Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Στο Αεροδρομιο συνεχίστηκε ο καθαρισμός των "Πολιτων για μια καθαρη Μύκονο"

Συνεχίζεται ο καθαρισμός του νησιου απο την ιδιωτική πρωτοβουλία κατοίκων για μια καθαρη Μύκονο. Σημερα 8.8.2013 το έργο καθαρισμου επικεντρώθηκε ξανά στον χώρο του αεροδρομίου οπου οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους για το χαλι που ειχε δημιουργηθει και το αποτέλεσμα της δράσης.

Πέρα απο τα τετριμμένα, τα "μπραβο" και τα "συγχαρητηρια" που οφειλουμε ολοι στους "Πολίτες για μια καθαρη Μύκονο" για την πολυ καλη δουλεια που κάνουν στην καθαριότητα του νησιου, υπαρχει και κατι ακομα. Οποιος ειναι αρκετά παρατηρητικος θα έχει προσέξει οτι η πρωτοβουλία αυτη, εκτός των μεμονωμένων δράσεων, καθαρίζει κατ' επαναληψη σε συγκεκριμένα κομμάτια του οδικού μας δικτύου κι αυτο όχι τυχαία.

Τα επιλεγμένα οδικά κομμάτια που εχουν "υιοθετήσει" οι "Πολίτες" και καθαριζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ειναι αυτα ακριβώς που αντικρίζουν πρώτα οι επισκέπτες του νησιου, είτε ερχομενοι απο θαλάσσης είτε απο αέρος. Ειναι με αλλα λόγια οι πρώτες εντυπώσεις, οι πρώτες εικόνες, η βιτρίνα αν θέλετε του νησιου, αλλα και ταυτόχρονα και οι τελευταίες εντυπώσεις όταν οι επισκέπτες μας ταξιδεύουν για άλλους προορισμους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου