Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τα τιμώμενα πρόσωπα στα "ΒΡΑΒΕΙΑ 2012"

Συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν αλλά και σε όλους όσους δίνουν αυτό που μπορούν για να πηγαίνει η Μύκονος μπροστά και να ακούγεται το όνομα του νησιού μας θετικά!!!!

Αυτά είναι τα πρόσωπα που επέλεξε να τιμήσει η Νεανική Δράση Μυκονιατών για τις δράσεις και τις διακρίσεις τους την χρονιά που πέρασε. Σίγουρα οι άνθρωποι που προσφέρουν με την δουλειά τους και το έργο τους είναι δεκάδες στην Μύκονο, τους οποίους τιμούμε και αναγνωρίζουμε.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι νέοι που διέπρεψαν μέσα από το αντικείμενο τους πετυχαίνοντας διακρίσεις σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Ζητούμε συγγνώμη προκαταβολικά αν ξεχάσαμε κάποιους και ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες!!!

Α ΕΝΟΤΗΤΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΩΝ


1. ΑΡΕΤΗ ΒΙΓΛΙΑΡΗ - ΝΕΑΡΟΤΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΩΝ

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ - ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΩΝ

3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

4. DIVING FOR A CAUSE - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 5-12/10/2012



Β ΕΝΟΤΗΤΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

5. ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ – 3Η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΙΑΣ

6. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – 1Η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FRANCOPHONIE 2012 - ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΟΒΟΛΑΝΕΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΣΙΚΙΝΙΩΤΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ, ΓΚΡΕΤΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ



Γ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

7. STEP N SHAPE – 21Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ HIP HOP ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUVENILLES, ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR ΚΑΙ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

8. ΝΙΚΟΛ ΣΥΡΙΑΝΟΥ – ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΚΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ACROPOLIS CUP

9. MUFA STYLZ – Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΛΟΥΔΗΣ DLmc ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ VSTIGMA ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ONE SHOT FESTIVAL ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ UNDERGROUND ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΙΚΟΛ ΣΥΡΙΑΝΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

10. GANG BANG ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗ – Ν. 59 ΤΟΥ ΤΟΠ 100 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ BILLBOARD ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ BREAK ME SHAKE ME.

11. ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1 – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ – ΡΗΓΑΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

12. ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2 – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΝΕΣΙΩΤΗΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ



Δ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ

13. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΤΟΣ – ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 

14. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012

15. ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ

1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην κατηγορία Παγκορασίδων Α με τις Φραγκίσκα Αρμάου, Καλλιόπη Συκινιώτη και Κατερίνα Κάτσα.

1η θέση στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου στα 1.000 μέτρα με την Φραγκίσκα Αρμάου και στα 300 μέτρα με την Κατερίνα Κάτσα.

7η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην κατηγορία Παγκορασίδων Α με την Φραγκίσκα Αρμάου στα 1.000 μέτρα και την Καλλιόπη Συκινιώτη στα 2.000 μέτρα.

8η θέση στην κατηγορία Νέων Αντρών (ηλικίας 20-22) στα 1.500 μέτρα με τον Γιάννη Στούλα.

16. ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

17. ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

18. ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ – 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

19. ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ – 4ΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ FINAL FOUR.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ!!! 

ΥΓ. Στο τέλος της εκδήλωσης, έγινε αναφορά στο έργο των Εθελοντών Μυκόνου και του Babyfeat της Δήμητρας Τζιμοπούλου, καθώς και στους Ανδρέα Φιορεντίνο για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΕΟΤ και Νταντή Συριανό για την συμμετοχή του στο προπονητικό τιμ της Μεικτής Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου