Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μύκονος-Επόμενη Μέρα: Ευχές για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.




Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ευχόμαστε ολόψυχα στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους δασκάλους και τους καθηγητές, του Δήμου μας, καλή και δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες.

Η φετινή χρονιά φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, νέες αγωνίες, αλλά και νέες ελπίδες για όλους.Τό σχολείο σας ἀνοίγει καί πάλι τίς πόρτες του καί σᾶς καλεῖ νά ἀνακαλύψετε τόν καλύτερο ἑαυτό σαςκαι να αναμετρηθείτε με αυτόν.

Νέες μεγάλες προκλήσεις θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας. Ο χώρος της Παιδείας πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα για όλους μας. Να γίνει η βάση για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.  Θα επιδιώξουμε ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, ανοικτό στη γνώση, στην καινοτομία, στην έμπνευση και στη δημιουργία.

Γι αυτόν τον λόγο απευθύνουμε σε όλους προσκλητήριο κοινής δράσης για την Παιδεία. Για ένα σχολείο που η γνώση με ήθος, αξίες , κριτική σκέψη και ιδανικά θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για την μετέπειτα ζωή σας 


Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δυναμισμό, δημιουργικότητα, επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Α. Φιορεντίνος

4 σχόλια:

  1. Καλά ρε, είσαστε παιγμένοι τελείως? Που ζείτε? Τι μας λέτε τώρα? Καλή και δημιουργική χρονιά,με πρόοδο και επιτυχίες,στις απεργιακές κοινητοποιήσεις φανταζομαι,γιατί μόνο ετσι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι,με νέες ελπίδες γιά όλους. Θα επιδιώξετε ενα σχολείο ανοιχτό σε τι? Ρε πλάκα μας κάνετε? Που ακριβώς να παρουσιαστούμε για το προσκλητήριο?Γιά ενα σχολείο που τι??? http://www.youtube.com/watch?v=Ev2s32KGPqA Φιορεντίνε, οι χωριανοί ξυπνήσανε.Πα να'ναι ώρα να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι θα γίνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω αγαπητε ανωνυμε να μην ριχνεις τις ευθυνες και για το σχολειο στο Φιορεντινο. Ο ανθρωπος εκφραζει μιαν ευχη ,καλοδεχουμενη , και ας κοιταξουν οι αρμοδιοι στα κυβερνητικα κλιμακια να τα βρουν με τους καθηγητες γιατι δεν παει αλλο! πρεπει να κατεχουμε μαλλον την πρωτια σε πανευρωπαικο επιπεδο για τα αισχη της παιδειας μας! και μετα μας κανει εντυπωση τα κακα που μαστιζουν τον τοπο ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ , Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙς ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.Τωρα τι σχεση εχει το ' οι χωριανοι ξυπνησανε ' ειλικρινα δεν το πιανω τι σχεση μπορει να εχει με το προβλημα ! μαλλον πολιτικο μου μοιαζει!Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτική και μόνο είναι η παραπάνω ανακοίνωση.Αν δεν είναι βλακώδης τότε είναι ειρωνική. Προχθές είχα πιεί δυό ποτήρια παραπάνω την είδα και μ'έπνιξε το αίμα μου. Ζητώ συγνώμη γιά το ύφος. Σε νορμάλ συνθήκες θά'ριχνα μιά μούτζα θα γέλαγα και θα γύριζα σελίδα. Οι χωριανοί ξυπνήσανε,σημαίνει ότι είναι ώρα να μας δείτε σαν σκεπτόμενους πολίτες και όχι σαν χαζούς ψηφοφόρους και μόνο. Και σας ρωτώ? Τι ακριβώς σχέση έχει η παραπάνω ανακοίνωση με την πραγματικότητα που πρόκειται να ζήσει η σχολική κοινότητα φέτος?

      Διαγραφή
    2. Και παλι δεν καταλαβαινω αγαπητε ανωνυμε(γιατι ομως ανωνυμος? ) το 'οι χωριανοι ξυπνησανε' τι σχεση μπορει να εχει με την ολη ιστορια! το δελτιου τυπυ της 'ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ' ισα - ισα που προτρεπει μαθητες και καθηγητες αλλα και στους πολιτες κοινες προσπαθειες για ενα καλυτερο σχολειο. δηλαδη κατα την γνωμη σου θα ειναι καλυτερο ενα πολεμικο ανακοινωθεν ?και κατι τελευταιο αγαπητε συνεργατη χωρις ονομα , το ποιον του οι ψηφοφοροι το δειχνουν (οπως το εχουν δειξει στις δυο τελευταιες εκλογες) στην καλπη! Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

      Διαγραφή