Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΕΦΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΜΑ!!!

(Σημειωση Mykonensis: Το παρακατω κειμενο μας εσταλη κατοπιν αιτηματος μας απο το κινημα "Αντισταση Τωρα", αποκλειστικα για την ενημερωση των ενδιαφερομενων στο νησι μας και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει προτροπή προς οποιονδηποτε να προβει για οποιαδήποτε ενέργεια όπως αυτές .)

Μέχρι πριν 2-3 δεκαετίες η κατάκτηση των κρατών από τον επίδοξο παγκόσμιο κατακτητή γινότανε με τα όπλα . Ο επιτιθέμενος με στρατό εισέβαλε στις χώρες και υποδούλωνε τους κατοίκους και έκανε δική του την γη και όλη την περιουσία της κάθε χώρας. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο επειδή η κατάκτηση δεν ήταν νόμιμη , είχαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα την απελευθέρωση της χώρας επειδή ξεσηκωνόταν ο λαός . Η κατάκτηση με τα όπλα είχε πάντα ημερομηνία λήξης και γι αυτό σκέφτηκαν και άρχισαν να εφαρμόζουν τον τρόπο που θα κατακτούσαν τις χώρες νόμιμα και δια παντός . Αυτός ο τρόπος είναι το χρέος . Δημιουργούν ψεύτικο χρέος , εξαγοράζοντας τους διαχειριστές της εξουσίας των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν και για την εξόφληση του χρέους μεταβιβάζεται πρώτα η κρατική περιουσία με συμβόλαια νόμιμα στους ξένους κατακτητές και μετά η ιδιωτική που την φορτώνουν με φόρους που δεν μπορούν να πληρωθούν . Έτσι λοιπόν εκτός από τις υπερτιμολογήσεις που έγιναν μίζες σε όλα τα σκάνδαλα , την χαριστική βολή που εκτοξεύει το χρέος την έκαναν με τον ακόλουθο τρόπο : Με τον νόμο Ν 3723 9/12/2008 ( άρθρα 2, 3, 4, 5 ) επί Κ. Καραμανλή δόθηκαν εγγυήσεις κατ αρχήν στις τράπεζες 23 δις αποκλειστικά για χορήγηση στεγαστικών δανείων , κεφάλαια κινήσεως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας . Μετά ο Γ. Παπανδρέου έδωσε 163 δις για τον ίδιο λόγο και τέλος τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2012 οι κυβερνήσεις συνεργασίας έδωσαν ακόμα 70 δις . Έχουν δώσει λοιπόν στις τράπεζες 233 δις ευρώ , ( δηλαδή όσες είναι οι συνολικές δαπάνες του κράτους σε 4,5 χρόνια ), Το κράτος δεν έβαλε απλά την υπογραφή του σαν εγγυητής, αλλά έκδωσε και έδωσε ομόλογα για τα ανωτέρω ποσά στις τράπεζες και αυτές τα έδωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και πήραν δάνειο σε μετρητά με 1% επιτόκιο . Αντί όμως να ρίξουν τα λεφτά στην αγορά τα << έβαλαν στην τσέπη >> . ( υπεξαίρεση ? ) Όμως από την αρχή είχαν κανονίσει αυτά τα λεφτά να μην τα πληρώσουν οι τράπεζες και να μπουν στο δημόσιο χρέος να τα πληρώσει ο κόσμος με φόρους που θα βάλουν . Το λένε όλες οι υπουργικές αποφάσεις στην τελευταία τους παράγραφο ότι ...αν δεν πληρώσουν οι τράπεζες, τότε το ποσόν του ομολόγου θα μπει στο Δημόσιο χρέος .. δηλαδή θα τα πληρώσουμε εμείς και οι οποίες υπουργικές αποφάσεις είναι σε ΦΕΚ . Δηλαδή απάτη σε βάρος μας από την αρχή . Έχουν δώσει λοιπόν στις τράπεζες εγγυήσεις 233 δις ευρώ , ( δηλαδή όσες είναι οι συνολικές δαπάνες του κράτους σε 4,5 χρόνια ), από τα οποία τα πρώτα 23 δις μπήκαν στο δημόσιο χρέος στις 30/6/2012 και επιβάλουν από εμάς να τα πληρώσουμε τώρα , βάζοντας τους τελευταίους φόρους και κόβοντας μισθούς συντάξεις κοινωνικές παροχές κλπ. Τα επόμενα 45 δις λήγουν στο 2013 και τα υπόλοιπα 165 δις λήγουν στο 2014 και 2015 και θα πάρουν επιπλέον μέτρα-φόρους και επειδή δεν θα έχουμε να τα πληρώσουμε θα κατασχέσουν την ακίνητη περιουσία . Μην ξεχνάτε δε, ότι από το τελευταίο δάνειο των 44 δις , τα 40 δις θα πάρουν πάλι οι τράπεζες και για αυτά θα μπουν νέοι φόροι.

Για να επιστρέψουν αυτά τα λεφτά στο κράτος και να μας αποζημιώσουν για την απάτη που έστησαν από την αρχή σε βάρος μας τους κάνουμε συλλογική Αγωγή που δεν έχουν βουλευτική - υπουργική ασυλία και ταυτόχρονα Ασφαλιστικά Μέτρα για να μπλοκάρουμε τα περιουσιακά στοιχεία μέχρι να τελεσιδικίσει η αγωγή . Ταυτόχρονα ζητάμε να παγώσουν τα δάνεια και οι δικαστικές ενέργειες από πλευράς τραπεζών σε όσους έχουν δάνεια . Στρεφόμαστε εναντίον των τραπεζών σαν νομικά πρόσωπα και ατομικά στην περιουσία του καθενός, στα μέλη του Δ.Σ. των τραπεζών , των Υπουργών Οικονομικών, των αρχηγών των κομμάτων, των Προέδρων της Βουλής και Δημοκρατίας, των δυο υπηρεσιακών πρωθυπουργών και του Προβόπουλου , που όλοι έχουν ενημερωθεί δυο φορές με εξώδικα και πρωτόκολλα και σιωπούν γιατί είναι όλοι στο κόλπο . Ελάτε να συμμετάσχετε και εσείς υπογράφοντας το ΕΞΩΔΙΚΟ κατά των τραπεζών . Επίσης ζητάμε από τους εφοριακούς να μην εκτελέσουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές για κατάσχεση και πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων, εξαιτίας των παράνομων φόρων που επιβάλλει η κατοχική επτά κομματική συγκυβέρνηση.

Επειδή λοιπόν ο νόμος 3528 / 2007 που ρυθμίζει τα δικαιώματα τις υποχρεώσεις και την Αστική Ευθύνη των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρει : Άρθρο 24 Ο δημόσιος υπάλληλος ( και ο εφοριακός ) είναι εκτελεστής της θέλησης του Κράτους , υπηρετεί μόνο το Λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία και Άρθρο 25 : 1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών 3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή Για αυτό λοιπόν αν δεν εφαρμόσουν τον νόμο όπως τους διατάζει και μας προξενήσουν ζημιά, θα στραφούμε εναντίον τους και θα ζητήσουμε αποζημίωση με αγωγές και μηνύσεις. Τους ενημερώνουμε με ΕΞΩΔΙΚΟ, τους αποδεικνύουμε τις παράνομες εντολές των ανωτέρων τους και τους καλούμε να πράξουν αυτό που τους λέει ο νόμος . Τους καλούμε δε να παραλάβουν δωρεάν, εξώδικο και αγωγή, για να καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης για να πάρουν αναδρομικά ότι τους έχουν κόψει μέχρι σήμερα από τους μισθούς και να επαναφερθεί ο μισθός όπως ήταν πριν τα μνημόνια .Τα ίδια είναι έτοιμα για όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους ελευθέρους επαγγελματίες, συνταξιούχους κλπ ώστε με χιλιάδες αγωγές να μπλοκάρουμε το σύστημα .

Ζητήστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την εφορία και τις τράπεζες . Πως θα αντιμετωπίσετε τις ρυθμίσεις δανείων-διαταγές πληρωμής-κατασχέσεις πλειστηριασμούς και να παραλάβετε τα ανωτέρω εξώδικα κλπ έγγραφα δωρεάν. 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΗΒΩΝ 302 ΑΙΓΑΛΕΩ Τ.Κ. 12241 κινητό 6930 362 262 σταθερό 210 56 96 014 φαξ. 210 56 96 015 Τοπικό τηλέφωνο << ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ >> Θεοδωρίδης Παναγιώτης ιστολόγιο email antistasitora.blogspot.com antistasi.nai@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου