Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Απέκτησε κι εσύ την δική σου πέτρινη φωλιά σε μία παραλία της Μυκόνου!!!

Ενδιαφέροντα πράγματα ανακαλύπτει κανείς όταν επισκέπτεται τις παραλίες της Μυκόνου - ειδικότερα τις λιγότερο πολυσύχναστες, τις άγνωστες και τις απόμακρες παραλίες του νησιού.

Όπως για παράδειγμα την αυτοσχέδια πέτρινη υπαίθριο κτίσμα που έχει φτιάξει άγνωστος αλλοδαπός (κατά πάσα πιθανότητα Αλβανός αφού συνομιλούσε με άλλους Αλβανούς στην παραλία) για να ξεμεσημεριάζει στην παραλία κάτω από το ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

'Οπως φαίνεται και στην φωτό, τα θεμέλια έχουν μπει, αλλά μέχρι να φτάσει την καταπάτηση που έχει κάνει το Santa Marina στην παραλία του Αι Γιώργη του Τραχηλη, έχει πολλά χρόνια μπροστά του!!!










1 σχόλιο:

  1. Πρόλαβα 'χίππυς' στις σπηλιές της Παράγκας που όταν έφευγαν άφηναν τον τόπο απείραχτο & καθαρότερο από ό,τι τον είχαν βρεί. Τώρα μας πνίγει το σκουπίδι, τα τροχόσπιτα (απαγορεύονταν παλιά αφού δεν έχουμε κατάλληλους χώρους με παροχές) & τα containers (τιγίνεται στην Παράγκα;).
    Καταπάτηση είναι και η προέκταση ταβέρνας δια φύτευσης αρμυρικιού (που δε με ενόχλησε ποτέ) αλλά κι η καρέκλα η πλαστική κι η ιδιοποίηση που φωτογραφίσατε.
    Καταπάτηση είναι και να παρκάρεις στην Ανω Μερά πλάι στη μπουγάδα του τροχόσπιτου.
    Ποιος νοιάζεται όμως & πώς ο τουρίστας να νοιαστεί όταν στους δρόμους κρέμονται από τις τελευταίες ξερολιθιές χαρτιά τουαλέτας που φέρνει ο άνεμος;
    Οι παλιοί 'χίππυς' θα αηδίαζαν και θα έφευγαν. Όποιος όμως δε σιχαίνεται δε θα ντραπεί να απλώσει τα εσώρουχά του στις πλατείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή