Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - TOUR MAY BE MYKONOS 2013





Ολοκληρώθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το διήμερο  ποδηλατικών αγώνων που διοργάνωσαν ο Π.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και η εκπομπή ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ του ΣΚΑΪ και την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ. Η ποδηλατική κοινότητα έζησε πρωτόγνωρες στιγμές φιλοξενίας από τους κατοίκους του νησιού, που με μεγάλη χαρά ικανοποίησαν κάθε αίτημα των διοργανωτών.

Την πρώτη μέρα διεξήχθη το ετάπ Λία-Αεροπορία στη σκληρή ανηφορική διαδρομήμήκους 5,54 χλμ., που τουλάχιστον σε δύο σημεία της καταγράφονται κλίσεις της τάξης του 22,6% και ο δυνατός αέρας να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των αθλητών. Στο τέλος του αγώνα επικράτησαν οι αθλητές τηςSptableware, με νικητή τον Γιώργο Καράτζιο, ενώ τη δεύτερη και Τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλητές Νεόφυτος Σακελλαρίδης και Γιώργος Μπούγλας αντίστοιχα, ενώ ο Μυκονιάτης πρωταθλητής Γιώργος Δάντος κατετάγη έκτος μόλις 13’’ πίσω από το νικητή του αγώνα. Στην κατηγορία των εφήβων νικητής ήταν ο Χριστόπουλος Παναγιώτης από τον Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ακολουθούμενος από τους Σούλιο Ζήση του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ενώ την Τρίτη θέση κατέλαβε ο αθλητής Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ.
Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του αθλητή Γρηγόρη Φύτρου στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ από τη ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ  ο οποίος κατέγραψε χρόνο 16΄58’’.

Τη δεύτερη μέρα διεξήχθη ο αγώνας Σιρκουΐ στην πόλη της Μυκόνου σε μια διαδρομή 47,3 χλμ. με απαιτήσεις, περιλαμβάνοντας ανηφορικά, κατηφορικά και τεχνικά κομμάτια. Από την πρώτη στροφή φάνηκαν οι διεκδικητές του αγώνα αφού ο αθλητής Πολυδωρόπουλος Δημήτρης της Sptableware-Κρόνος αποσπάστηκε 100 μετρά από το κυρίως γκρουπ ταράζοντας τα νερά του αγώνα. Ακολούθησαν αλλεπάλληλες επιθέσεις, όπου στα μισά του αγώνα βρέθηκαν αποσπασμένοι οι αθλητές της Sptableware- Αστέρας Γιώργος Δάντος, Γιώργος Καράτζιος, Απόστολος Μπούγλας μαζί με τον αθλητή της Sptableware-Κρόνος Νεόφυτο Σακελλαρίδη-Μάγκουρα οι οποίοι με τις οδηγίες του μάνατζερ της ομάδας Γιώργου Μανιάτη,έφτασαν τη διαφορά από το κυρίως γκρουπ στα 40’’, η οποία διατηρήθηκε μέχρι και τον τερματισμό βλέποντας το Μυκονιάτη πρωταθλητή του Αστέρα να περνά πρώτος τη γραμμή τερματισμού, χειροκροτούμενος από  όλους τους θεατές. Την δεύτερη και Τρίτη θέση κατέλαβαν οι αθλητές Απόστολος Μπούγλας και Νεόφυτος Σακελλαρίδης-Μάγκουρας. Στην κατηγορία των εφήβων είχαμε μια επανάληψη των αποτελεσμάτων της Ατομικής Χρονομέτρησης που δείχνει πόσο σημαντική δουλειά γίνεται στον Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ από τον προπονητή Παύλο Χαλκιόπουλο και την εξίσου σημαντική δουλειά που κάνει ο Μιχάλης Ταμανάκιας στον Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και ειδικότερα:

ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
FASTFERRIES
ΞΕΝΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  (ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ)
FABRIKAS CAR
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
ΓΙΟΒΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ  
ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α/Τ ΜΥΚΟΝΟΥ
ΓΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
KERNEL SECURITY  
ΣΚΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    
ΠΡ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΡΟΣΟΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ  
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
CAFE ΜΠΑΡΚΟ  
ΑΘΛΙΑΤΡΟΣ
K HOTELS  
AVRA STUDIOS
ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ  
BILL & COO HOTELS SUITES AND LOUNGE
ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ  
PRINCESS HOTEL
ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
HOTEL ROCHARI
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ
APHRODITE HOTEL
ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΗΟΤΕL PARADISION
ANIXI RESTAURANT
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ ΝΑΖΟΣ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΔΟΥΠΑΣ
ALLEGRO CAFÉ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ & FAMILIA REST.
ΡΗΣΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
BOAT  DHLOS TOURS
ΜΙΧΑΛΗΣ
JACKY O BAR
ΚΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ
ΦΛΩΡΙΟΣ ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ  
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
BSB
CAVA ΜΠΡΟΥΖΟΣ

BIKE CENTER DANTOS  

BEAUTY & SHINE

ΜΕΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΛΟΥΖΕΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
 ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ακολουθούν αναλυτικά αποτελέσματα.




2 σχόλια:

  1. Τα αποτελέσματα των αγώνων πότε θα αναρτηθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε εδώ http://mykonensis.blogspot.gr/2013/05/tour-may-be-mykonos-18-19-2013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή