Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δέσμευση του Jorjy για επιδιόρθωση του πλακόστρωτου - Ο Ευθυμίου πέρα βρέχει!

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, 30 Ιουλίου 2011, για την πρόταση δημοτών περί αποκατάστασης πλακόστρωτων σε αυλές και σοκάκια 

Στην συζήτηση της πρότασης δημοτών για αποκατάσταση των παραδοσιακών πλακόστρωτων όπου αυτά έχουν αλλοιωθεί και ειδικότερα του πλακόστρωτου στο ΣΟΚΑΚΙ μπροστά από τον παλιό φούρνο της Ζαχαρούλας (οδός Φλώρου Ζουγανέλη), βρέθηκαν ο κ. Γιώργος Μονογυιός ιδιοκτήτης του καταστήματος Jorjy και ο κ. Ευθυμίου ιδιοκτήτης καταστήματος παραδοσιακών αμυγδαλωτών.

Ο κ. Μονογυιός πήρε τον λόγο και αφού εξήγησε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κάποια ενόχληση με αυτήν την παρέμβαση, έδωσε τον λόγο του ότι θα αποκαταστήσει το πλακόστρωτο με κάτι πιο ταιριαστό στα Μυκονιάτικα πρότυπα αφού είναι για το καλό του νησιού.

Αντίθετα ο κ. Ευθυμίου ο οποίος ήταν επίσης παρών και είχε την ευκαιρία να πάρει τον λόγο, δεν έδειξε ενδιαφέρον να τοποθετηθεί στην πρόταση των συνδημοτών του και να δώσει την δική του διάσταση επι του θέματος.

Από αυτό το μπλογκ θέλουμε να πούμε πολλά μπράβο στον κ. Μονογυιό για την στάση του και την τοποθέτησή του. Μακάρι όλοι όσοι έχουν κατά καιρούς αλλοιώσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αισθητική του οικισμού της Χώρας να είχαν την ίδια καθαρή στάση και επιθυμία να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκάλεσαν.

2 σχόλια:

  1. Καλά, ο Ευθυμίου από παλιά ήταν τέτοιο αρχ..ι, όσο για το Jorjy, μη χέσω τώρα, πρώτα αλλάζει το πλακόστρωτο και τώρα μας λέει ότι θα το αντικαταστήσει με κάτι πιο ταιριαστό στα Μυκονιάτικα πρότυπα?? Μήπως θα μας κάνει και χάρη?

    Τα νόμιμα πρόστιμα και στους δύο ξευτίλες, που νομίζουν ή μάλλον επειδή έχουν λεφτά κάνουν ότι θέλουν, και η αστυνομία, η αρχαιολογία και δεν ξέρω και ποιος άλλος ακόμη κάνουν τα στραβά μάτια!!

    Άμεση αποκατάσταση και επαναφορά στα πλακόστρωτα από όποιον και όπου έχουν αλλοιωθεί αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o dhmos kanei ta strava matia k mono...aytos exei thn epitroph aisthithkhs....kante mia volta sth mykono k tha deite pampolles paravaseis aisthitikhs...alla se merikous h den ta vlepoun (giati me tosa pou vlepeis ti na prwtothymhtheis) h kanoun pws den ta vlepoun (makari oxi).o dhmos exei to maxairi kai to karpouzi...gia na doume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή