Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση του Α. Φιορεντίνου με Αστυνομικές και Εισαγγελικές αρχές στην Σύρο

Σκοπός της συνάντησης, όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού "Μύκονος Επόμενη Μέρα",  ήταν να δώσει "το στίγμα της αντίληψης του συνδυασμού για το  Δήμο για απόλυτη διαφάνεια και διασφάλιση του δημοσίου χρήματος" και  "να ενημερωθεί τόσο για την πορεία των ερευνών σε σχέση με το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που έχει διαδραματιστεί στον Δήμο Μυκόνου όσο και για θέματα ασφάλειας και τάξης του νησιού".

Καταλήγοντας, στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι "Όλες οι συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, παραγωγικές ελπιδοφόρες και εκατέρωθεν χρήσιμες διότι καταδεικνύουν ένα πλαίσιο Δημοκρατικής επικοινωνίας και πολιτικού ήθους."

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη όσον αφορά το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο μας, θα αναμένουμε με αγωνία ενημέρωση από την πλευρά του συνδυασμού "Μύκονος Επόμενη Μέρα".

4 σχόλια:

  1. Με την "ευκαιρία" που τους είδε, θα τους ενημέρωσε ασφαλώς και για εκείνη τη μικρή εκρεμμότητα με την οικονομική "ενίσχυση" του πρώην διευθυντή της πολεοδομίας, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ George μπορεί όταν προσλαμβάνεις κάποιον νόμιμα να σου κάνει μια εργασία και τον πληρώνεις νόμιμα για τις νόμιμες υπηρεσίες που σου προσέφερε, να το αποκαλείς οικονομική "ενίσχυση", αλλά για όλον τον υπόλοιπο κόσμο αυτό αποτελεί νόμιμη υποχρέωση. Μάλιστα, παρανομία θα ήταν η μη καταβολή πληρωμής για αυτές τις υπηρεσίες.

    Το γεγονός ότι προτιμάς να ασχολείσαι με αυτήν την ανύπαρκτη "μικρή εκκρεμότητα" χάνοντας την αληθινή "ευκαιρία" να θίξεις τον παράνομο πλουτισμό εκείνων που έκαναν περιουσίες εκβιάζοντας εκαντοντάδες ανθρώπους που έχτιζαν οικοδομές, τα λέει όλα για εσένα. Κυκλοφορούσε κι ένα ηχητικό ντοκουμέντο σχετικά με το πως γίνονταν οι εκβιασμοί, αν το πρόλαβες.

    Όπως εγώ μιλάω επώνυμα, έτσι και τα σχόλια που επιτρέπω είναι επώνυμα. Ο μόνος λόγος που αφήνω το σχόλιό σου, αν και ανώνυμο, είναι για να το διαβάσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες και να πάρουν το μήνυμα που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νόμιμα λοιπόν προσέλαβε τον δημόσιο υπάλληλο διευθυντή της πολεοδομίας Σύρου, νόμιμα λοιπόν του κατέθεσε στον λογαριασμό του την νόμιμη αμοιβή του για την δουλειά που τον προσέλαβε!
    Καλή εξήγηση αρκεί να την δεχτεί ο εισαγγελέας, αν και ο ίδιος είχε τότε υποστηρίξει μια πιο αληθοφανή εξήγηση οτι λόγω φιλίας τον ενίσχυσε οικονομικά για την αποπεράτωση του σπιτιού του. Μια εξήγηση που απέχει από την δική σου προσπάθεια που μάλλον τον χαντακώνει..
    Οφείλω δε να σε ευχαριστήσω για την γενναιοδωρία σου να μου επιτρέψεις να σχολιάσω ανώνυμα σε χαλεπούς καιρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι όχι μόνο πλήρωσε για υπηρεσίες που αγόρασε αλλά για την χρονική περίοδο που μιλάμε δεν ήταν ακόμα διευθυντής πολεοδομίας ο εν λόγω δημόσιος υπάλληλος. Κι όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα δεν το έχει εκείνος που τον προσέλαβε, αλλά ο ίδιος που ενόσω ήταν δημόσιος υπάλληλος, αναλαμβάνε εργασίες εκτός της δημόσιας υπηρεσίας. Όπως για τον καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, δεν είναι υπόλογοι οι γονείς που τον πληρώνουν για τις υπηρεσίες του αλλά ο ίδιος οι καθηγητής.

    Όσο για το άλλο, φυσικά στον εισαγγελέα για εξηγήσεις άλλοι πρόκειται να πάνε, όχι εκείνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή