Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Koπή Πίτας για το 2011 από τον Α.Σ.Παγκρατίου "Η ΜΥΚΟΝΟΣ"


Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Παγκρατίου Αθλήματος "Η ΜΥΚΟΝΟΣ", στο Μάλαμα Καφέ στις 28 Ιανουαρίου 2011.

 
Από αριστερά στα δεξιά. Ο Ιδρυτής του Συλλόγου Αρτέμιος Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστάσιος Συριανός.

Οι φίλοι του Συλλόγου που βρέθηκαν στην εκδήλωση ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες μας και προσκλήθηκαν να έρθουν στο Γυμναστήριο να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την δουλειά που γίνεται εκεί.


Ενημερώνοντας τους φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.


 
"Στρατολογώντας" νέους αθλητές


Τα μέλη του Συλλόγου από την άλλη είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκτός γυμναστηρίου και να συζητήσουν για την πορεία του Συλλόγου, να αντάλλαξουν απόψεις, να διασκεδάσουν...και να δώσουν εκ νέου ραντεβού στο γυμναστήριο...




 
Ο "Βενιαμίν" του Συλλόγου, Γρηγόρης Ζωγράφος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας. 


Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, μίλησε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και αναφέρθηκε στον σκοπό του, ο οποίος ξεπερνάει τα στενά όρια των πολεμικών τεχνών και επεκτείνεται στην καλλιέργεια ηθικών αξιών και αγωνιστικού πνεύματος το οποίο είναι πολύτιμο για να προοδεύουμε στην ζωή. 


Στο τελευταίο και πιο ουσιαστικό κομμάτι της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι τις σύντομες επιδείξεις στο Wing Chun και στην βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη Capoeira.

 Τεχνική "Λαπσάου" 1

Τεχνική "Λαπσάου" 2


"Παίζοντας" Capoeira






 Και του χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου