Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Απάντηση του "Αθανά" σε σχόλιο στο νέο κείμενο του "mykonoss"

Επειδή κατά την γνώμη μου το δημόσιο βήμα που προσφέρεται στα blogs πρέπει να εξυπηρετεί την αλήθεια κι όχι να εξαπατά το κοινό, δημοσιεύω εδώ την απάντηση του Αθανά σε σχόλιο για το νέο κείμενο του κ. Λευτέρη Συκινιώτη, διότι θεωρώ ότι παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κατανόηση της αλήθειας, από ότι το κείμενο της ανάρτησης.

Διαβάστε εδώ το νέο κείμενο του κ. Συνικιώτη.

Διαβάστε εδώ το σχόλιο από τον ανώνυμο που ισχυρίζεται ότι είναι ξένος που κατοικεί στο νησί μας και συγχαίρει τον mykonoss για τις ωραίες του σκέψεις.

Ακουλουθεί η απάντηση του Αθανά.

"Φίλε Ανώνυμε...
Ευτυχώς που δεν είσαι από δω, γιατί αν ήσουν θα ήξερες οτι ο κύριος που τόσο ωραία έγραψε τις σκέψεις του είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης που ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια του νησιού και το φαινόμενο της αδιαφορίας που σέρνεται ανάμεσα στους πολίτες της Μυκόνου. Θα ήξερες επίσης οτι τη σημερινή Μύκονο τη διοικούν μανάβηδες, μπακάληδες, εργολάβοι και εργολαβίσκοι, επαγγελματίες της νύχτας και της μέρας, μοντέλα και νεόκοπα σπουδαγμένα φυντανάκια με υψηλές πολιτικές φιλοδοξίες. Όσοι τους ψήφισαν και όσοι τους στήριξαν όλους αυτούς έχουν αρχίσει τη γκρίνια, γιατί βλέπουν επιτέλους ότι όχι μόνο είναι ανίκανοι να οργανώσουν τις υπηρεσίες, να κάνουν σχέδια για το μέλλον, να διοικήσουν, αλλά ούτε τα ρουσφέτια που έταξαν προεκλογικά δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν.
Εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο αυτούς που έχουν το κατιτίς τους για να τους βάλουν στην τσέπη. Γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το μεροκάματο. Και αυτό να είσαι σίγουρος, το βγάζουν με το παραπάνω.
Για αυτό και κανείς τους δεν παραιτείται. Και πρώτος πρώτος ο κύριος που μας τα γράφει τόσο ωραία. Που έχει αντιληφθεί πια ότι είναι εντελώς ανίσχυρος εκεί μέσα όπως και οι περισσότεροι της παράταξης του, αλλά κανείς δεν έχει λίγο φιλότιμο για να διαφωνήσει σοβαρά, να διαμαρτυρηθεί εκεί που πρέπει, να παραιτηθεί τελικά όταν πια δεν πάει άλλο. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι στο Δημαρχείο μας παίζεται με 3 μέσα στο γήπεδο κι έναν που παίζει απ’ τα αποδυτήρια . Τους υπόλοιπους δεν τους παίζουν.
Άστα λοιπόν και μην τα ψάχνεις. Το φιλότιμο δεν έχει φύγει μόνο από αυτό το νησί αλλά και από όλη την Ελλάδα. Αντίθετα με όλους αυτούς που έχουν ριζώσει στις καρέκλες της εξουσίας, που ενώ είναι ανίκανοι να διοικήσουν, είναι ικανότατοι να φροντίζουν το δικό τους προσωπικό συμφέρον. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι. Όλα τα υπόλοιπα τους αφήνουν παγερά αδιάφορους….
Τα ευκαιριακά πυροτεχνήματα του κυρίου που τα γράφει τόσο ωραία είναι μόνο για να κοροϊδεύει εμάς και τον εαυτό του…."

Πηγή ZooMyk.blogspot.com

1 σχόλιο: