητας σας στους εν λόγω κύκλους, ως συνέπεια της σπουδαίας αυτής επιτυχίας σας!!!

Η ουσία ωστόσο των δηλώσεων της κ. Δήμου που πιθανόν να δίνουν και το στίγμα της υπεράσπισης που θα ακολουθηθεί είναι στις παρακάτω δηλώσεις με τις οποίες η κ. Δήμου εξισώνει το αποτρόπαιο έγκλημα της Πάρου με το τροχαίο ατύχημα του αξιωματικού στην Πατησίων: "Με συγκλονίζει το έγκλημα αυτό, όπως με συγκλόνισε και το έγκλημα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος  οδηγώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, 07.30' η ώρα το πρωί στην οδό Πατησίων, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έστειλε στην εντατική δύο παιδάκια που τα κρατούσε η δύστυχη μάνα τους και που όπως πληροφορήθηκα το ένα εκ των δύο ακόμα νοσηλεύεται.
Το ενδιαφέρον μου για κάθε αθώο θύμα είναι πάντα το ίδιο, είτε ο θύτης είναι Πακιστανός είτε Έλληνας. Δεν μπορώ να κάνω καμία διάκριση λόγω της ιδεολογίας μου, που έτσι μου επιβάλλει." (Πηγή: http://www.madata.gr/epikairotita/social/214712.html).

Ωραία ιδεολογία την στιγμή που σε ολόκληρη την Ελλάδα αλωνίζουν αλλοδαποί κακοποιοί, βιαστές, εγκληματίες και δολοφόνοι χωρίς καμμία δυνατότητα προστασίας του ελληνικού πληθυσμού!!!

Με περιέργεια θα ήθελα να διαβάσω πώς είδαν το έγκλημα αυτό οι "προοδευτικοί" αριστεροί και οι ντόπιοι ομοϊδεάτες τους!!!

Ελπίζουμε το κοριτσάκι να διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο και να γίνει γρήγορα καλά!! Δυστυχώς τα εσωτερικά τραύματα που θα της αφήσει ο Πακιστανός είναι άγνωστο αν θα επουλωθούν ποτέ...Ο Πακιστανός θα τιμωρηθεί καταλλήλως από τους συγκατοίκους του στις φυλακές Αυλώνα που φημίζονται για τις υποδοχές που επιφυλλάσσουν σε τέτοιους εγκληματίες!!! Όσο για την Δήμου, ας μην έχει σε εμφανές σημείο το κινητό της τώρα που θα έχει συχνές επαφές με τον Πακιστανό...

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ,
    ακόμα και η πλέον ειδεχθής πράξη πρέπει να δικάζεται δίκαια.
    Το απαιτεί ο πολιτισμός μας.
    Αυτοδικία στην φυλακή πιθανόν να συμβεί,μην την υποστηρίζεις.
    Αδικείς τον εαυτό σου και όσους παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ πόσο ειδεχθές είναι ένα έγκλημα δεν κρίνει το αν χρίζει υπεράσπισης ο κατηγορούμενος. Σαν δικηγόρος δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί τον διορισμό σε αυτή την περίπτωση.

    Όσο για το αν το έγκλημα συγκρίνεται με του αξιωματικού, κατά τη γνώμη μου του αξιωματικού ήταν χειρότερο. Είχε τρία θύματα αντί για ένα. Αλλά όπως και να έχει και οι δύο διέπραξαν έγκλημα, και πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά και οι δύο πρέπει να έχουν δίκαια υπεράσπιση στο δικαστήριο.

    Όταν δεν δέχεσαι ότι έχουν και αυτοί δικαιώματα, δέχεσαι να μην έχεις και εσύ δικαιώματα αργότερα, όταν κάποιος σε κατηγορήσει άδικα για κάποιο έγκλημα. Και μην νομίζεις ότι αυτά δεν γίνονται, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πάει φυλακή ενώ ήταν αθώοι, γιατί τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί. Θα μου πεις αυτά γινοντουσαν πριν 50 χρόνια, αλλά ο τρόπος που άλλαξαν ήταν γιατί δεν δεχόμασταν σαν σύνολο την καταπάτηση των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, για ΟΤΙ και αν κατηγορούνταν.

    Διάβαζα το μπλογκ σου για καιρό, και πίστευα αυτά που έγραφες, αλλά τελικά βλέπω σήμερα ότι δεν είσαι τίποτε άλλο από ένας από αυτούς τους νεοναζί χρυσαυγήτες, και λυπάμαι ειλικρινά που άνθρωποι από τη Μύκονο έχουν τέτοιες ιδέες. Για μένα έπαψες σήμερα να είσαι Μυκονιάτης, και διαγράφω το μπλογκ σου από το προφιλ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δεν είπε να μην δικαστεί όπως αρμόζει σε όλους ενόχους η αθώους
      Το πρόβλημα είναι ότι ο παλιστανος (που οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να είναι στη θέση του)διέπραξε ένα έγκλημα φοβερό ,το οποίο κιόλας ο ομολόγησε !!!!και αναρωτιόμαστε όλοι τι υπεράσπιση μπορείς να εχει ένας τέτοιος άνθρωπος;;κανένα έγκλημα δεν συγκρίνεται με ένα άλλο και σίγουρα και η κυρία Δήμου έκανε έναν άτυχο παραλληλισμο όπως θα κάνει και μια λάθος υπεράσπιση!!εσας όμως κύριε τι σας κάνει καλύτερο απο έναν αγανακτισμένοι Έλληνα (που μπορεί να είπε και κάτι παραπάνω γιατι δεν αντέχει άλλο;;;!!!!)Όταν τον αποκαλειται Νεοναζι!;;;;τίποτα τίποτα τίποτα

      Διαγραφή
  3. Καλη σας ημέρα, ένα έχω να πώ... Πως σε κανεναν δεν αξίζει να συμβεί αυτο που έκανε εκείνος στο άτυχο κορίτσι, και πολλοι άλλοι κάνουν γενικά σε όλο τον κόσμο... Ο Θεός (που ελπίζω να μην έχει κλεισει αυτια και μάτια με όλα αυτά) να τον τιμωρήσει αυτόν και όλους αυτους που κάνουν κακό όπως τους αξίζει μέσα απο την ζωή...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι λέτε;
    Πρώτον δεν έχει καταδκαστεί ακόμα άρα δεν είναι (ακόμα) έγκληματίας αλλά αθώος κατηγορούμενος.
    Δεύτερον καθένας έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Αλίμονό μας αν οι δικηγόροι αρχίσουν να φοβούνται τη λαϊκή κατακραυγή.
    Ο άνθρωπος ομολόγησε αλλά κάθε δικηγόρος θα σας πει πως η ομολογία δεν αποτελεί μόνη της απόδειξη (πόσο μάλλον σε τέτοιες περιπτώσεις).
    Ας προσπαθήσουμε να είμαστε πολιτισμένοι σ΄αυτό το δύσκολο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα....αλλά να μην ξεχάσουμε ότι πολιτισμός δεν σημαίνει να του πούμε μπράβο ειδικά αφού διάβασαμε και την απολογία του! Έλεος !!!μην το παίζουμε όλοι δήθεν-έγκλημα έκανε !!!δεν υπάρχει δικαιολογία -και για να μην προτρεξουν κάποιοι ....μιλάμε τώρα για το συγκεκριμένο -παραλληλισμοι δεν χρειάζονται!!και όταν αποκτήσετε παιδια ελάτε πείτε μας .....τον καημενο τον αλλοδαπό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή