Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Καθαρή αναμένεται η Μύκονος τον χειμώνα! Το Δ.Λ.Τ. ετοιμάζεται να προσλάβει 11 άτομα μέχρι τον Μάρτιο του 2012.



Εποχικό προσωπκό 11 ατόμων για την υπηρεσία καθαριότητας προκύρηξε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών. 
Δηλαδή οι επιτύχοντες θα εργασθούν από τέλη Ιουλίου 2011 μέχρι τέλη Μαρτίου 2012!! 

Με άλλα λόγια αυτοί οι 11 που θα προσληφθούν τώρα, θα εργασθούν όλο τον χειμώνα που είναι περιττοί και θα απολυθούν την Άνοιξη που είναι απαραίτητοι! 

Τι θα κάνουν οι υπάλληλοι αυτοί  τον χειμώνα που ο φόρτος εργασίας πέφτει κατακόρυφα?? Θα μαλώνουν για το ποιός θα πρωτο-μαζεύει τα σκουπίδια, τόσα λιγότερα που θα είναι???

Παρακαλώ κάποιος να μου απαντήσει 1)ποιός το σκέφτηκε αυτό, 2) γιατί προσλαμβάνεται τέτοια εποχή αυτό το προσωπικό και όχι από τον Μάρτιο όπως θα ήταν το σωστό και 3) γιατί πρέπει να εργάζονται όλο τον χειμώνα που δεν θα έχουν τι να μαζέψουν???

Μήπως πρόκειται για καθαρά προσωπική εξυπηρέτηση σε ψηφοφόρους που θέλουν έναν εύκολο και ξεκούραστο μισθό για τον χειμώνα??

Ακολουθεί η ανακοίνωση για όποιον ενδιαφέρεται.. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ                                                            

ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ                                                        
------------------------------


                                                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, ανακοινώνει ότι με την υπ’                    αριθ. ΣΟΧ 01/2011 Ανακοίνωσή  του,  επιθυμεί να  προσλάβει Προσωπικό ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου [Ι.Δ.Ο.Χ.] για το χρονικό διάστημα οκτώ [8] μηνών, απασχολούμενο στην Υπηρεσία καθαριότητας για τις  ανάγκες του εν λόγω φορέα.
Η  ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από  12/07/2011   ημέρα   Τρίτη   έως  και  την  21 /07/2011   ημέρα  Πέμπτη.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου και στην αρμόδια υπάλληλο : Ζουγανέλη Χ, στα τηλέφωνα 22890/28933 και 22890/28935.


                                                                                       Εκ του Δημοτικού
                                                                              Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου
                                                                                           Ο Πρόεδρος,



                                                                               Αθαν. Ι. Κουσαθανάς-Μέγας   
                                                                                      Δήμαρχος Μυκόνου

1 σχόλιο:

  1. Γιατι τοση κακεντρεχεια φιλε μου! το νησι πρεπει να ειναι καθαρο για τους ντοπιους (μυκονιατες,μεταναστες,γατες, σκυλους και οτι αλλο ειδος κυκλοφορει τον χειμωνα στο νησι( αν και αυτοι ολο λιγοστευουν) και οχι για τους βρωμιαρηδες που ερχοντε το καλοκαιρι και μας αφηνουν τα κω..λεφτα τους!μην εισαι κακος φιλε μου ,ολα γινοντε κατοπιν σωστου προγραμματισμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή