Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Μύκονο!!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
             ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

      ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 30-31/3/2013 ΣΤΟ ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚᵒᵛΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ, Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ KERNELSECURITY, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΜΙΑ «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ», ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΖΥΓΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ, Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΘΕΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ», ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:
   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ Κᵒ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ KERNEL SECURITY ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ. ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κᵒᵘ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΔΗΛΩΝΩ ‘ΠΑΡΩΝ’, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΑΥΜΑ». ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ-ΣΥΛΛΟΓΟ-ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ή ΜΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ: «δεν έμαθες πρώτες βοήθειες για τον εαυτό σου…. αλλά για τους ανθρώπους γύρω σου….. κάποιος πρέπει να μάθει και για ´σένα….».
    ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΡΥΠΑΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Κᵒᵛ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ ΜΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.                                                                                                    
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κᵒᵛ ΣΚΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ.        
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑwww.neomed.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου