Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Αμάξι στον Γιαλό έξω από του Μπαγκόγια, πάτησε ηλικιωμένη τουρίστρια!!!

Οδηγός κίτρινου Ι.Χ. χτύπησε και στην συνέχεια πάτησε ηλικιωμένη τουρίστρια που προχωρούσε με το μπαστούνι της στον Γιαλό, στο ύψος της καφετέριας του Μπαγκόγια. 

Οι πληροφορίες λένε πως η οδηγός του Ι.Χ. αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και περπατάει με πατερίτσες.

Στις φωτογραφίες από κάτω βλέπετε την άτυχη ηλικιωμένη κυρία να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από την κόρη της (λευκό πουκάμισο) και τους παρευρισκόμενους. 



Με την ανομία που επικρατεί στην Μύκονο και την ανεξέλεγκτη είσοδο αυτοκινήτων στην πόλη, δεν μας προκαλεί καθόλου εντύπωση το γεγονός, ίσα ίσα που το περιμέναμε ότι θα γινόταν κάποια στιγμή.

Περαστικά στην άτυχη κυρία.

Ούτε να ασκήσω κριτική δεν έχω διάθεση...ένα μόνο ερώτημα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μετέφερε που και που τους ηλικιωμένους τι απέγινε;;;

Καλή συνέχεια στην ημέρα σας!

6 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ 3,48 μ.μ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου, ειναι θεμα χρονου ,δυστυχως, να θρηνησουμε και θυμα! αν ζουσες και εργαζοσουν 18 ωρες την ημερα στην χωρα θα εβλεπες που οδηγουμεθα με μαθηματικη ακριβεια! και σκεπτομαι τωρα εγω , καλα ολοι αυτοι που οδηγουν μεσα στα στενα δρομακια δεν σκεπτοντε οτι μπορει απο το πουθενα να τους πεταχτει μπροστα τους ενα παιδακι , η ενας ανημπορος να μην προλαβει να κανει στην ακρη . ηθελα να ηξερα ειναι τοσο μεγαλες οι αποστασεις μεσα στην χωρα η μας εχει φαει η τεμπελια και ο ωχαδερφισμος! ειναι δε χωρισμενοι σε κατηγοριες, Α. οι χοντροι Β. οι νεοι Γ οι ξενοικαι Δ.οι μαγκες που καβαλοντας το μηχανακι νομιζουν οτι ειναι καποιοι ! σιγουρα ειναι ηλιθιοι ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Υ.Γ. Οση ωρα εγραφα το παραπανω κειμενο περασαν απο μπροστα μου 6 μηχανακια και ολοι γνωστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΠΠΟΣ .Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιαλος = λιμενικο....χτυπηστε τους την πόρτα,απο πάνω είναι...δυστυχως εκει δεν μπορει να επεμβει η δημοτική αστυνομία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an vevaia tous afhsei k autous na grapsoun o gambros tou korniva....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, γιατί είδαμε πως επεμβαίνει εκεί που μπορεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή