Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Έκκληση από την Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου για συνεχή κινητοποίηση των αρχών




Ιουλίου 9, 2012
 

Προς: 1. Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων                            
         2. Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος
         3. Δημοτική Αστυνομία Μυκόνου

Κοιν: 1. ΑΤ Μυκόνου
        2. Λιμεναρχείο Μυκόνου 

Αξιότιμοι κύριοι: 


Γνωρίζουμε όλοι καλά ότι όσο καλή και διαδεδομένη είναι η φήμη ενός προορισμού, τόσο πιο εύκολα μπορεί να αμαυρωθεί και να αποδυναμωθεί από ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά και από κάποιες απλές λεπτομέρειες.

Το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα των πάσης φύσεως επαιτών, μαυραγοριτών και διακινητών λαθραίων προιόντων αλλά και μικροκλεπτών και μικροαπατεώνων, είχε ξεφύγει εκτός ελέγχου. Η παρουσία τέτοιων ατόμων, σχεδόν σε όλα τα βασικά σημεία διακίνησης και παρουσίας επισκεπτών, είχε αρχίσει να προκαλεί δυσάρεστες καταστάσεις, δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις σε επισκέπτες και κατοίκους, προκαλώντας διαρκείς οχλήσεις και εκνευρισμούς, θέτωντας σε κίνδυνο την εικόνα του προορισμού.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τήν Ελληνική Αστυνομία , την Λιμενική Αρχή αλλά και την Δημοτική Αστυνομία Μυκόνου,  για την άμεση ανταπόκριση στις επισημάνσεις μας και την εκτεταμένη και αποτελεσματική κινητοποίησή τους. Η οργανωμένη και στοχευμένη παρέμβασή τους απάλλαξε το νησί από την πλειονότητα των περιφερόμενων αυτών στοιχείων και ευελπιστούμε ότι στο εξής, θα υπάρξουν όλα τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα, απαραίτητα για την αποτροπή επανάληψης των αρνητικών αυτών φαινομένων.(ΣΗΜ. Η έντονη γραφή είναι δική μου).

Με εκτίμηση,



Ανδρέας Ν Φιορεντίνος
Πρόεδρος Ξενοδόχων Μυκόνου
Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
ΓΓ Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχει και αλλο θεμα με το οποιο πρεπει να ασχοληθει η δημοτικη αρχη, Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ενα παραδειγμα, προχθες στις 02,45 το πρωι εφυγα απο το μαγαζι στην χωρα και πηγαινα στο σπιτι μου στα καντουνια. την ωρα που οδηγουσα και εξω απο το πρωην δηλος χτυπαει το κινητο μου. απαντω ,διοτι τετοια ωρα οταν χτυπα μονο για καλο δεν ειναι, και συνχρονως βλεπω μπροστα μου εναν αστυνομικο να μου κανει σημα να σταματησω. για να μην πολυλογω με εγραψε για χρηση κινητου .μονος στον δρομο με ταχυτητα μηδενικη και μου εκοψε κληση 200 ΕΥΡΩ . την ωρα που θα επρεπε να ειναι τα μπλοκα στον δρομο του αεροδρομιου για να γλυτωσουν και κανενα τρελλαμενο παιδακι που γυρναει σε πληρη ευθυμια απο τα γνωστα παραλιακα στεκια της νεολαιας. ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑ. Ευχαριστω . ΦΙΛΙΠΠΟΣ Π ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή