Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μυκονιάτες καμαρώστε εικόνα του νησιού μας!

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

 Ψηφοφόροι της "Ενωμένης Μυκόνου", η μισή ντροπή δική σας!!!!!!!!!!

 Τόσα χρόνια τα βλέπουμε τα χάλια σας όλοι...οπότε γνωρίζαμε τι μας περιμένει....παρόλα αυτά 2.221 Μυκονιάτες επέλεξαν να σας ξαναψηφίσουν....και ιδού τα αποτελέσματα!!!!

 Να τους χαίρεστε!!!!

 Πού είναι η καθαριότητα του Δήμου Μυκόνου??? Πού πάνε τόσα εκατομμύρια που δίνουμε κάθε χρόνο??? Είναι εικόνα αυτή αντάξιά μας και των όσων σας πληρώνουμε???


Αν είσασταν υπάλληλοί μας και σας πληρώναμε τόσα χρήματα για να μας έχετε τίγκα στο σκουπίδι θα είχατε απολυθεί από καιρό! Γιατί να μην μπορεί να απολυθεί η Δημοτική Αρχή όταν δεν μπορεί αποδεδειγμένα να κάνει την δουλειά της???Να που χρησιμεύουν τα έκτακτα λαϊκά ψηφίσματα! Θέλω σαν δημότης να μπορώ να πετάξω έξω με τις κλωτσιές την Δημοτική Αρχή που όχι μόνο δεν κάνει την δουλειά της, αλλά θέτει σε κίνδυνο και την υγεία όλων μας.
 
Αυτός είναι ο προορισμός ο εκπληκτικός που μας έχει ζαλίσει με τα βραβεία Conde Nast Traveller???

Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, ήθελα να ήξερα, θα τους ξαναψηφίζατε αυτούς που βγάλατε να μας διοικήσουν?? 

2 σχόλια:

  1. Και ομως φιλε μου θα τους ξαναψηφιζαν! διοτι τα συμφεροντα ειναι πιο δυνατα απο την αηδια που νιωθει καποιος βλεποντας αυτο το θεαμα! μην ξεχνας πως εξελεγησαν, 50νταρικο ο ψηφος στους ετεροδημοτες(πραγμα που γινοτανε σχεδον δημοσια) φοβια και παρατηρησεις (κατι σαν απειλη ) σε αλλους και ρουσφετια δεκαδες! βεβαια ειναι και τα σογια ειναι και οι συγκενειες και οι πρωσοπικες φιλιες!αυτα συμβαινουν σε ενα κλειστο κοινωνικο κυκλο οπως ειναι η μυκονος. αν δεν αλλαξουν αυτα και δεν μαθουν οι συμπατριωτες μας να ψηφιζουν Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Α τοτε αυτο το χαλι θα διαιωνιζεται με αποτελεσμα να μεινουμε καποια στιγμη χωρις τουρισμο! η αρχη δυστυχως εγινε!!!!!! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ είμαι ένας αγανακτισμένος πολίτης και οι φωτό που δημοσιεύετε είναι ένα θέαμα παρα πολύ ΄συνιθισμένο στην περιοχή που μένω σχεδόν καθημερινό σίγουρα αυτούς που ερωτά ο mykonensis θα τους ξαναψίφιζαν για διάφορους λόγους ( όπως του λόγους που αναφέρει ο φίλος στο σχόλιο του ) αλλά σε ερωτώ άν άλαζε η τοπική πολιτική κατάσταση του τόπου όλα αυτά θα έφτιαχναν ή θα΄παρέμεναν ώς έχουν? Τώρα για το θέμα της αξιοκρατίας στο νησί μας έχει χαθεί και από τον απλό κόσμο μέχρι και από τους επιδέξιους πολιτικούς σωτήρες μας!
    Ο Βορνιότης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή