Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κορυφαία στιγμή για τον Μυκονιατη πρωταθλητη της ποδηλασίας!!


Τα "καλύτερα έρχονται" ειναι μια φράση που ταιριάζει γάντι στον Μυκονιατη πρωταθλητή της ποδηλασίας, Γιώργο Δαντο, ο οποιος πρόσφατα κατέκτησε τη 1η θέση στο Κύπελλο Ελλαδος, διαγωνιζόμενος με την αφρόκρεμα της ελληνικης ποδηλασίας!

Ο Γιώργος, σε λιγότερα απο δυο χρονια, όχι μονο έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Ελληνες ποδηλάτες, αλλά με τις εμφανίσεις του και την αγωνιστική του συνέπεια κέρδισε με το σπαθί του την ύψιστη τιμη που μπορει να γνωρίσει ένας αθλητής.

Ο Μυκονιατης πρωταθλητής, θα φορέσει την φόρμα με το εθνοσημο και θα αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα στις 12 Μαΐου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας που θα γίνει στην Ζυριχη.

Αναμφισβήτητα μια πολυ μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο που ομως εχει αντικτυπο και για το νησί μας το οποίο καθε αλλο παρα φημίζεται για την ανάδειξη σπουδαίων αθλητών.

Δεν γνωρίζω προσωπικά άλλο Μυκονιατη, σε οποιοδήποτε άθλημα να είχε ποτε την τιμη να κληθεί στην Εθνικη ομαδα ανδρών και για τον λόγο αυτόν αξίζουν δίπλα συγχαρητήρια στον Γιώργο!!

Εδώ θα πρεπει να σημειώσουμε οτι ο Γιώργος αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση αθλητή, διότι έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ελίτ της ελληνικης ποδηλασίας, βρισκομενος στον χώρο της ποδηλασίας μολις 2 χρονια, έχοντας ελαχιστη αγωνιστική εμπειρία σε σχέση με τους συναθλητές του και οντας σε μια πιο "ώριμη" ηλικία απο τους περισσότερους.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο για πολυ καιρό ακόμα και πάνω απο ολα να ειναι υγιής!!!!

Mykonensis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου