Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ;

Τα πολιτικά κόμματα της χώρας, κυρίως τα δύο μεγαλύτερα, με μυστικές διαβουλεύσεις, μας δεσμεύουν αμετάκλητα απέναντι στους ξένους επικυρίαρχους, κρατώντας μας σε απόλυτη άγνοια για τις αποφάσεις που παίρνονται εναντίον μας και για τις οποίες από αύριο θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε τα σπασμένα.
Κατά παράβαση κάθε δημοκρατικής νομιμότητας, άλλοτε με μαυρογιαλούρικο, άλλοτε με εξευτελιστικό και χυδαίο τρόπο, απάτριδες και δοσίλογοι πολιτικοί χρησιμοποιώντας την θεσμική τους ιδιότητα, ξεπουλάνε τη χώρα, δανείζονται ασταμάτητα με τοκογλυφικά επιτόκια, μέχρι σήμερα, ψηφίζουν και επιβάλουν αντιλαϊκούς και αντισυνταγματικούς νόμους, καταστρέφοντας την οικονομία και τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.     
Παράλληλα, με την αρωγή και τη κάλυψη των ντόπιων διαχρονικών κλεφτοκοτάδων που κατέχουν και τα ΜΜΕ και με τη βοήθεια των αυτοαποκαλούμενων μεγαλοδημοσιογράφων , δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για την αποσιώπηση ή διαστρέβλωση γεγονότων και ειδήσεων, για να πλασάρουν τη καταστροφή σαν έργο σωτηρίας της πατρίδας και του Ελληνικού λαού.
Τις τελευταίες ώρες ξεπεράστηκε κάθε όριο, το πολιτικό σύστημα της χώρας σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα δίνει θεατρική παράσταση για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Την οικονομική παράδοση της χώρας μας. Με δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή συγκυβέρνησης, οι πολιτικοί απατεώνες Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, με τη βοήθεια διάφορων καρατζαφέρηδων, επιδιώκουν να ψηφίσουν την εκτρωματική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου που επέβαλαν οι Γερμανοί. Νομίζουν ότι έτσι θα πετύχουν την απαλλαγή τους από την ευθύνη της υποδούλωσης της Ελλάδας, με την ψήφιση της πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά δανειακής σύμβασης,  για την ολοκλήρωση παράδοσης της χώρας.
Τα υπόλοιπα κόμματα παρακολουθούν τα δρώμενα ψελλίζοντας διάφορα, αποδεχόμενα τα παράδοξα – ψήφο εμπιστοσύνης για κυβέρνηση που αμέσως μετά λέει ότι θα παραιτηθεί – συμμετέχοντας στην ψηφοφορία και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ τις πολιτικές ασυναρτησίες. 
Έτσι λοιπόν νομίζουν ότι τα δις που ξάφρισαν θα ξεχαστούνε, και θα βάλουν τον Ελληνικό λαό στα κάτεργα για δεκαετίες να ξεπληρώνει τα κλεμμένα που έχουν σουφρώσει.
Με αλλεπάλληλες μειώσεις των μισθών, με αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας από την ανηλεή φορολογία, με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, με τη κατάργηση των εργασιακών νόμων και δικαιωμάτων, με ψήγματα κοινωνικής ασφάλισης, με την απώλεια των πάμπολλων πλουτοπαραγωγικών πηγών της  χώρας, οδηγούν εμάς και τα παιδιά μας σε απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.
Για όλα αυτά δεν θα πούμε τίποτα εμείς; Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά; Παραιτηθήκαμε; Δειλιάσαμε; Σκύψαμε το κεφάλι; Περιμένουμε άβουλοι για να αποφασίσουν άλλοι για το καλό μας; Δεν έχουμε ο καθ’ ένας από μας καμία ευθύνη για τον εαυτό μας, για τους γέροντες γονείς μας, ούτε καν για τα παιδιά μας; Καθόμαστε μπροστά στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και ακούμε τις εξελίξεις σαν να αφορούν άλλους; Παραχωρήσαμε την ιδιότητα του πολίτη; Δεχόμαστε το ξεπούλημα της ζωής μας; Χάσαμε την αξιοπρέπεια μας; Δεν είμαστε πια ελεύθεροι άνθρωποι;      
Η απόφαση για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της χώρας μας ανήκει μόνο σε εμάς.
Θα παραδοθεί η διοίκηση της χώρας στους τραπεζίτες, στους εκπρόσωπους της χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας;
 Έχουμε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση  να αντισταθούμε στους δοσίλογους πολιτικούς απατεώνες με κάθε τρόπο και μέσο όπως το σύνταγμα της χώρας ορίζει τώρα.
Πανπάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου