Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Απευθείας πτήσεις της TUI στην Μύκονο απο το 2014

Ενα ευχάριστο νεο έρχεται σημερα για το νησι μας στον τομέα του Τουρισμού. Όπως εγινε γνωστό, ύστερα απο τις συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού κ. Ολγας Κεφαλογιαννη και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ανδρέα Φιορεντινου με τους εκπροσώπους της Tour Operator TUI κατα την διάρκεια του WTM, η Διοίκηση της γνωστής εταιρείας αποφάσισε οτι στο νεο πτητικό της προγραμμα για το 2014 θα περιλαμβάνονται πλεον και απευθείας πτήσεις για την Μύκονο.

Το νεο προγραμμα της εταιρείας θα ανακοινωθεί επίσημα στο launch event που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Luton. Απο όσα εχουν γίνει γνωστά μεχρι στιγμής, οι νέες πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2014 απο το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου με συχνότητα μιας πτήσης την εβδομάδα.

Εδω απο το Mykonensis εκφράζουμε την ικανοποίηση μας τόσο για την νεα αυτη προοπτική, όσο και για το γεγονός οτι ένας δικός μας άνθρωπος αξιοποιεί τον θεσμικό ρολο που έχει αναλάβει σε πανελλαδικό επίπεδο προς όφελος και του νησιου μας. 

4 σχόλια:

  1. diladi thes na mas peis oti ayto to ekane o mr.ANYPARKTOS fiorentinos???????

    eleos!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο νεο, μακάρι να έρθουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες. Ελπίζω ως τότε βέβαια, να έχουμε την εικόνα που πρεπει. Μπράβο και στον κ. Φιορεντινο που αξιοποιεί όπως φαίνεται την θέση του και υπέρ της Μυκόνου! Ν.Ξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή