Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Καθηγητές καταγγέλλουν τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου για βίαιη συμπεριφορά

Ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Μυκόνου καταγγέλλει ότι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. γίναμε μάρτυρες ενός ντροπιαστικού επεισοδίου. Συγκεκριμένα, την εν λόγω ημέρα είδαμε τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου, Αλέξανδρο Βαμβακούρη, να χτυπάει έξω από το γυμνάσιο μετανάστη εργαζόμενο στην καθαριότητα του Δήμου, την ώρα που εργαζόταν. Καθώς η συμπεριφορά αυτή προσέβαλε το αίσθημά μας περί ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι καθηγητές του σχολείου του κάναμε παρατήρηση. Ο αντιδήμαρχος ανταπάντησε με άκρως προσβλητικό τρόπο, βρίζοντας χυδαία τους καθηγητές του σχολείου και, μάλιστα, όσον αφορά στη συμπεριφορά του απέναντι στον εργαζόμενο μετανάστη, είπε χαρακτηριστικά “Εγώ τον πληρώνω, εγώ τον ταΐζω”. (Από πότε αλήθεια ο Δήμος έγινε ιδιωτική επιχείρηση του Αντιδημάρχου;)

Καταγγέλλουμε τη βίαιη και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου απέναντι σε έναν υφιστάμενό του, αλλά και το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να λογοδοτήσει απέναντι στους ψηφοφόρους του και στο νόμο για απάνθρωπη, βίαιη και ρατσιστική συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας. Καταγγέλλουμε επίσης την υβριστική συμπεριφορά προς τους καθηγητές του σχολείου. Τέλος, θεωρούμε ότι είναι ντροπή για τους δημότες της Μυκόνου να τους εκπροσωπούν στο Δήμο άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά.

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γυμνασίου Μυκόνου

5 σχόλια:

  1. Αν είσαι αντικειμενικός πρέπει να δημοσιεύσεις και αυτή την άποψη έτσι ώστε να έχουν οι Μυκονιάτες αναγνώστες μια σφαιρική εικόνα του περιστατικού. http://mykonosticker.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ. ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΪΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΚΑΙ "ΚΟΣΜΗΣΕΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχάς φίλε μου 11:06 δεν είμαι ο συντάκτης του άρθρου.Το βρήκα περιηγουμενος στα blog του νησιού.Και θεωρώ σωστό απο πλευράς δεοντολογίας και αντικειμενικότητας να δημοσιευθεί και στο blog του κύριου Συριανου έτσι ώστε να βγάλουν οι Μυκονιατες αναγνώστες τα συμπεράσματά τους.Ο κύριος Συριανός πιστεύω ότι δεν αποσκοπεί στην μονομερή ενημέρωση αλλά στην δυνατότητα έκφρασης της άποψης όλων των πλευρών απο αυτά που μας έχει δείξει εως τώρα. Όσον αφορά την κριτική του άρθρου στους καθηγητές δεν νομίζω πως έχει και άδικο,πάνω κάτω έτσι είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνο το ηχητικό με τον Κορνίβα να κανονίζει μίζες, το έχει κανένας; Που χάθηκε;
    Γιατί κάποιος δεν έδωσε μίζα και ξέσπασε στον δούλο. Που δεν είναι και δούλος. Πληρώνεται! Από τα κλεμμένα και τα πλαστά τιμολόγια των εξόδων της δημαρχίας. Τα παίρνει ο κορνίβας και γίνεται εργολάβος.
    Τις κομπίνες στα έσοδα τις κοιτάξατε. Στα έξοδα, τα πλαστά τιμολόγια που κόβονται για να κάνει ο κορνίβας τον ήρωα, θα τα ψάξετε;
    Δεν φταίει όμως μόνο ο κορνίβας. Φταίνε και οι καθηγητές. Γιατί από ότι φαίνεται από τα σχόλια που δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά, οι κοπρίτες δεν καταλαβαίνουν από σάλιο. Έπρεπε το λοιπό να πάρουν ένα στελιάρι και να τον κάνουν μαύρο τον κορνίβα. Να δούμε, θα ξαναακουμπούσε αδύναμο και ανίσχυρο;
    Και αν που και που, σταματούσαν να χαϊδεύουν και τα παιδιά, όπως τους επιβάλει να κάνουν ο Δειλός, Φοβητσιάρης και Διακοπολάγνης Μπάλλας, τότε τα παιδιά θα είχαν περισσότερη παιδεία και σήμερα δεν θα είχαν τα μυαλά που έχουν. Που ψηφίζουν και υπερασπίζονται τις κοπριές.
    Το γεγονός έδειξε ότι οι κορνιβικοί και οι καθηγητές είναι σε διαφορετικό στρατόπεδο.
    Και αυτό ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ.
    Ας το καταλάβουν αυτό οι καθηγητές. Και να ξέρουν ότι σε κάθε έναν που μαθαίνουν να σκέφτεται, μειώνουν κατά έναν τους ψηφοφόρους του κορνίβα.
    Γιαυτό ο κορνίβας τους βλέπει σαν αντίπαλους. Η σαπίλα της κοινωνίας, η ισοπέδωση των αρχών και της ηθικής, η καταστρατήγηση των νόμων, το εύκολο χρήμα και την ψευδαίσθηση ανόητων ανθρώπων ότι έχουν την δύναμη να κάνουν ότι θέλουν (στις πλάτες όμως μόνο αδύναμων, γιατί στην πραγματικότητα είναι κότες, όπως και αυτός που θαυμάζουν), έδωσε στον κορνίβα 1100 ψήφους.
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή