Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της "Ενωμένης Μυκόνου" στήριζαν το "έργο" του κ. Σκαγια στο Δημοτικό Συμβούλιο


Πριν λίγες ημέρες, στις 4 Ιουλίου, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατέθεσαν έγγραφη διαμαρτυρία εναντίον του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Μυκόνου, κ. Δημήτρη Σκαγια, καταγγέλλοντας μια σειρά απο παραβατικές ενέργειες και καλώντας τον σε παραίτηση.

Οι ενέργειες αυτές που οι περισσότερες εξ αυτών δεν ειναι τωρινές, εχουν καταγγελθεί πολλάκις κατα το παρελθόν απο την παράταξη "Μύκονος Επόμενη Μερα" χωρις πάντως κάποιο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, αυτο που πρεπει να έχει υπόψιν του ο Μυκονιατης ειναι οτι ολες αυτές οι παραβατικες ενέργειες του κ. Σκαγια δεν έγιναν αυθαίρετα απο τον ίδιο.

Όπως τόνισε ο κ. Σκαγιάς στο Δ.Σ. οπου κατατέθηκε η έγγραφη αυτη καταγγελία, οι καταγγελομενες ενέργειες για τις οποίες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τον κατηγορούν έγιναν με την σύμφωνη γνώμη των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης.

Με αλλά λόγια, ο κ. Σκαγιάς...

ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΎΚΟΝΟΣ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Πράγματι, αν ανατρεξει κανεις στα πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων δεν θα διαβάσει ποτε για κανέναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του κ. Μέγα να διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του κ. Σκαγια και να υπερασπίζεται την νομιμότητα που ο κ. Σκαγιάς καταργούσε με τις πράξεις του.

ΚΑΝΕΙΣ σύμβουλος του κ. Μέγα, όχι μονο δεν υποστήριξε τις καταγγελίες της Επόμενης Μέρας ενάντια στις παράνομες ενέργειες του Προέδρου καθ' ολη την διάρκεια της περιόδου 2011-2013, αλλά ούτε και αντέδρασε ποτε ζητώντας την συμμόρφωση του κ. Σκαγια προς την νομιμότητα.

Σε οτι νόμιμο ή μη έκανε ο κ. Σκαγιάς στο Δ.Σ. ως Πρόεδρος του, είχε ΠΆΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ της παράταξης "Ενωμένη Μύκονος". 

Ας θυμηθούμε λοιπόν ποιοι ειναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης "Ενωμένη Μύκονος" που στήριζαν το "εργο" του κ. Σκαγια στο Δημοτικο Συμβουλιο.

Αλέξανδρος Βαμβακουρης
Θρασυβουλος Κοντομητρος
Ειρήνη Γρυπαρη
Μιλτιαδης Ατζαμογλου
Αλέξανδρος Κουκας
Ιωαννης Θεοχαρης
Αναστασια Παουλα
Λευτέρης Σικινιωτης
Ιωαννης Κονταρατος
Θεόδωρος Χαριτοπουλος
Νικόλαος Ζουγανέλης
Δημητριος Μπαλλας

Τώρα αν αναρωτιεστε γιατί κάποιοι εξ αυτών, μετά την αργία του Δημαρχου, ξαφνικά ανακάλυψαν οτι ο κ. Σκαγιάς ειναι ο κακός της υπόθεσης, είστε σε καλο δρόμο....

Mykonensis

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ 2009, ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΓΝΟΙΑ !! Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή