Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εντονα τα παραπονα για το τρενάκι Funtrain απο επιχειρηματιες


Επειδη πολύς ντορος έχει γίνει τελευταία με το τρενάκι που μεταφέρει τους τουρίστες απο το Παλαιο Λιμανι μεχρι την Πλατεια Μαντω και πολλα παράπονα εκφράζονται απο καταστηματάρχες που επικαλούνται παρεμπόδιση της εμπορικής δραστηριότητας, ας ξεδιαλυνουμε τα πράγματα σχετικα με το ποιος το πρότεινε και ποιος ήταν Πρόεδρος στην συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου που πήρε την σχετικη απόφαση.

Αν και το τρενάκι ειναι χαριτωμένο, οικολογικό και διασκεδαστικό, ενδεχομένως η διαδρομή που ακολουθει μετά τον ΟΤΕ να ειναι περιττή και να κάνει περισσότερο κακό παρα καλο τελικά, αφού και την βόλτα των περαστικών χαλάει και την εμπορική κίνηση εμποδίζει απο ενα σημείο και μετά με δεδομένο το μέγεθος του τρένου και την στενότητα του πλακόστρωτου.

Ίσως στο μελλον θα πρεπει να προσέξουμε περισσότερο τέτοιου είδους αποφάσεις ώστε να μην εμποδίζεται η τουριστική κίνηση στην πόλη.





8 σχόλια:

  1. tis stravis psolis oi trixes tis ftene....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που κυκλοφορούν συνέχεια στην παραλία δεν ενοχλούν την εμπορική κίνηση και την βόλτα των τουριστών, το τραινάκι μας ενόχλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι ενα εύλογο ερώτημα που πρεπει να απευθυνθεί στους επιχειρηματιες στο συγκεκριμένο στενό πριν το Γιαλό.. Εδω εχουν εκφραστεί πολλάκις και τα παράπονα και η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός για την συνεχιζόμενη υποβάθμιση της πόλης της Μυκόνου απο την ανεξέλεγκτη είσοδο οχημάτων. Απο εκει και πέρα ομως, υπάρχει κι ενα έγγραφο στην ανάρτηση κι εκει βρισκεται το ζουμί της υπόθεσης, τα παράπονα των επιχειρηματιών ειναι δευτερεύον αφού υπάρχουν πολυ σημαντικότερα προβλήματα απο το τρενάκι εντός της πόλεως.

      Διαγραφή
  3. Κουτσοί, στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα! Καλά την απόφαση του Δ.Σ που την βρήκατε χωρίς στρογγυλή σφραγίδα του Δ.Λ.Τ.Μ ;;;;
    εκ των έσω;;;; Μπράβο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σφραγίδα σε πείραξε εσένα;;; Κοτζαμ υπογραφαρα του Μεγα δεν την ειδες;;; Το οτι ο Δημαρχος και Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. πρότεινε να παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ άνευ αντιτίμου η εκμετάλλευση του εν λόγω δρομολογίου και μάλιστα με κόστος εισιτηρίου 3 ευρω δεν σε ενοχλεί;;;

      Διαγραφή
  4. Τα ταξί που περνάνε τοσα χρόνια μέσα έξω δεν ενοχλούν, ούτε τα μηχανακια, ουτε τα αυτοκίνητα. Το τρενάκι που δεν είναι Μυκονιατικών συμφερώντων πολύ ενοχλητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως κάποιοι να το βλέπουν ετσι, εμένα με ενοχλεί που ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου έκανε τις προτάσεις βάσει του τι συνέφερε τον επιχειρηματία κι όχι την Μυκονο και την λειτουργία της πόλης. Αυτο ειναι το προβλημα κι όχι η καταγωγη του επιχειρηματία που το ανέλαβε.

      Διαγραφή
    2. Θα τον "βγαλεις λαδι" και"ριγμενο" δηλαδη τον κακομοιρο επιχειρηματια; Οτι τα "συμφεροντα" της Μυκονου του...επιτιθενται? Καλα ο ΙΔΙΟΣ ο -τοτε- δημαρχος του εκανε πλατες!!! Τι αλλο θαθελε ναχει ενας επιχειρηματιας, για να αισθανεται "καλοδεχουμενος" και γερα "αγκιστρωμενος" στο νησι μας;

      Διαγραφή