Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τα παράνομα κυκλώματα της Μυκόνου και η απειλή για τα συμφέροντα τους.

Τρία ειναι τα βασικα παρανομα κυκλώματα διακίνησης που γνωρίζουμε οτι δραστηριοποιούνται στην Μυκονο. Το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το κύκλωμα διακίνησης εμπορευμάτων στην μαύρη αγορά και το κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων δια της λαθρομετανάστευσης.

Και τα τρία αυτα κυκλώματα είχαν υποστεί κατα το τελευταιο διάστημα βαρύτατα πλήγματα στον κύκλο εργασιών τους στην Μυκονο, απο επιχειρήσεις των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιου.

Ειδικότερα το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών δέχθηκε ακομα ενα μεγάλο πλήγμα τις τελευταίες ημέρες με τα γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε και την (δυστυχως) εμπλοκή δικών μας ανθρώπων.

Αλγεινη εντύπωση, ωστοσο, προκαλεί το γεγονός οτι τουλαχιστον ο ένας εκ των δυο λιμενικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με αφορμή την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, ειχε μεχρι σημερα καθοριστική συμμετοχή σε πολλές επιτυχίες του Λιμενικού Σώματος του νησιου, όπου οι διακινητές των κυκλωμάτων αυτών συνεληφθησαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη.

Εμεις απο την πλευρα μας δεν εχουμε παρα να ευχηθουμε καλη δυναμη στο έργο της δικαιοσύνης κι ευελπιστούμε οτι τα κυκλώματα αυτα που δηλητηριάζουν το νησι και καταστρεφουν ζωες και οικογενειες στον τοπο μας, θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου