Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Σωστή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στην Δημοτική Αστυνομία Μυκόνου

Θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιός είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας στην διαστάυρωση του Μαούνα;

Αν τους τοποθετήσανε εκεί να κάνουν τους τροχονόμους, αυτό κατά την γνώμη μου δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στο νησί. Και μην πει κανείς ότι βοηθούν τα ΚΤΕΛ να μπουν και να βγουν αφού για αυτόν τον σκοπό πληρώνεται άλλος υπάλληλος στην Φάμπρικα.

Αν τώρα τους τοποθετήσανε εκεί να εμποδίζουν την είσοδο των οχημάτων μέα στην πόλη, πάλι δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως αφού και όλους τους αφήνουνε και γεμάτο μηχανάκια είναι η πόλη. Κάθε συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων μάλιστα, σε ορισμένα στενά της χώρας έχει κι από δύο-τρία μηχανάκια παρακαρισμένα απ΄έξω!!

Αν τώρα η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να καταστήσει την Δημοτική Αστυνομία χρήσιμη για το νησί και υπάρχει λίγο φιλότιμο για τα λεφτά που τους πληρώνουν οι Μυκονιάτες - τα οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη ήταν πολλαπλάσια της προσφοράς τους μέχρι πριν 2 χρόνια - θα πρέπει οι Δημ. Αστυνόμοι να τοποθετηθούν σε όλες τις πύλες εισόδου στην πόλη της Μυκόνου και να απαγορεύουν την είσοδο σε αυτήν.

Τα έχουμε πει δεκάδες φορές κι εμείς από εδώ και άλλοι πολλοί!!!

Με αυτόν τον τρόπο θα προστατευτεί αποτελεσματικά ο παραδοσιακός οικισμός από την παρουσία των ενοχλητικών δικύκλων, θα μπορέσουν να απολαύσουν λίγο καλύτερα την βόλτα τους οι επισκέπτες και επιτέλους ίσως νιώσουν και οι Δημοτικοί Αστυνόμοι ότι κάτι προσφέρουν σε αυτό το μέρος.

Για ποιόν λόγο δεν το κάνουν; Είναι δυνατόν να επιθυμούν να διατηρείται συνεχώς υποβαθμισμένη η πόλη; Οι πράξεις τους αυτό δείχνουν...

37 σχόλια:

  1. Κι αν.. κι να τα συμφέροντα των ενοικιαζόμενων μηχανακιών & δωματίων εμποδίσουν όλα αυτά, δεν είναι ντροπή να πιάσουν μια σκούπα και να καθαρίσουν τους δτόμους του νησιού από τα σκουπίδια που ξεχείλισαν από τους κάδους και σήμερα στολίζουν κάθε φρύανο προς φρίκη ανείπωτη των επισκεπτών κι αηδία & ντροπή δική μας.
    Όμως θαυμάσια ειρωνία η εικόνα σας πάλι Mυkonensis: Ελάχιστη η κίνηση & μάλλον σαν τρελλοί που εμποδίζουν μοιάζουν οι εργαζόμενοι. Ιδίως με τις ακαλαίσθητες αφίσες από πίσω & τα μηχανάκια τα παρκαρισμένα σα στο σπίτι τους. Αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι κι αν συμβει φταιει η δημοτικη αστυνομια και ποτε κανεισ δεν ειναι ευχαριστημενος.
    Το οτι ειμαστε απληρωτοι υπερωριες και σαββατοκυριακα απο τον περσινο σεπτεμβριο, δεν περιραζει. Το οτιεκτελουμε εντολες δε το υπολογιζει κανεις. Το οτι απο τις κλησεις που κοβουμε το μεγαλυτερο ποσοστο το σβηνει ο δημαρχος και ο αντιδημαρχος δεν πειραζει. Το οτι οι κλησεις που δεν πληρωνονται δεν φευγουν εφορια οπως λεει ο νομος δεν πειραζει. Το οτι για να καλυψουν τα συμφεροντα τους δημαρχοσ, αντιδημαρχοσ και δημ. συμβουλοι μας εχουν υποβιβασει και μας φερετε ολο το νησι σαν να μην υπαρχουμε δεν πειραζει.
    Το οτι ολεσ οι επιχειρησεισ ενοικιαζομενων εχουν αδειεσ για 10 και 15 μηχανακια και εχουν 100 (με την ανοχη των αρχων) δεν πειραζει.
    Το οτι δεν εχουμε στολες και οτι ο δημος μας χρωσταει στολες απο το 2007, το 2009 και το 2011 δεν πειραζει.
    Δεν πειραζει. Δε θα μας ανεχτειτε ουτε θα σας ανεχτουμε για πολυ ακομα. Υπομονη μεχει το μαρτιο που ανοιγουν οι μεταθεσεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμήν να φύγετε κι εσείς και να κλείσει και η Δημοτική Αστυνομία μια για πάντα και να πηγαίνουν όλα τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν κάπου που να πιάνουν τόπο!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ)

      Διαγραφή
    3. Κατηγορείτε τους άλλους, Δήμαρχο κ.τ.λ.,αλλά για να καταλάβουμε αυτοί δεν σας αφήνουν να δουλέψετε ενώ εσείς θέλετε; Γιατί, πότε δουλέψατε εσείς και που; Από το σπίτι σας; Έχει κάνει ποτέ κανείς σας φουλ ωράριο για να ζητάτε και υπερωρίες; Ρε δε πάτε καλά!

      Διαγραφή
  3. επίσης το ότι με μισθό πείνας πληρώνουμε 400- 500 ευρώ για τρύπες πάλι δε θα σας πειράζει...και μετά λέτε γιατί φεύγουν οι δ.υ. από τη μύκονο (από νοσηλευτές και δασκάλους και ότι άλλο) και μη μας πείτε πάλι για την καραμέλα ότι ήξερες ας μην ερχόσουν, η ότι μας πληρώνετε...όπως "μας πληρώνετε εσείς" έτσι πληρώνουμε και εμείς άλλους...άσε που με τη φοροδιαφυγή σας , αν δεν υπήρχαν δε θα κόβανε τη σύνταξη του χαμηλόμισθου πατέρα μου και άλλων 3000000 ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εργασιακά σας προβλήματα δεν μας αφορούν όπως δνε αφορούν κι εσάς τα δικά μας. Τα οικονομικά σας προβλήματα δεν μας αφορούν όπως δεν αφορούν κι εσάς τα δικά μας. Είσαστε ένα όργανο που υπάρχει για να εξυπηρετούν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος και το οποίο σχετίζεται άμεσα με την αναποτελεσματική αντιμετώπιση ορισμένων από τα βασικότερα προβλήματα του νησιού!! Κάθε ευρώ των Μυκονιατών που έχει πάει στην τσέπη Δημοτικού Αστυνόμου είναι χαμένα λεφτά...που τελικά βλέπουμε ότι δεν αξιοποιούνται προς όφελος του νησιού!!!

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ (ΑΛΛΑ "ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΦ-ΣΟΡ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΙΒΑΝΟΚΑΣΕΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ "ΝΟΜΙΜΑ" ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΑΛΛΑ "ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ" ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ "ΛΑΔΩΣΑΝ" ΤΟ ΣΔΟΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ)... ΜΑ ΠΟΣΟΣ "ΤΙΜΙΟΣ" ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΙΜΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ BLOG ΣAΣ)

      Διαγραφή
    3. Απορώ πώς δεν σε έχει αξιοποιήσει ακόμα το Υπουργείο Οικονομικών με τόσα που γνωρίζεις!! Ποιός αμφισβήτησε τον τίμιο ιδρώτα οποιουδήποτε? Ισα ίσα για αυτόν τον τίμιο ιδρώτα αγανακτά το blog, για τον τρόπο που σπαταλούνται από την Δημοτική Αρχή τα χρήματα που με κόπο και μόχθο κερδίζουν οι Μυκονιάτες! (Και προφανώς είσαστε άσχετος και με την πραγματικότητα και με το blog, αφού το blog μου θίγει και κρίνει συστηματικά αυτούς που καπηλεύονται αυτόν τον τίμιο ιδρώτα και που ζουν εις βάρος των τίμιων Μυκονιατών απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια και ειδική μεταχείριση!!)

      Διαγραφή
    4. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ....

      Διαγραφή
  4. Φιλε της δημοτικης αστυνομιας, αν καταλαβα καλα η επιστολη που αναφερεται στην δημοτικη αστυνομια και αυτα που δεν κανει, ενω θα επρεπε, δεν απευθυνεται στα οργανα της δημοτικης αλλα στο η στα ατομα που την διοικουν. κανεις δεν τα βαζει με εσας , αλλωστε αυτο το λυσαμε περισυ,!
    πιστευω λοιπον οτι ο επιστολογραφος διερωταται πως ειναι δυνατον ολοι να βλεπουμε που πραγματικα χρειαζεται η παρουσια σας και να μην το βλεπουν οι αρμοδιοι!!!!
    η εχουν πεσει σε βαθυ κωμα η εθελοτυφλουν ,πολλα τα συμφεροντα βλεπεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ευχαριστω ΦΙΛ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και απευθύνομαι σε αυτούς που διοικούν την Δημ. Αστυνομία, αλλά προφανώς κάποιοι εξ αυτών δεν θέλουν να το καταλάβουν όσο ξεκάθαρα και να ειπωθεί και επιμένουν να προβάλλουν την μιζέρια τους ως δικαιολογία της αποτυχίας τους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των κατοίκων..

      Διαγραφή
  5. που ειναι οι φωτογραφιες? οεεοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν κατόπιν ενοχλήσεως που προκλήθηκε στους φωτογραφιζόμενους.

      Διαγραφή
  6. Αφού τόσα χρόνια πληρώνετε "απο την τσέπη σας" τη Δημοτική Αστυνομία και προκοπή δε βλέπετε σταματήστε πια...
    Διαθέσετε αυτά τα χρήματα να πληρώσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    -Κανένα φόρο, κόβοντας αποδείξεις
    -Το τέλος παρεπιδημούντων προς το Δήμο
    -Το τέλος χρήσης κοινόχρηστων χώρων προς το Δήμο
    -Τα μισθώματα των παραλίων
    και ό,τι άλλο ΠΟΛΛΟΙ επαγγελματίες στο νησί ΔΕΝ πληρώνουν χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκυρο σχόλιο που δεν αφορά παρά μία μικρή μειοψηφία επιχειρηματιών που πολλοί εξ αυτών δεν είναι καν Μυκονιάτες!

      Διαγραφή
    2. Θα αστειεύεσαι βέβαια. Μήπως είσαι πολύ καιρό κλεισμένος στο ξενοδοχείο;

      Διαγραφή
  7. ΕΙΠΕ Ο MYKONENSIS Τα εργασιακά σας προβλήματα δεν μας αφορούν όπως δνε αφορούν κι εσάς τα δικά μας. Τα οικονομικά σας προβλήματα δεν μας αφορούν όπως δεν αφορούν κι εσάς τα δικά μας. Είσαστε ένα όργανο που υπάρχει για να εξυπηρετούν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος και το οποίο σχετίζεται άμεσα με την αναποτελεσματική αντιμετώπιση ορισμένων από τα βασικότερα προβλήματα του νησιού!! Κάθε ευρώ των Μυκονιατών που έχει πάει στην τσέπη Δημοτικού Αστυνόμου είναι χαμένα λεφτά...που τελικά βλέπουμε ότι δεν αξιοποιούνται προς όφελος του νησιού!!!
    Απάντηση
    ME AYTH TH ΛΟΓΙΚΗ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΓΡΑΦΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Κ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΟΚΙΜΟ) ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥ SEA SATIN, TOY ΞΕΝΙΑ, THS ALEYKANTRAS, ΤΟΥ CAPRICE, TOY SPACE KΛΠ "ΦΤΩΧΩΝ" ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ....
    ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ - ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΛΠ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΒΑΡΒΑΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ...)ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ " ΣΠΡΩΞΙΜΟ" ΤΟΥ ΣΑΝΕΛ ΜΑΙΜΟΥ Η" ΤΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΙΑΤΣΟΥ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΤΕ ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟ(μ)-ΛΗΣΤΡ-ΙΚΑ). ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ (ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ). ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΝΙΒΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ). ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΥ-ΒΕΡΩΝΗ-ΣΑΛΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσάς αρμοδιότητά σας είναι ότι σας πει ο Μέγας και ο Κορνίβας, οπότε δεν καθορίζετε εσείς με τι ασχολείστε και τι όχι!!! Μακάρι οι αξιόλογοι από εσάς να μένανε και να φεύγανε χτες κιόλας εκείνοι που δεν κάνουν ούτε για την δουλειά ούτε για το νησί. Μπορεί κάποιος από τους αξιόλογους να είσαι κι εσύ..μπορεί και όχι. Όπως κι αν εχει εμένα και κάθε άλλον που σκέφτεται σαν εμένα με ενδιαφέρει το νησί να είναι απρόσβλητο από οποιονδήποτε το βλάπτει με την συμπεριφορά του και την δραστηριότητα που αναπτύσσει στο νησί. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι μόνο αν επικρατούσε μία ανώτερη και ποιοτικότερη ηθική στην τοπική κοινωνία θα μπορούσε να γίνει αυτό, διότι τότε όλα αυτά τα παράνομα και κακοποιά στοιχεία (ντόπια και εισαγόμενα) που έλκει το νησί απλά δεν θα είχαν περιθώριο δράσης και είτε δεν θα έρχονταν ποτέ είτε θα έρχονταν και δεν θα άντεχαν να παραμείνουν για πολύ..

      Διαγραφή
    2. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι μόνο αν επικρατούσε μία ανώτερη και ποιοτικότερη ηθική στην τοπική κοινωνία

      ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ (ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ)

      Μακάρι οι αξιόλογοι από εσάς να μένανε

      ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

      Διαγραφή
  8. Κάτι κοριτσάκια που οι πράξεις τους είναι αντίθετες από το όνομά τους και κάτι αγοράκια που τα ξέρουν όλα και το παίζουν και πολύ μάγκες καλό θα είναι να προσέξουν γιατί δεν είναι καθόλου σωστό να συμπληρώνουν το εισόδημα που τους έχουν κόψει ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ από τους ανίσχυρους και τους αδύνατους. Ακούσατε ή θέλετε παραπάνω ανάλυση; Θα το κόψετε ή θα σας το κόψουμε; Όλη η Μύκονο ξέρει τι δουλειά κάνετε.. Καθίκια... Αλλά έχετε καλούς δασκάλους... Που τα παίρνουν εδώ και χρόνια...Ακούσατε;;; ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, στείλε μήνυμα στο mykonios2008@hotmail.com ή στο facebook και δώσε περαιτέρω πληροφορίες χωρίς ονόματα, αν θέλεις να γίνουν θέμα όσα λες στο mykonensis. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. Περιμένουμε τα ονόματα ....................με αποδείξεις όμως φίλε κ όχι με υπονοούμενα..........
      Εκ της Δ..Α.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ MYKONENSIS ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ LIKE.

      Διαγραφή
    5. Όποιος ξέρει ότι τα παίρνουν όχι μόνο από ανίσχυρους αλλά και από ισχυρούς πρέπει να το καταγγείλει με στοιχεία και όχι να τα λέει έτσι! Αυτά που ξέρεις φίλε να τους και να μας τα πεις! Από ότι φαίνεται όμως κάποιους τους τσούζει και βρίζουν!Ρε δε πάτε καλά!

      Διαγραφή
    6. pou einai oi apodeixeis?moufa o filarakos

      Διαγραφή
    7. Ή έτσι σε συμφέρει να νομίζεις! Θα την φας όταν δεν θα το περιμένεις, εκεί που πρέπει, όπως πρέπει.Και αυτό θα είναι και η απόδειξη! Και για σένα και για τα άλλα αγοράκια και κοριτσάκια που πάτε μαζί.

      Διαγραφή
  9. Ελπίζω να καταλάβουν καλά το μήνυμα αυτοί στους οποίους απευθύνεται. Αν δεν το κόψουν τώρα, τότε θα γίνει θέμα με ονόματα, δικά τους και δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΛΠ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΚΟΥΣΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ. ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ,ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ Δ.Α. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙΑ,ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗ Δ.Α., ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)....ΑΡΑ , ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Α. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ....ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι..... Όχι δεν παίρνουμε λεφτά για τίποτα.......υπάρχουν κ δουλειές στην Μυκόνου για να βγάλουμε τα λεφτά που μας κοψανε όπως έχει διατυπωθεί παραπάνω ...........τίμια κ ωραία.......συγνώμη που ακόμα ένα τμήμα του Δήμου παραμένει καθαρό ότι κ να λέτε......

      Διαγραφή
    2. Πολύ αστείο ότι το μόνο τμήμα του Δήμου που παραμένει καθαρό είναι το δικό σας! Μόνος σου διαψεύδεσαι φίλε! Είναι τίμιο και καθαρό να είσαι δημόσιος υπάλληλος και να λες ότι υπάρχουν και δουλειές στην Μύκονο για να συμπληρώνετε τα κομμένα; Άμα είναι τίμιο και καθαρό να μας πεις το ονοματάκι σου εσύ που πληρώνεσαι από το κράτος και κάνεις τίμια και καθαρά και δεύτερη δουλειά! Ο Δήμαρχος τα ακούει αυτά και τα επιτρέπει; Ρε δε πάτε καλά!

      Διαγραφή
  12. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ MYKONENSIS. ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΡΙΞΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΑΣΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μέχρι και τον λογαριασμό για να σαλιαρίζετε στο internet σας πληρώνουν οι Μυκονιάτες! Κάθεστε αραχτοί μέσα στο γραφείο και σερφάρετε! Ο γκουρού σας ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ. ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ π.χ. ΔΗΜΟΚΟΙΝΟΥΣ Ή ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΠΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ) ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ INTERNET.
      ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ LIKE ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. (ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ)

      Διαγραφή