Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Να πώς λύθηκε το πρόβλημα εισόδου των οχημάτων στο κέντρο της Σύρου - Γιατί όχι κι εμείς?

Αυτο που λειπει απο το νησι μας ,ειναι πιστευω οι χρησιμες ιδεες! δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να ακολουθησουμε το παραδειγμα της Συρας ,στην οποια παρατηρησα μια φοβερη καθαριοτητα αλλα και εξυπνες ιδεες που δινουν στην Ερμουπολη μια αιγλη! μια απο τις ιδεες ειναι αυτη η ταμπελλα που εχει τοποθετηθει σε σημεια τετοια οριοθετωντας το κεντρο και σας πληροφοφορω οτι, φυσικα με καποια αστυνομευση εντονη στην αρχη και αργοτερα πιο χαλαρα , δεν περναει κανεις! επισης οι καδοι σκουπιδιων ειναι καθαροι , οπως και οι δρομοι, και καλαισθητοι( οχι οπως οι δικοι μας που του εχουν αλλα στους περιφερειακους δρομους)! ακομα και τα αυτοκινητα του δημου ειναι καθαρα και περιποιημενα ! Ας παρουμε καποια παραδειγματα απο αλλου, κακο δεν κανει!Φ.ΜΕΝΑΡΔΟΣ

Σημείωση Mykonensis: Κύριε Μενάρδε μόλις δώσατε μία πολύ χρήσιμη πρόταση για να τελειώνουμε με το θέμα της εισόδου των οχημάτων στην Χώρα της Μυκόνου. Πολύ φοβάμαι όμως ότι μόνο και μόνο με την ανάγνωση της πινακίδας περί προστίμων, θα αρχίσουν να βγάζουν σπυράκια κάποιοι που δεν θα τολμούσαν ποτέ να εφαρμόσουν ένα τέτοιο μέτρο.

1 σχόλιο:

  1. Έχουν μπει ταμπέλες πινακίδες κολονάκια κορδέλες αλυσίδες λουκέτα κλήσεις αλλά ο μυκονιάτης δεν μασάει.θα πάει με όχημα όπου του γουστάρει.Δεν περπατάει ο μυκονιάτης. Γι"αυτό και οι πιο πολύ είναι χοντροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή