Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Προβολείς στις Μπασκέτες άμεσα, χωρίς μελέτη και ανάπλαση

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, 30 Ιουλίου 2011, για την πρόταση τοποθέτησης προβολέων στις Μπασκέτες


Μιλώντας για την πρόταση της τοποθέτησης προβολέων στις Μπασκέτες της Λάκκας που κατέθεσαν από τις 26 Μαϊου Δημότες της Μυκόνου, ο Δήμαρχος κ. Κουσαθανάς-Μέγας, είπε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε μελέτη για την συνολική ανάπλαση του χώρου στην Λάκκα - γήπεδα μπάσκετ και Θεατράκι - η οποία θα πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό.

Παίρνωντας τον λόγο ο κ. Σαλάχας, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Μύκονος- Επόμενη Μέρα", εξέφρασε την γνώμη ότι προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση προβολέων στις Μπασκέτες δεν είναι απαραίτητo να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ανάπλαση του χώρου, αφού είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα αν το θέλει ο Δήμος.

Υπέρ της άμεσης εγκατάστασης των προβολέων στις Μπασκέτες τάχθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτριος Μπάλας (Ενωμένη Μύκονος) και Αντώνης Κουσαθανάς - επικεφαλής της παράταξης "Μυκονιάτικη Άνοιξη".

Με την άμεση τοποθέτηση προβολέων συμφώνησε και ο Αντιδήμαρχος κ. Βαμβακούρης με την σημείωση ότι οι προβολείς θα ήταν καλό να παραμένουν ανοιχτοί για την άθληση των νέων λίγες ώρες μετά την δύση του ηλίου.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα οι Μπασκέτες θα προσφέρονται για αθλητισμό και κατά τις πρώτες νυχτερινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου