Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Kalosto.gr - Γίνε μέλος για να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα τα Events του Σαββατοκύριακου!

Το Kalosto απέκτησε το δικό του domain!

Kalosto.gr

Η υπηρεσία Kalosto συγκεντρώνει τα Events που συμβαίνουν στην Μύκονο και τα παρουσιάζει σε μία σελίδα συγκεντρωμένα, ώστε ο καθένας να γνωρίζει τι συμβαίνει στην Μύκονο, πότε και που!

Η υπηρεσία πέρασε από τις πρώτες της κιόλας μέρες στο δεύτερο στάδιο, αυτό του έντυπου υλικού. Έτσι κάθε Σαββατοκύριακο, τυπώνω ένα flyer με τα Events του Σαββατοκύριακου και τα μοιράζω σε καφετέριες κυρίως, στο DVD club και σε κάποια άλλα καταστήματα.

Όποιος ενδιαφέρεται να ενημερώνεται εγκαίρως και οργανωμένα για το τι παίζει στην Μύκονο, το πιο πιθανό είναι να μην πάρει στα χέρια του αυτό το flyer αφού το τυπώνω σε μικρό αριθμό αντιτύπων λόγω του ότι το κάνω με δικά μου έξοδα.

Τι κάνει όμως κάποιος που θέλει να έχει αυτό το flyer κάθε τέλος εβδομάδας, αλλά δεν το παίρνει στα χέρια του κι επιπλέον δεν είναι συνέχεια μπροστά από τον υπολογιστή ώστε να μπαίνει στο Kalosto.gr και να ενημερώνεται?

Σε αυτήν την περίπωση μπορεί να γίνει μέλος στην κοινότητα του Kalosto ή να κάνει είσοδο με το username & password που χρησιμοποιεί στο Facebook και να λαμβάνει στο email του συγκεντρωμένα τα Events του Σαββατοκύριακου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου