Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Για το περιστατικό του Αντιδημάρχου με υπάλληλο καθαριότητας


Οι καθηγητές του Γυμνασίου Μυκόνου κατήγγειλαν ένα γεγονός στο οποίο ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Αν υπάρχει άλλος αυτόπτης μάρτυρας κ έχει να καταθέσει κάτι διαφορετικό, πολύ θα θέλαμε να να το δημοσιεύσουμε στο mykonensis.

Αυτό που επουδενί δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε είναι η απολογητική υπέρ του Αντιδημάρχου, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι αποπειράται να ωραιοποιήσει και να απενοχοποιήσει μία καταδικαστέα συμπεριφορά. Αυτό όμως δεν εξυπηρετεί την αντικειμενικότητα ούτε δίνει πιο σφαιρική εικόνα του τι συνέβη αφού αυτός που τα γράφει δεν ήταν εκεί - αντίθετα το μόνο που κάνει είναι να διαστρεβλώνει και να αλλοιώνει αυτό που είδαν αυτόπτες μάρτυρες.


Το αντικειμενικό, κατά την γνώμη μου, στην προκειμένη περίπτωση έχει δύο όψεις. Το ένα αφορά τους Καθηγητές οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός βίαιου περιστατικού μεταξύ ενός ανθρώπου που βρισκόταν σε θέση ισχύος απέναντι σε κάποιον που βρισκόταν σε μειονεκτική θέση. Αυτό που κατέγραψε η εμπειρία τους αυτό μας είπαν και με την καταγγελία τους. Και φυσικά έχουν κάθε δίκιο να διαμαρτύρονται και να καταγγέλουν αυτήν την συμπεριφορά και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το αρνηθεί.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Είναι η πλευρά των Μυκονιατών που τον ψήφισαν γιατί τον βλέπουν ότι τρέχει, αγωνιά και μοχθά για να είναι καθαρό το νησί μας. Είναι η πλευρά μίας μερίδας Μυκονιατών, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, οι οποίοι στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου βλέπουν τον μόνο άνθρωπο επί Βερώνη-Μέγα, που ως υπεύθυνος καθαριότητας εργάζεται πραγματικά για το καλό του νησιού. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι ανθρωποι που βλέπουν με καλό μάτι το ότι είναι σκληρός με τους υπαλλήλους της καθαριότητας και τον επιβραβεύουν και πολλές φορές τον ενθαρρύνουν κιόλας να είναι πιο σκληρός.  

Κι επειδή τον Αντιδήμαρχο τον ψηφίζουν οι άνθρωποι του νησιού που τον ενθαρρύνουν και τον επιβραβεύουν κι όχι οι καθηγητές, δεν τον νοιάζει τι θα πουν ή τι θα σκεφτούν οι τελευταίοι αλλά εκείνοι που κρίνουν το έργο του και την προσφορά του - οι Μυκονιάτες! Κι αυτούς φαίνεται ότι τους έχει κερδίσει και με το παραπάνω. 

Αυτές λοιπόν είναι δύο ξεχωριστές πραγματικότητες και είναι και οι δύο εξίσου αντικειμενικές. Και οι καθηγητές έχουν δίκιο που αντέδρασαν με αυτό που είδαν και οι Μυκονιάτες που θεωρούν ότι τους υφιστάμενούς σου πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι έτσι αλλιώς δουλειά δεν γίνεται, έχουν τον Αντιδήμαρχο που θέλουν και που τους αξίζει.

Από εκεί και πέρα κάθε άλλη κουβέντα είναι ανούσια. Προσωπικά ο Αντιδήμαρχος δεν με εκφράζει, δεν με εκπροσωπεί, αλλά ούτε με ντροπιάζει ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του. Η ντροπή ανήκει εξ ολοκλήρου σε εκείνους που τον ψηφίζουν και μόνον σε αυτούς

43 σχόλια:

  1. Εκείνο το ηχητικό με τον Κορνίβα να κανονίζει μίζες, το έχει κανένας; Που χάθηκε;
    Γιατί κάποιος δεν έδωσε μίζα και ξέσπασε στον δούλο. Που δεν είναι και δούλος. Πληρώνεται! Από τα κλεμμένα και τα πλαστά τιμολόγια των εξόδων της δημαρχίας. Τα παίρνει ο κορνίβας και γίνεται εργολάβος.
    Τις κομπίνες στα έσοδα τις κοιτάξατε. Στα έξοδα, τα πλαστά τιμολόγια που κόβονται για να κάνει ο κορνίβας τον ήρωα, θα τα ψάξετε;
    Δεν φταίει όμως μόνο ο κορνίβας. Φταίνε και οι καθηγητές. Γιατί από ότι φαίνεται από τα σχόλια που δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά, οι κοπρίτες δεν καταλαβαίνουν από σάλιο. Έπρεπε το λοιπό να πάρουν ένα στελιάρι και να τον κάνουν μαύρο τον κορνίβα. Να δούμε, θα ξαναακουμπούσε αδύναμο και ανίσχυρο;
    Και αν που και που, σταματούσαν να χαϊδεύουν και τα παιδιά, όπως τους επιβάλει να κάνουν ο Δειλός, Φοβητσιάρης και Διακοπολάγνης Μπάλλας, τότε τα παιδιά θα είχαν περισσότερη παιδεία και σήμερα δεν θα είχαν τα μυαλά που έχουν. Που ψηφίζουν και υπερασπίζονται τις κοπριές.
    Το γεγονός έδειξε ότι οι κορνιβικοί και οι καθηγητές είναι σε διαφορετικό στρατόπεδο.
    Και αυτό ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ.
    Ας το καταλάβουν αυτό οι καθηγητές. Και να ξέρουν ότι σε κάθε έναν που μαθαίνουν να σκέφτεται, μειώνουν κατά έναν τους ψηφοφόρους του κορνίβα.
    Γιαυτό ο κορνίβας τους βλέπει σαν αντίπαλους. Η σαπίλα της κοινωνίας, η ισοπέδωση των αρχών και της ηθικής, η καταστρατήγηση των νόμων, το εύκολο χρήμα και την ψευδαίσθηση ανόητων ανθρώπων ότι έχουν την δύναμη να κάνουν ότι θέλουν (στις πλάτες όμως μόνο αδύναμων, γιατί στην πραγματικότητα είναι κότες, όπως και αυτός που θαυμάζουν), έδωσε στον κορνίβα 1100 ψήφους.
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε άσχετοι με την πραγματικότητα, είστε φανατικά εμπαθείς και υιοθετείτε κάθε χαζοσυμβουλή, κάθε χαζοεκτίμηση για κάτι που δεν γνωρίζετε αρκεί να είναι εναντίοον της παράταξης που ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Οι αλλοδαποί που εργάζονταν στη διακομιδή των σκουπιδιών πριν 10 μέρες ΔΕΝ ήταν υπάλληλοι του δήμου. Η δημαρχία μόλις πριν μερικές μέρες προσέλαβε προσωπικό καθαριότητας με αδιάβλητες συνθήκες του ΑΣΕΠ και οχι όπως πριν γινόταν με ρουσφέτι. Δυστυχώς η μεγάλη έλλειψη εργατών έως την πρόσφατη πρόσληψη και οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των πολιτών, ανάγκασαν τον Κορνίβα να έχει συνεργείο αλλοδαπών για να μαζέυει τα σκουπίδια με σκοπό μια κάπως υποφερτή κατάσταση, με ΔΙΚΑ ΤΟΥ έξοδα! Μάλιστα με δικά του έξοδα άσχετοι.. Ποιός άλλος θα το έκανε αυτό κόπανοι; Μόνο να ξεφωνίζετε ξέρετε σαν παραπονεμένες...
    Γι'αυτό έλεγε στους "ευαίσθητους" καθηγητές, που οταν είναι να μας τα πάρουν με τα ιδιαίτερα στα παιδιά μας δεν δειχνουν καθόλου - μα καθόλου ευαισθησία - οτι ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..
    Ανόητοι εκμεταλευτές είστε και τώρα θυμηθήκατε την "ευαισθησία" σας έναντι των αλλοδαπών που σε κάθε ευκαιρία κατηγορείτε, δεν τους πληρώνετε, δεν τους ασφαλίζετε κλπ όποτε τους έχετε ανάγκη..
    Φαρισαίοι - υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. savrada mori krifi aderfi gavgizis akoma den teliose to xerokomato pou sou edosan meta tis ekloges .pernis kai esi ergolavies tora kariolides ta psomia sas teliosan to avgo ragise fidia kolova oi mykoniates tha sas gamisoun kai idika oi neoi !!! na mou pis kako pou tha sas kanoun afou iste gamimenoi oloi sas

    loladas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο αλλα επίκαιρο.Τελικά ισχύει το περσινός Κολομπαράς φετινός Πούστης??Ας μας απάντηση ο "σαβραδας" που είναι και επικοινωνιολόγος φερέφωνο του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά μεγάλη στοά το αδελφάτο της Μυκόνου!!!
    Μέχρι και προτεινόμενο Δήμαρχο πάνε να μας πλασάρουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν σίγουρος ότι δεν επρόκειτο να δημοσιεύσεις στο ιστολογιο σου το εν λόγω άρθρο http://mykonosticker.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html,διότι η επιδίωξή σου όπως φάνηκε δεν είναι να δειχθεί η αλήθεια στο περιστατικό με τον αντιδήμαρχο αλλά απλώς να δημοσιεύσεις κάτι που θα κατηγορεί αυτόν και κατά επέκταση τον αντίπαλό σου συνδυασμό όντας υποψήφιος με το συνδυασμό του κύριου Φιορεντίνου.Επίσης εδώ προσπαθείς και να μας πείσεις για μια παράλογη λογική,οι δυο πραγματικές όψεις της σφαιρικής εικόνας του γεγονότος είναι η εικόνα των καθηγητών για το περιστατικό και η άλλη η άποψη και η οπτική γωνία του αντιδημάρχου που ενεπλάκη σε αυτό.Οι καθηγητές έκαναν την καταγγελία με γνώμονα την εξ αποστάσεως εικόνα του περιστατικού με άγνοια της προσωπικότητας του αντιδημάρχου,το θέμα είναι όπως αναφέρεται και στο παραπάνω άρθρο ότι δεν γνώριζαν της διαπροσωπικές σχέσεις που έχει ο αντιδήμαρχος με τους υπαλλήλους της καθαριότητας, πράγμα πολύ σημαντικό για την ανάγνωση του περιστατικού,για τους οποίους όπως αποκάλυψε και ο σαβραδα πληρώνονταν από τον ίδιο!!! Άρα καταρρίπτεται η κατηγορία οτι μεταχειρίζεται τον δήμο σαν ιδιωτική επιχείρηση κάνοντας τέτοιες δηλώσεις αφου για να καλύψει την ανεπάρκεια και την αδράνεια του κράτους πληρώνει τους μισθούς τους απο την τσεπη του!!!Όπως και να έχει όμως δικό σου είναι το ιστολόγιο και ότι θέλεις δημοσιεύεις δηλαδή απο οτι φαίνεται αυτά που συμφέρουν εσένα και τον συνδυασμό σου για αυτό μην μας το παίζεις υμνητής της αντικειμενικότητας.Πέρα απο αυτό όμως έχεις κάνει ένα απρεπέστατο ''φάουλ'',διαχειρίζεσαι στο facebook μια σελίδα με την ονομασία ''Μυκονιάτες'' στην οποία οι 8 απο τις 10 δημοσιεύσεις είναι προπαγάνδα υπέρ του συνδυασμού που υποστηρίζεις και είσαι υποψήφιος και κατα του αντίπαλου συνδυασμού ''Ενωμενη Μυκονος'' με αποκορύφωμα κατα την διάρκεια των δημοτικών εκλογών που προέτρεπες τους ''φίλους'' της σελίδας να ψηφίζουν για δήμαρχο τον κύριο Φιορεντίνο,το όνομα της σελίδας να το αλλάξεις σε ''Μυκονιάτες επόμενης μέρας'' η ''Μυκονιάτες Φιορεντινιακοί'' αλλιώς άλλαξε τον χαρακτήρα της που είναι όργανο προπαγάνδας υπέρ του κύριου Φιορεντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εσύ σταμάτα να χρησιμοποιείς το όνομα Δηλιανός γιατί οι Δηλιανοί ποτέ δεν θα έλεγαν τέτοιες μ......ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αντιδήμαρχος μπορεί να πληρώνει από λεφτά που ΒΓΑΖΕΙ από την τσέπη του αλλά σίγουρα δεν πληρώνει από λεφτά που τα ΕΒΑΛΕ με τον ιδρώτα του στην τσέπη του. Γιατί, να μας πεις εσύ Δηλιανέ αν ξέρεις τι δουλειά κάνει. Αλήθεια εσύ και η κωλόσαβρα γιατί πήρατε το επιστημονικό σας και υποστηρίζετε και οι δύο πως ο αντι πληρώνει από την τσέπη του; Που το ξέρετε; Δουλεύετε στην ίδια φάμπρικα; Ή σας πληρώνει και εσάς και φοβηθήκατε μήπως καταλάβει ο κόσμος από που βρίσκει τα λεφτά; Μήπως έχει δίκιο ο πρώτος ανώνυμος και πρέπει να ψάξει κάποιος τα έξοδα του δήμου για πλαστές συμβάσεις καθαριότητας με απευθείας ανάθεση ή για πλαστά τιμολόγια; Μόλις γράφτηκε αυτό ξαναεμφανίστηκε η κωλόσαβρα!!!! Το ηχητικό τότε εξηγούσε την δουλειά που κάνει ο αντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μώρη σάβρα ο Σκαγιάς είσαι;
    Τι μας λες ότι τώρα μπήκαν με αδιάβλητες διαδικασίες ενώ πρώτα με ρουσφέτι;
    Και πρώτα οι ίδιοι δεν ήταν στην εξουσία και τα κανόνιζαν;
    Και πρώτα ο κορνίβας δεν καθάριζε την καθαριότητα;
    Και πρώτα αυτός δεν έπαιρνε τις ψήφους από τα ρουσφέτια που λες ότι έκανε με όλους που έβαζε στην καθαριότητα;
    Καινούργοι είναι και αυτός και ο Μέγας και οι άλλοι;
    Μόνο ο Σκαγιάς είναι καινούργιος!
    Μώρη παλιόσαβρα ο Σκαγιομένος είσαι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρομαι που "αναβαθμίστηκε" η ποιότητα και το επίπεδο των σχολίων. Εύγε, δείξτε στον κόσμο τι πραγματικά είστε, τι θα συνέβαινε στη Μύκονο έαν καταφέρνατε να ξεγελάστε τους Μυκονιάτες να σας ψηφίσουν για την δημαρχία.

    Όπως βλέπεις Δηλιανέ, πάει περίπατο η δήθεν σοβαρότητα.. Γιατί από αντικειμενικότητα μην ψάχνεις.
    Επιτρέπεται σε κάθε τσογλάνι να βγάζει το βόθρο της ψυχής του δημόσια, αλλά οχι σε μια άλλη ψύχραιμη άποψη που απλά δεν συμφωνεί με το ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλιανέ, ποια εξ αποστάσεως άποψη είχαν οι καθηγητές; Εσύ πού ήσουν και ξέρεις ότι είχαν εξ αποστάσεως άποψη; Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, σταμάτα την ανούσια προπαγάνδα και την απίστευτα ύπουλη προβοκάτσια (μπαίνεις με δύο ονόματα savra Και δηλιανός και επικροτείς κάθε φορά τον εαυτό σου;; είναι δυνατόν να είσαι τόσο συμπλεγματικός προβοκάτορας;;;)Καλό λοιπόν θα είναι, επειδή και σχεδόν όλοι καταλάβαν την ταυτότητά σου, να αφήσεις τώρα την παρανοική προπαγάνδα σου γιατί εκτίθεσαι όλο και περισσότερο. Τυχερός θα πρέπει να νιώθει ο αντιδήμαρχος που δεν του έγινε και μήνυση για εξύβριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το επίπεδο πέφτει μόνο επειδή ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙΣ εσύ σαύρα.
    Όλο το σνομπάρεις αλλά όλο εδώ γράφεις σχόλια.
    Να φύγεις!!! Να πας αλλού!!!
    Βρωμερό ερπετό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρίες και κύριοι!!!
    Για να δουλέψετε πλέον στον Δήμο,
    ΔΕΝ πρέπει να έχετε μέσον!
    ΔΕΝ πρέπει να έχετε χαρτιά!
    ΔΕΝ πρέπει να είστε Έλληνες!
    ΔΕΝ πρέπει να έχετε εντοπιότητα!
    ΔΕΝ πρέπει να έχετε ασφάλιση!
    ΔΕΝ πρέπει να κάνετε φορολογική δήλωση!

    ΠΡΕΠΕΙ μόνο να σας αρέσει το ξύλο!
    ΠΡΕΠΕΙ μόνο να μην μιλάτε!
    ΠΡΕΠΕΙ μόνο να μην έχετε δικαιώματα!

    Αν πληρείτε αυτές τις προϋποθέσεις απευθυνθείτε στον πεπειραμένο σε τέτοιου είδους διοίκηση Μεγασκαγιοκόρνιβα!

    (προσέξτε μόνο μην δεχθείτε αμοιβή, γιατί μπορεί να είναι προσημειωμένα και να πάτε εσείς τελικά μέσα για καμιά μίζα και για κλοπή δημοσίου χρήματος.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβασα προσεκτικα ολα τα σχολια που εγιναν στην αποκαλυψη της βιαιοπραγιας του κυριου(?) αντι εναντιον ενος εργαζομενου! φυσικα δεν επικροτω το βρισιμο(αλλα εχουμε φθασει πλεον στα ορια της υπομονης ) αλλα δεν καταλαβαινω και την ανωμαλια του να υποστηριζουν καποιοι με ψευδωνυμα(ισως γιατι φοβουντε να βαλουν το ονοματακι τους) εναν ανθρωπο(?) να χτυπαει καποιον γιατι δεν εκανε αυτο που επρεπε,με την δικαιολογια μαλιστα οτι τους πληρωνει ο ιδιος και προφανως εννοει οτι εχει καθε δικαιωμα επανω του! Με την ιδια λογικη λοιπον οποτε βλεπουμε μπροστα μας τον συγκεκριμενο αλλα και αλλους οι οποιοι δεν κανουν αυτα που πρεπει (καθαριοτης- ανακυκλωση- οδικο δικτυο-και αλλα πολλα)να τους χτυπαμε με κλωτσες πραγμα το οποιο το θεωρω δικαιο αλλα και αρεστο στην πλειοψηφια!!!!!!!!!!!!!Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re ti lete edo evale o Megas to larisino sto kalo livadi kai kinigai ena mykoniataki epidi exase tin miza ta 50000 xiliarika pou perni kathe xrono!!exoun mirasi tis doulies o megas o kornivas o skagias tis megales kapioi alloi glifoun kokalakia .alithia re mega pos ekanes toses agores afta ta xronia me ta maimou kapela pou poulages; alithia o kornivas apo pote exi na doulepsi kai exi toses katathesis stin ameriki; o skagias itan yia filaki alaze epitages me tous tokoglifous kai pollous epixirimaties stin mykono tora mas to pezi large !!!pou ta vrike; mages ta yaourtia exoun arxisi kai pizoun sas vlepo na ta trote sintoma apo neous mykoniates..sinodevomena apo elafries klotsies tipou korniva!!!!AAAA kai pou ise mega to magnitofonaki pou kratas otan milas me anthropous kai tous katagrafis ine poiniko adikima kai an den to xeris legete LOGOKLOPH kanonise ..ase pou mpori na vrethi kanenas tsantismenos kai na sto xosi ston kolo ..kai ama den sou aresi edo na pas na valis yia dimarxos stin Larisa sto xorio tou filou sou tou Mpasiana xeris ston kampo ..pare kai to skagia kai ton korniva mazi sas perimenoun oi Iaxovades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριοι, η λογικη του πληρωνω αρα εχω δικαιωμα να χτυπαω ανεπτυχθη ως παιδαγωγικη μεθοδος κατα τον Μεσαιωνα. Αν δεχτουμε οτι Μεσαιωνας επικρατει και στο νησι, τοτε η μεθοδος ειναι αποδεκτη. Φυσικα,αυτο σημαινει οτι οποτε δουμε καποιον δημοτικο συμβουλο εχουμε καθε δικαιωμα να του τραβαμε δυο-τρεις κλωτσιες διοτι,ως γνωστον, Εμεις ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ως φορολογουμενοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για σας που έχετε ρίξει το επίπεδο εδώ μέσα και δεν κάνετε τιποτα άλλο απο το να κατηγορείτε και να βρίζετε ΄ριχτε μια ματιά εδώ

    http://mykonosticker.blogspot.com/

    και διαβάστε για την άρση του Αρείου Πάγου όσο αναφορά την ανωνυμία των blogger και μετά ξανα βρίζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. esu sunexise na upostirizeis to prostati mentora sou kai na apileis to kosmo...sunxaritiria....oi kornives telika exoun diadoxous se auto to nisi...se didakse kala...toso upoxrewsi tou xeis telika?????kai stamata na apileis ...esu exeis diavasei ti nomothesia peri eksivrisis?peri anasfalistis ergasias?peri mizas???oi ekei exeis epilektiki orasi kai morfosi...kane loipon temenades ston antidimarxo tis kardias sou kai mi milas kalutera..xeirotero to kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω δεν είμαι ο http://mykonosticker.blogspot.com να τα βάζεις μαζί μου.Περιήγηση κάνω στους ιστότοπους όπως έκανα και εδώ!Αν θές να βρίσεις και να ξεσπάσεις πήγαινε κάνε τα σχόλια σου περι μιζών και λοιπών στο blog!

    (ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδη μια στιγμη γιατι θα τρελλαθουμε. υπαρχουν σκεπτομενοι ανθρωποι που αφηνουν το ξυλοδαρμο, και ασχολουντε με το αν πληρωνει απο την τσεπη του η οχι? αυτο παιδια ειναι επιλογη του! ΟΧΙ ομως και να τον κανουμε ηρωα επειδη φροντιζει τα αυτονοητα(οσο τα φροντιζει) ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΟΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ! για να δουμε ποτε επιτελους θα μαθουμε να σκεφτομαστε και να μη παταμε βατραχια απο το στομα μασ αντι για λογια! Στο κατω κατω ας φροντιζαν για τους υπαλληλους καθαριοτητος οταν μπορουσαν και οχι να αφησουν το νησι χωρις οδοκαθαριστες ,μεσα στο καλοκαιρι! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εσύ Δηλιανέ το μόνο σωστό που έκανες είναι που μας άκουσες και το έβγαλες το ψευδώνυμο. Τώρα, όσες φορές και να μας διαφημίσεις το blog σου γράφοντας και ξαναγράφοντας το όνομά του, μάθε τούτο:
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
    Τσάμπα ελπίζεις ότι θα σχολιάσουμε στο δικό σου!!!
    Για να βάλετε μετά εσείς οι ρουφιάνοι να αρθεί η ανωνυμία στο blog σας;;;
    Σας Γελάσανε, Σκαγιωμένες Σαύρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 8:23 outos i allos o kosmos sas vrizi katamoutra.oso yia tin arsi asilias ine yia kakourgimata poinika kolasimes praxis kataxrasi dimosiou xrimatos (xerete esis) yia ta klemena leo afta pou xekokalisate ..esi pou ise kalo pedi kai xeris kai apo magiriki!!!vgale protos to onomataki sou stin fora prin sto vgali kanenas allos .kai mia kai ise kolitos tou korniva prosexe yiati tis kakes tou sinithies kai tis kales epidosis tou tis vgali epano sou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα,αυτό το σχόλιο που κάνω τώρα είναι το δεύτερο σε αυτήν την ανάρτηση ούτε απέσυρα το ''Δηλιανός'' και δεν πρόκειται να το κάνω επειδή το είπατε εσείς και ούτε είμαι ο σαυραδας,αυτα μπορούν να εξακριβωθούν και απο τις ip μας αλλα αν έχεις και λίγο μυαλό φαίνεται και απο το ύφος της γραφής!Λοιπόν τώρα συνεχίστε να υβρίζεται και να λασπολογείτε με ''άρμα'' την ανωνυμία σας πράγματα τα οποία σας είναι έυκολα μη έχοντας λογικά επιχειρήματα να αντιτάξετε απέναντί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Δηλιανός&Savrada: Τι να πρωτοπεί κανείς για τις περιπτώσεις σας! Μπαίνετε με πολλαπλές ιδιότητες και λέτε τα ίδια πράγματα, αλλά από ότι βλέπετε οι αναγνώστες του blog το διασκεδάζουν ιδιαίτερα! Η ανωνυμία σας είναι αδιάψευστος μάρτυρας του φόβου και του πανικού που σας έχει κατακλύσει. Αναρωτηθείτε φίλοι αναγνώστες, γιατί το mykonensis που είναι στον αντίποδα της εξουσίας είναι επώνυμο και ο savradas που ανήκει στην εξουσία είναι ανώνυμος? Τι έχει να φοβηθεί? Πού ακούστηκε να κρύβονται οι έχοντες την εξουσία και να φανερώνονται εκείνοι που την αμφισβητούν με τον πλέον έντονο και σκληρό τρόπο?? Τώρα, όσον αφορά τον Αντιδήμαρχο, εξηγώ πολύ απλά και ψύχραιμα τις δύο όψεις του νομίσματος επίτηδες για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά παρόλα αυτά επιμένεις να δημοσιευτεί το άρθρο άλλου blog που καμία σχέση δεν έχει με το περιστατικό. Κατά τα άλλα, αναγνώστες του blog αυτού, σου έδωσαν πειστικές απαντήσεις με πολύ λογικά επιχειρήματα τα οποία εσύ αρνείσαι να αντιμετωπισεις. Τι να πω! Είσαι περιπτωσάρα. Γράφεις γράφεις και μόλις δεις ότι δεν περνάει αυτό που λες, κατηγορείς ότι σε υβρίζουν γιατί δήθεν δεν έχουν λογικά επιχειρήματα να αντιτάξουν απέναντι σου, ενώ τελικά είσαι εσύ εκείνος που δεν απαντάει ποτέ σε λογικά επιχειρήματα. Και κάτι άλλο. Και ο Mykonos Zoo έχει το Mykonensis.blogspot.com πάνω πάνω στα προτεινόμενα blogs. Μήπως είμαι πίσω κι από αυτόν? Βλέπετε παντού φαντάσματα, δεν μπορείτε να εξηγήσετε πώς από εκεί που φαινόταν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας αποδεικνύεται ότι αυταπατάστε. Εξ άλλου αν θέλεις να αλλάξει όνομα η εν λόγω σελίδα στο facebook, φρόντισε να αλλάξει πρώτα το δικό της όνομα η εφημερίδα του Δήμου, από "Μυκονιάτης" σε "Μυκονιάτης της Ενωμένης Μυκόνου" γιατί πραγματικά αυτά που γράφονται εκεί δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον για κανέναν άλλον πέρα από εσάς. Χρησιμοποιείτε κατά κόρον ως όπλα επικράτησής σας στην πολιτική και στην κοινωνία της Μυκόνου τις απεχθέστερες κ πλέον ανήθικες μεθόδους - το ψέμα, την διαστρέβλωση, την εξαπάτηση, την εξαγορά, την λασπολογία, την συκοφαντία. Τα "φάουλ" που έχετε διαπράξει εναντίον των Μυκονιατών και της Μυκόνου έχουν κοστίσει τόσο πολύ, ώστε δεν θα μπορούσατε ποτέ να τα ξεπληρώσετε, όσο σκληρή κι αν θα είναι τελικά η τιμωρία σας. Και όσο διατείνεστε ότι εκπροσωπείτε το δίκαιο και το σωστό, ενώ στην πραγματικότητα εκπροσωπείτε την απόλυτη διαφθορά και σαπίλα της κοινωνίας μας, τόσο περισσότερο θα φωνάζουν την αλήθεια οι αναγνώστες του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητό Μykonensis ,
    Το ιστολόγιο Μykonosticker δεν έχει καμία σχέση σε οποιοδήποτε επίπεδο με τα σχόλια των αναρτήσεων που υπογράφουν ως “Savrada” και “Δηλιανός” .
    Επίσης δεν προσπαθήσαμε ποτέ μέσω τρίτων ούτε να μας δημοσιεύσετε κάποιο άρθρο , ούτε να προβάλετε το ιστολόγιο .
    Απλά αναγνώστες – περιηγητές του διαδικτύου κάνανε παραπομπή σε άρθρα του ιστολογίου .
    Όσο για την ανάρτηση : “Yπερ της άρσης Υπέρ της άρσης ανωνυμίας των bloggers η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου” , επαναδημοσιεύεται μονο για να ενημερωθούν – προστατευθούν οι αναγνώστες , σχολιαστές . Ας μην διακρίνετε κάτι άλλο στην πρόθεση επαναδημοσίευσης του άρθρου ( άλλωστε είχε προηγηθεί ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου στο ιστολόγιο Mykonosticker , την 1/6/2011 και έχει αρχειοθετηθεί στην ετικέτα “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ” ) .
    Το ιστολόγιο Mykonosticker υποστηρίζει την Μύκονο , ως κορυφαίο Τουριστικό προορισμό , ως μέτρο και τόνο του Τουρισμού στο Αιγαίο , προστατεύοντας την, από σχόλια και αναρτήσεις που την επιμολύνουν ως Τουριστικό προϊόν και αυτό αποδεικνύεται από την ποιότητα των αναρτήσεων και το αρχείο των ετικετών .
    Τα συμπεράσματα είναι εύκολα και εύλογα.

    Φιλικά
    mykonosticker.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΠΙΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ Κ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟΣ-ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙΜΕ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΓΕ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ( ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΛΟ.Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δηλιανός, myconosticker και διάφοροι "ανώνυμοι" ψευδο-μυκονιάτες, είναι το ίδιο πρόσωπο και οι κολλητοί του.

    Δυστυχώς για σας, η Μύκονος είναι πολύ μικρή και τα ΙΡ της λίγα για να κρυφτείτε.

    Τραβάτε δουλέψτε και αφήστε την πολιτική στα αληθινά λαμόγια γιατί σας βλέπω να τρώτε πολλές φάπες.

    Real Mykonian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σχόλιο στο σχόλιο 21 Ιουνίου 2011 10:20 π.μ. Φιλε Τάσο Εμείς θα τα πούμε χωριανά . σε έχουμε στα προτεινόμενα πρώτοv γιατί γουστάρουμε τα νέα παιδιά τα Mυκονιατοπουλα ,είναι το μέλλον του νησιού εμάς είτε ψηφίζουν τον έναν είτε τον άλλον .Το τι γίνετε στο νησί και το τι παίζεται ακόμα και ένα παιδάκι A Δημοτικού το καταλαβαίνει.Αυτοί είμαστε αυτούς θέλουμε ας τους λουστούμε τώρα ...........αλλα δεν θα τους αφήσουμε να αποτελειώσουν το νησί.Για την ανωνυμία τώρα .Εμείς δεν φοβηθήκαμε την χούντα το παρακράτος και όλα τα φασιστοειδή θα φοβηθούμε τώρα ;;;; Αλλα επειδή πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας τους αναγνώστες από κακόβουλες πράξις που κάποια πουλάκια είναι expertt σε αυτά δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα τον αποστολέων των mail ούτε τα δικά μας.Εσύ έχεις ακούσει διαφορες απειλές πιστεύω οποτε καταλαβαίνεις.Τώρα με το "mykonosticer ποτε δεν έστειλε ένα mail σε εμάς να δημοσιεύσουμε την άποψη τους εμείς δεν έχουμε κόψη mail κανενός ούτε έχουμε κατεβάσει ανάρτηση.Και για του λογού το αληθές με το που είδαμε ότι στην καταγγελία τα σχόλια άρχισαν και ξέφευγαν σεβαστήκαμε τα πρόσωπα την οικογένεια του Αλέκου του Κορνίβα και τα κατεβάσαμε άμεσος στερώντας στους υγιής αναγνώστες να σχολιάσουν το θέμα.Εμείς επαναλαμβάνουμε για μια άλλη φορα ότι δεν δικάζουμε ούτε θα γίνουμε λαϊκοί δικαστές οποιος έχει πρόβλημα με το τι παίζεται στο νησί το πράμα είναι απλό μια κόλα χαρτί και στον εισαγγελέα .Όσο αναφορά το "mykonossticker σε μια πολιτική σατιρική ανάρτηση του προσπαθεί να μας σύνδεση με εσάς με χαζά επιχειρήματα .Εμείς όπως σεβαστήκαμε το δεσπότη σεβόμαστε όλο τον κόσμο και όπως τον προστατέψαμε από τον Μαυρέλη με συνεχή ενημέρωση τις αληθειας έτσι κάναμε και τώρα .Τις κωλοτούμπες τις έκαναν οι του Μέγας!!και για το τέλος αφήνουμε την σημείωση τις ανάρτησης του mykonossticker Σημείωση : Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “zoomyk” και “"μυκονενσις"”της ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ, θα ζητήσουν ρεβάνς στο Beach Soccer στο Καλό Λιβάδι .εμείς θα σας πούμε ότι μπερδευτήκατε την ρεβάνς στο Καλό Λιβάδι την πήρε ο Λευτερης Ο Μπούργιας που έσπασε το κατεστημένο τον στημένων διαγωνισμών και πέταξε το κολλητάρι του Ωμέγκα έξω και το φυσάνε και δεν κρυώνει!!!!!!Αυτά τα λίγα για τώρα. και που είστε εσείς της Δημαρχίας τους νέους της Μυκόνου τους στηρίζουμε δεν τους κάνουμε "πατοτες" να τους πνίξουμε για λίγα "ψοροευροπουλα"..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μήπως ξέρει κανείς πόσα cookies,
    περιέχει η σύμβαση που έχει υπογράψει ο
    κ. Μαρτάκης με τον κ. Μέγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάμε απο την αρχή πάλι γιατί μου φαίνεται ότι εδώ πρέπει να αποδείξω οτι δεν ειμαι ''ελέφαντας''. Καταρχάς ξεκόλλα με αυτήν την ανοησία οτι και καλά είμαι ο σαβραδας η ο μυκονοςτικερ η οποιοδήποτε άλλος αυτό είναι το τρίτο σχόλιο που κάνω σε αυτην την ανάρτηση,εσυ σαν διαχειριστής του ιστολογίου αν έχεις λίγες γνώσεις διαδικτύου μπορείς να ελέγξεις τις ip για να δεις οτι είμαστε διαφορετικά πρόσωπα αλλα και με λίγο μυαλό μπορείς να διακρίνεις το διαφορετικό ύφος στην γραφή.Όσον αφορά την ανωνυμία που λες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το όνομα μου σε συζήτηση με ανώνυμους και ότι ώρα θες έρχομαι να τα συζητήσουμε απο κοντά.Το όνομα Δηλιανός είναι το όνομα που χρησιμοποιώ και φρόντισε να το συνηθίσεις γιατί θα το βρίσκεις μπροστά σου όταν θα βιάζεις την λογική και την αλήθεια.Τώρα περι του θέματος που δημιουργήθηκε με τον Μύκονοςτικερ πράγματι είμαι εγώ αυτός που σε προκάλεσα να δημοσιεύσεις την ανάρτηση του για να έχουμε και την άλλη πλευρά του γεγονότος και ουδεμία σχέση έχει ο ίδιος και ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο,βρήκα την ανάρτησή του σε ένα σχόλιο του μπλόγκερ Mykonos Zoo και να κάνω εδώ μια παρένθεση,τον συγχαίρω για την απόφαση του να κλείσει τα σχόλια στο ιστολόγιο του όταν ξέφυγαν απο ανώνυμους που έγραφαν ''τέρατα'' για τον κορνίβα και την οικογένεια του και έτσι έδειξε οτι πράγματι έχει ήθος.Εσύ μυκονένσις δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία για τα λασπολογικα σχόλια στο δικό σου ιστολόγιο αλλά δεν βαριέσαι ε πολιτικός αντίπαλος είναι τι σε νοιάζει ας ρίχνουν λάσπη ανώνυμα όλο και κατι θα μείνει,έτσι δεν λες;Λοιπόν πάμε στην ουσία τώρα,κάνεις 2 μέρες να μου απαντήσεις και τελικά δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που σου προσάπτω,προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση συνεχίζοντας αυτήν την ανοησία που πέταξε κάποιος οτι είμαι ο σαυράδας η ο μυκονοςτικερ.Συνεχίζεις να υποστηρίζεις την παράλογη λογική που ανάπτυξες στην αρχή της ανάρτησης σου για τις 2 πλευρές του γεγονότος,σε παραπέμπω στο πρώτο σχόλιο μου για να δεις ποιες είναι οι πραγματικές 2 πλευρές σύμφωνα με την κοινή λογική.Ούτε σχολίασες την κίνηση του αντιδημάρχου να πληρώνει τους υπαλλήλους απο την τσέπη του για να καλύψει την ανεπάρκεια του νοσούντος κράτους.Λες μου απήντησαν οι αναγνώστες, που είναι οι απαντήσεις;;;εγώ μόνο υβρεις βλέπω και λασπολογίες.Περιμένω απαντήσεις απο εσένα.Επίσης όσον αφορά τη σελίδα μυκονιάτες στο facebook ασε τις ντρίμπλες και απάντα για αυτην την απρέπεια επι της ουσίας,έφτιαξες μια σελίδα με σκοπό να διαφημίσεις το μπλογκ σου,έβαλες το ''πιασάρικο'' μυκονιατες που ήξερες οτι θα αποκτήσει πολλούς φίλους όπως και έγινε και έφτασε τους 1300,και άρχισες να προπαγανδίζεις τις απόψεις του συνδυασμού που συμμετέχεις αν θες να είσαι σωστός πρέπει να την διατηρείς μόνο για να διαφημίζεις τη Μύκονο και μόνο!!!Τελειώνοντας,στο τέλος του σχόλιου σου τι ακριβώς κάνεις,μήπως περιγράφεις την δράση του συνδυασμού σου,μήπως περιγράφεις τον τρόπο με τον οποίο ο συνδυασμός σου προσπάθησε κερδίσει τις εκλογές και τελικά ηττήθηκε και στις 2 Κυριακές,αυτά που γράφεις με αυτά μοιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυριε με το ψευδωνυμο " δηλιανος" ειμαι ο μονος που υπογραφει με το ονομα του αλλα δεν βλεπω να απαντας σε αυτα που λεω . ουτε βριζω ουτε καλυπτομαι απο ψευδωνυμα αλλα ΥΠΟΓΡΑΦΩ . εδω εχετε μπλεξει τις εκλογες τα αποτελεσματα και ενα σωρο αλλα . σας διαφευγει ομως το γεγονος που ειναι ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ! Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. DHLIANE YIA DES KAI AFTO SFAZI ME TO MBAMBAKI Καλο Λιβάδι Η άμμος του σκανδάλου!!!
    http://zoomyk.blogspot.com/2011/06/blog-post_494.html

    KAI META TA LEME NA SOU PO YIA KATI KATATHESIS STHN ELVETIA KAI STIN TAYLANDH

    LOLALADAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δηλιανέ ο μόνος που βιάζει την κοινή λογική και την αλήθεια εδώ μέσα είσαι εσύ. Κατάλαβέ το και πάψε να παίζεις με την νοημοσύνη μας! Μεταφέρεις την κουβέντα συνεχώς σε άσχετα θέματα και προσπαθείς να μας παρασύρει όλους στο παιχνίδι σου. Με άλλα λόγια είσαι εκτός τόπου και χρόνου και δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί σου, παρά μόνο όπως ασχολούνται ήδη οι υπόλοιποι αναγνώστες. Σου θυμίζω ότι το θέμα μας είναι ότι ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου, Αλέξανδρος Βαμβακούρης-Κορνίβας καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε αλλοδαπό υπάλληλο καθαριότητας. Το mykonensis χειρίστηκε το θέμα αξιοπρέστατα προστατεύοντας τον Αντιδήμαρχο με την παρούσα ανάρτηση, αντίθετα με εσάς που τον βλάπτετε προσπαθώντας να κάνετε το μαύρο άσπρο.

    Οι λογικοί άνθρωποι της Μυκόνου που υπερασπίζονται το σωστό και το δίκαιο, καταδικάζουν το γεγονός, ζητούν συγγνώμη εκ μέρους του Αντιδημάρχου και των υποστηρικτών τέτοιων φαινομένων, Δηλιανού και Σαυράδα (αφού δεν το κάνουν οι ίδιοι) και προσβλέπουν στην εξάλειψη τέτοιων περιστατικών απρόκλητης βίας, στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ;ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΙ ΕΒΡΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ; ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ"...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ..Διερωτάται ένας καλόπιστος αγανακτισμένος Μυκονιάτης

    Αγαπητό “ Mykonos Ticker ” ,

    Με λύπη αναγνώσαμε την καταγγελία του Συλλόγου Καθηγητών Γυμνασίου Μυκόνου.
    Η χειροδικία του κ. Αντιδημάρχου (εάν πράγματι συνετελέσθη), πρέπει να καταδικαστεί από όλους μας!!!
    Αλγεινή όμως εντύπωση μας προκάλεσε η χαμηλού επιπέδου χρήση της Ελληνικής Γλώσσης από τους κ.κ. Καθηγητές του Γυμνασίου, που λες και η καταγγελία εγράφη από αλλοδαπό λαθρομετανάστη!! με πτωχότατο, χωρίς φαντασία, λεξιλόγιο, λέξεις όπως το «χτυπάει» ή «ντροπιαστική», έχουν αντίθετη σημασία από αυτή που εννοούν στην κυριολεξία !!! (Μπαμπινιώτης).
    Διερωτάται κάθε καλόπιστος Έλλην πολίτης: «Αυτοί διδάσκουν στα παιδιά μας την Ελληνική Γλώσσα, που διακρίνεται για την υψηλή καλλιέπειά της και ...
    είναι δείγμα ανωτέρου Πολιτισμού;»
    Την διδάσκουν μάλιστα, με αντάλλαγμα 50€ ανά ώρα!!!


    Ένας Αγανακτισμένος Μυκονιάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένας Αγανακτισμένος Μυκονιάτης =palio papagalaki tou mega vgeni mono sta diskola ton exoume xana di stis ekloges pou postarize sta blog xxaxaxaxa 2-3 ine kai alazoun psevdonima palio to kolpo .Tora aganaktismene pou i dikeosinh arxizh kai pernh mprosta sas vlepo esena kai tin megaskagiokornivoparea na pezete diplo sto proaulio tou koridalou me ton Mpeo kai ton Psomiadh ante kai perastika sas koprites

    loladas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κ. αγανακτισμένε Μυκονιάτη ή Δηλιανέ ή savrada (το χειρότερο απ' όλα για σένα είναι ότι οι περισσότεροι ξέρουν ήδη την πραγματική σου ταυτότητα) λασπολογείς ηλιθίως και αστόχως. Η καταγγελία δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει εντυπωσιακό λεξιλόγιο εντυπωσιολάγνε και κενέ άνθρωπε αλλά είχε σκοπό να περιγράψει και να καταγγείλει απλά ένα γεγονός. Δεν ήταν έκθεση ιδεών για να αξιοποιεί φαντασία και ταλέντο κουτέ, προπαγανδιστή, μπουνταλά αλλά ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.Άνοιξες Μπαμπινιώτη για να δεις και να μάθεις το κυριολεκτικό περιεχόμενο των λέξεων "χτυπάει" και "ντροπιαστική" και εξέτασες ενδελεχώς λέξη προς λέξη την καταγγελία για να αποδείξεις τη γλωσσική ανεπάρκεια των καθηγητών ρε αργόσχολε, χιλιοσυμλεγματικέ, αμφίθυμε, αμόρφωτε, ετεροπροσδιοριζόμενε τύπε;;;Μέχρι εκεί έφτασε το πάθος σου για υπεράσπιση του κ.αντιδημάρχου και λασπολογία των καθηγητών;; Ακριβώς λόγω του πλούτου και της καλλιέπειας της ελληνικής η προφορική και γραπτή της έκφραση συχνά εμπλουτίζεται με πλήθος μεταφορικών λέξεων και φράσεων, ακριβώς γιατί επιτείνει την περιγραφική της αξία και δύναμη...
    "Άνοιξες Μπαμπινιώτη": Μεταφορική έκφραση επίσης πανβλακέστατε, στο λέω για να μην ψάχνεις άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμπληρωματικά με τα παραπάνω: Συγγνώμη για το πανβλακέστατε, παμβλακέστατε ήθελα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγανακτισμένε Μυκονιάτη (που κακώς χρησιμοποιείς το "αγανακτισμένος". Οι αγανακτισμένοι στις μέρες μας φτύνουν, δε γλύφουν την καταχρηστική εξουσία) νιώθεις ωραία που είσαι ο φιγουρατζής του χωριού; Στο απλοϊκού ύφους κείμενό σου "πέταξες" για εντυπωσιασμό φαμφαρώδεις πινελιές με επιτηδευμένες λέξεις και το αποτέλεσμα ήταν να ακούγεσαι σαν το Ζουράρη ή το Μπαμπινιώτη αλλά μόνο όπως τους υποδύονται οι ηθοποιοί σε θεατρική επιθεώρηση! Επειδή λοιπόν ακούγεσαι αστείος άσε την... υψηλή γραμματική/συντακτική για αυτούς που ξέρουν να τη χειριστούν και δεν προσδοκούν εύσημα από το "Έλλην" και το "γλώσηης"!
    Και κάτι ακόμη αγαπητέ Κώστα Πρέκα: η 1η προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι ο γάιδαρος πετάει, απέτυχε. Η 2η σε έκανε ρεζίλι (και στον κόσμο του νησιού και στο Μπαμπινιώτη!)
    Περιμένουμε με αγωνία την 3η σου διασκεδαστική προσπάθεια: θα διαβάζουμε mykonosticker καθημερινά!

    Υ.Γ.: όταν με το κακό γίνεις εξουσία (γιατί τον κατάλληλο για σαπουνόπερα ρόλο σου τον παίζεις καλά κι ο Βεζύρης "θα σου δώσει τη θέση του") θα αποδειχθείς το ίδιο.. αντιδήμαρχος! Αν λοιπόν σε πιάσουν οι αγανακτισμένοι Μυκονιάτες στα χέρια τους πρόσεξε!: μην τυχόν τους πεις "μη χτυπάτε ρε παιδιά, να το συζητήσουμε", γιατί το "χτυπάτε" θα έχει αντίθετη έννοια κι εκείνοι θα κάνουν την επιθυμία σου πράξη!...

    Υ.Γ.2: η χρήση της γλώσσας από τους καθηγητές σου κάνει αλγεινή εντύπωση. Από ολόκληρο Αντιδήμαρχο δε σου κάνει;

    Υ.Γ.3: Αλήθεια πόσα κόμπλεξ έχεις με τους εκπαιδευτικούς; ΤΟΣΟ άσχημα πέρασες στο σχολείο; Προτείνω να ρωτήσουμε τους συμμαθητές σου να μάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. pedia ama exete onomata vgalteta tora sti fora na xeftilistoun ta lamogia tou simplegmatos megaskagiokorniva liga ine ta psomia tous erxete i ora tous

    loladas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εκείνο το ηχητικό με τον Κορνίβα να κανονίζει μίζες, το έχει κανένας; Που χάθηκε;
    ......... τα πλαστά τιμολόγια που κόβονται για να κάνει ο κορνίβας τον ήρωα, θα τα ψάξετε;
    ......... οι κοπρίτες δεν καταλαβαίνουν από σάλιο. Έπρεπε το λοιπό να πάρουν ένα στελιάρι και να τον κάνουν μαύρο τον κορνίβα. Να δούμε, θα ξανά ακουμπούσε αδύναμο και ανίσχυρο;
    ........αν σταματούσαν να χαϊδεύουν και τα παιδιά, όπως τους επιβάλει να κάνουν ο Δειλός, Φοβητσιάρης και Διακοπολάγνης Μπάλλας, τότε τα παιδιά θα είχαν περισσότερη παιδεία και σήμερα δεν θα είχαν τα μυαλά που έχουν. Που ψηφίζουν και υπερασπίζονται τις κοπριές.
    .........Ας το καταλάβουν αυτό οι καθηγητές. Και να ξέρουν ότι σε κάθε έναν που μαθαίνουν να σκέφτεται, μειώνουν κατά έναν τους ψηφοφόρους του κορνίβα.
    ........η ψευδαίσθηση ανόητων ανθρώπων ότι έχουν την δύναμη να κάνουν ότι θέλουν (στις πλάτες όμως μόνο αδύναμων, γιατί στην πραγματικότητα είναι κότες, όπως και αυτός που θαυμάζουν), έδωσε στον κορνίβα 1100 ψήφους.
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατι επιτιθεστε στους"σαυραδα-δηλιανος " ? στο κατω κατω εντεταλμενη υπηρεσια εκτελουν απο το μεγα.......... κατι! (ναπολεοντα μηπως?)αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος λογικος που να υποστηριζει το φαυλο δημαρχιακο καθεστως!Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αντιδήμαρχε πες αλεύρι . Η Ανακρίτρια σε γυρεύει . Και αν αληθεύουν οι φήμες περί προφυλακίσεων Αιρετών .... Οσονούπω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή