Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Κι άλλη παραίτηση στην ΟΝΝΕΔ Μυκόνου

Προς: Πρόεδρο Νομαρχιακής
Γραμματέα Τ.Ο
Εκτελεστικό Γραφείο ΟΝΝΕΔ


Παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου και ζητώ τη διαγραφή μου από τα μητρώα της ΟΝΝΕΔ.

Πριν από την εγγραφή μου στην ΟΝΝΕΔ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά με την πολιτική. Αυτός που με έπεισε να το κάνω είναι ο Στέλιος ο Μπρίγγος, εκτιμώντας τη προσπάθεια του στη ΔΑΠ Ηρακλείου, με την προϋπόθεση ότι το έργο – όραμα της τοπικής οργάνωσης νέων της Μυκόνου να με αντιπροσωπεύει προσωπικά σαν άνθρωπο και σαν πολίτη . Μέσα από την ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία θέλησα να προωθήσω τις ιδέες και τις απόψεις των νέων του νησιού μας. Θέλησα να είμαι ένα ενεργό μέλος στη νεολαία αυτού του τόπου . 

Πίστεψα σε αυτή τη τοπική οργάνωση και οραματίστηκα μια ομάδα νέων Μυκονιατών που να αγωνίζονται με τόλμη για τα προβλήματα που συναντούν καθημερινά. Συνεπώς η αδράνεια στην οποία έχουμε περιέλθει δεν με αντιπροσωπεύει και κατόπιν παραιτήσεως του Στέλιου Μπρίγγου δε θα ήθελα να συνεχίσω την πορεία αυτη.


Με εκτίμηση,

ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΖΑΚΙΔΟΥ

3 σχόλια:

  1. Η ΟΝΝΕΔ ήταν το όχημα και το πρόσχημα για να γίνει γνωστός ο Κουκάς στην Μυκονιάτικη κοινωνία και να ικανοποιήσει μέρος των φιλοδοξιών του ώστε να αναρριχηθεί στην εξουσία. Έτσι ο δικηγόρος της Μυκόνου και ο Μίλτος χρησιμοποίησαν την ΟΝΝΕΔ και έκαναν την δουλειά του Μέγα, συμβάλλοντας όχι μόνο στην εκλογή την δικιά τους και την ανέλιξή τους στην εξουσία αλλά και στην διείσδυσή των 'γέρων' στην νεολαία. Η Καζακίδου έπαιξε εις γνώση της αυτόν τον ρόλο αφού και ο πατέρας της ήταν υποψήφιος με τον Μέγα. Από την στιγμή που και οι δύο (Μέγας και δικηγόρος) πέτυχαν τους σκοπούς τους και κέρδισαν στις εκλογές εγκατέλειψαν όπως ήταν φυσικό την ΟΝΝΕΔ και τους νέους. Θα τους ξαναθυμηθούν και οι δύο σε τρία χρόνια μιας και ο δικηγόρος έχει πολύ μα πολύ μεγάλη φιλοδοξία αλλά και ο Μέγας αποκλείεται να πειστεί ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Καλό θα ήταν να πρόσεχαν οι αγαπητοί νέοι και να φυλάγονταν από τον δικηγόρο. Αλλά αυτό θα είχε αξία πριν τις εκλογές. Τώρα θα πρέπει να νιώθουν άσχημα όχι μόνο γιατί κατάλαβαν ότι τους χρησιμοποίησαν αλλά γιατί δυστυχώς έχασαν μια ευκαιρία πραγματικά να βοηθήσουν τον τόπο τους, πράγμα που είναι βέβαιο ότι και για τον Στέλιο αλλά και για την Ματούλα ήταν ο αρχικός στόχος τους.

    10 Ιουλίου 2011 9:36 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kazakidou Kazakidou!!!!!!!!Oute na paraiththei den mporei kaneis aman re paidia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ μην ξεφεύγουμε από τα όρια της ευπρέπειας. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή