Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τα μουσικα σχήματα στο Mykonos Music Movement 2013.

Μένουν μολις λίγες ημέρες για την διεξαγωγή του φετινού Mykonos Music Movement και ειναι μια καλη ευκαιρία να δούμε ποια θα ειναι τα μουσικα σχήματα που θα συμμετάσχουν φέτος στην συναυλία που διοργανώνει η Νεανικη Δραση Μυκονιατων.

Την τιμητική τους φέτος εχουν τα σχολικά σχήματα, αφού υπάρχουν συμμετοχές δυο συγκροτημάτων απο μαθητές του Λυκείου αλλα κι ακόμα μια συμμετοχη απο ενα ταλαντουχο δίδυμο που θα ερμηνεύσει μια γνωστή μπαλαντα.

Μαζι μας λοιπον θα βρισκονται, το χορευτικό σχήμα της Ευγενιας Χανιωτη απο την Ανω Μερα, το παραδοσιακό μουσικό σχήμα απο μαθητες του Λυκείου Μυκόνου καθως κι ενα νεοσύστατο σχήμα πάλι απο μαθητές που μας συστήνονται με το όνομα 4 Music.

Τα παιδια συμμετεχουν για πρωτη φορα στο ΜΜΜ και ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη μας χαρα που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας, γεμιζοντας ετσι με ακομα περισσοτερο ταλεντο το Θεατρο της Λακκας και τονωνοντας το νεανικό στοιχείο της εκδήλωσης.

Ετσι λοιπον, μαζι με τα προαναφερθεντα σχηματα, η σύνθεση της φετινής συναυλιας αποτελείται απο τους:

Pole Dancing Pelicans

Mufa Stylz

Αδέλφια Δρουλια
Κωστας και Ηλίας Δρουλιας 

Ρηγοπουλα
Γιαννης και Μαρία Ασημομυτη-Ρήγα

Νίκος και Πέτρος Βερωνης

Αποσπεριτες

Νικόλ Συριανού

Τανια Κοντιζά και Ποπη Βαρωνου

4Music
Τζωρτζη Μαύρου, Σοφια Καλπουρτζη, Μαρία Ασημομυτη και Αχιλλέας Πιπεριδης

Ολα τα μουσικα σχηματα ειναι ετοιμα να δωσουν τον καλυτερο τους εαυτο και σας περιμένουν όλους να δώσετε βροντερό παρον στο Θεατράκι το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21:00 ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου