Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

"Όταν ο Δήμος...αδυνατεί, αναλαμβάνουν οι πολίτες"!!!

Κοινή Γνώμη 03 Οκτωβρίου 2012


Και ξαναλέω και το τονίζω για όσους δυσκολεύονται να το βάλουν στο μυαλό τους, ότι ευτυχώς η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τον τόπο δεν επικρατεί και στους Μυκονιάτες.

Αν ήταν και οι Μυκονιάτες εξίσου αδιάφοροι όσο η Δημοτική Αρχή τους, δεν θα βλέπαμε τέτοιου είδους ενέργειες όπως αυτές στις φωτογραφίες του δημοσιεύματος.

Κι όσο επιμένετε να μιλάτε για τους 1.300 ψηφοφόρους του Αντιδημάρχου, εμείς θα επιμένουμε να μιλάμε για τους Μυκονιάτες που δεν αποδέχονται την τραγική εικόνα του νησιού, αυτενεργούν και την αλλάζουν οι ίδιοι προς το καλύτερο!!!

Και όσο για τον μαγικό αυτόν αριθμό, ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι σήμερα έχουν απομείνει έστω οι 300 εξ αυτών;;;;

Αν γίνονταν σήμερα εκλογές και ψήφιζαν όλοι, η Ενωμένη Μύκονος δεν θα ξεπερνούσε ούτε το 10%... 

Εξ άλλου σύντομα οι Μυκονιάτες θα πρέπει να επιλέξουν ξανά τι θέλουν για το νησί τους, κι αν αυτή η τετραετία δεν ήταν διδακτική τότε τι άλλο πρέπει να συμβεί;;;

3 σχόλια:

  1. Καλά...εσείς... ζείτε το όνειρο! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα! Χα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati les adiafori tin dimotiki arxi; Den blepeis ton antidimarxo poy mesa se ena dielimeno kratos, panta prospathei na krata to nisi katharo! Ego ton exo dei polles fores na odiga to aporrimatoforo! Mpravo stoys dimotes, alla oxi otan katharizoyn oi dimotes na einai kaloi kai otan katharizei o antidimarxos na einai adiaforia! Giayto omos oi mykoniates ton psifisan kai tha ton psifizoun! kai eseis tha eiste panta mono gia koutsompolio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή