Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Σχέδιο Δράσης Let's Do It Greece 2013


Βασικός σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, δήμους, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας, αναδεικνύοντας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.


Η μέρα της δράσης για την Ελλάδα έχει καθοριστεί από τους συντονιστές της καμπάνιας και είναι στις 14 Απριλίου 2013.

Οι συντονιστές του ''Let's Do It Greece '' είναι η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (www.eedsa.gr) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής "Ώρα για Δράση" (www.oragiadrasi.gr).

Η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας είναι www.letsdoitgreece.org, μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις εξελίξεις. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε ως εξής:

Σας επισυνάπτουμε, επίσης, το λογότυπο, banners, ένα προτεινόμενο σχέδιο δράσης και τα links με τα βίντεο της καμπάνιας για την προώθηση της δικής σας δράσης.
http://www.youtube.com/watch?v=rx9J85ct0gE
http://www.youtube.com/watch?v=ie6IJduNFCU

Σε πρώτο στάδιο, θα θέλαμε να επιλέξετε την περιοχή που επιθυμείτε να οργανώσετε τη δική σας δράση και να μας ενημερώσετε μέσω e-mail (greeceletsdoit@gmail.com) για το σημείο συγκέντρωσης των εθελοντών καθώς και για την ώρα έναρξης της δράσης, προκειμένου να προωθήσουμε τη δράση σας πανελλαδικά.
 Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Νίκο Κιούση (Συντονιστής Φορέων), στο τηλέφωνο 6939200262

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Η Ομάδα Εθελοντών του Let's Do It Greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου