Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ανδρέας Φιορεντινος στο ΔΣ της MARKETING GREECE



Συνεδρίασε χτες 3/9 το Διοικητικό συμβούλιο της Marketing Greece, στο οποίο μέλος ειναι ο Ανδρέας Φιορεντινος ως Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλαδος, εφόσον το ΞΕΕ συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος με χρήματα στο αρχικό κεφάλαιο της εταιρίας. 

Η ημερήσια διάταξη αφορούσε τα εξης θέματα. 

1. Συνεργασία με εταιρία επικοινωνίας στην Ελλάδα
2. Branding Design Discover Greece, που θα ειναι το εμπορικό site της marketing Greece.
Συζητήθηκε η ανάθεση του έργου δημιουργίας ταυτοτητος του discover Greece ( λογότυπο στρατηγική brand, digital εφαρμογές ) 
3. Επιλογή συμβούλου διαχείρισης χρηματοδότησης Δημοσίου και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης για την ανάληψη έργων σχεδιασμού και προώθησης χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων στην περιφέρεια. 

Η Marketing Greece Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στο ευρύτερο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, στόχος της Marketing Greece Α.Ε. είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στη δημιουργία μιας νέας τουριστικής ταυτότητας για την Ελλάδα

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο Αντρεα, οταν αλλοι ασχολουντε ΜΟΝΟ με κινησεις εντυπωσιασμου και με φαντασματα του κοντινου παρελθοντος εσυ εκτος των αλλων φροντιζεις για τα μελλοντικα εσοδα του νησιου, και παλι ΜΠΡΑΒΟ! κατα τα αλλα σε κατηγορουν γιατι δεν εισαι επικοινωνιακος! να την βρασω την επικοινωνια και τις ασκοπες δημοσιευσεις οταν δεν κανει κανεις τιποτα για τον τουρισμο.Φ.Π.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή