Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άσπρισμα του Μύλου από την διεθνή ομάδα δυτών "Diving for a Cause"

Έξι δύτες από την Αμερική βρίσκονται με δικά τους έξοδα αυτές τις ημέρες στην Μύκονο (5-12 Οκτωβρίου) για να ψαρέψουν και να προσφέρουν την λεία τους σε ευπαθείς ελληνικές οικογένειες, καθώς και για να βοηθήσουν τον τόπο μας με το εθελοντικό τους έργο. Πρόκειται για την ομάδα Diving for a Cause με διεθνή δράση σε διάφορες περιοχές του πλανήτη η οποία πραγματικά παραδίδει μαθήματα στο τι σημαίνει να αγαπώ και να προσφέρω σε έναν τόπο και τους ανθρώπους του.


Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ήδη ένας καθαρισμός της ακτογραμμής και του βυθού του Αγίου Γιάννη, ενώ χτες ολοκληρώθηκε με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη το άσπρισμα του πιο παραμελημένου ίσως ανεμόμυλου στην περιοχή των Κάτω Μύλων. Σήμερα η ομάδα βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο όπου γνωρίστηκαν και μοίρασαν δώρα στους μαθητές της Α' Τάξης. Έπονται ακόμα μέρες ψαρέματος και ένας ακόμη εθελοντικός καθαρισμός στον περιφερειακό δρόμο του Ορνού αύριο Τρίτη.


Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Diving for a Cause για τις δράσεις της στην Μύκονο και για το παράδειγμα που έδωσε σε όλους μας και πιο συγκεκριμένα την επί κεφαλής της Collen Galagher, την Κατερίνα Τοπούζογλου που κάλεσε την ομάδα και έτρεξε όλο αυτό το διάστημα για να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι δράσεις, καθώς και την Μαριάννα Κουσαθανά και τον σύζυγό της Κωσταντή που προσέφεραν ανιδιοτελώς την υλική και ηθική συμπαράστασή τους στο έργο της ομάδας!!!

Κατερίνα και Μαριάννα αποτελείτε εκπλητικό δίδυμο!!!

1 σχόλιο:

  1. Παραδιδω μαθηματα αγαπης και προσφορας σκοτωνοντας ζωντανους οργανισμους για την πλακα μου...χμμμ! κατι δεν καταλαβαινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή